Arkadaşlar Telekinezi yaptıktan Sonra Burnum KAnıyor İçeri..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: Arkadaşlar Telekinezi yaptıktan Sonra Burnum KAnıyor İçeri..

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

UsTr yazdı:
Msa yazdı:
OROCHI69 yazdı:kendimi doğa üstü filminde hissettim.Karş burunun kanıyorsa ve gücün yükseliyorsa bnce iyi gidiyorsun saçma gelebilir fakat doğaüstü filmindee öyle ve bnce ofilmdekiler gerçekleşebilecek şeyler.Filmde 3 arkadaş bir kristal görüyorlar o kristal onlarn psişik güçelrini arttırıyor sonra uçuyorlar filan.Sonunda andrew(en güçlüleri ve psikolojik açıdan sornlu) olan millete saldırıyor arabaları filan fırlatıyor.Sonuç olarak sende sakın arabaları filan fırlatma bize :D şaka bi yana bnce iyi gidiyorsun yakında yetenek yarışmalarına çıkarısn ben hala psiwheelle ğraşıyorm ykaındaa astral yapçam

Ahahahaha :D:DA :SD:SD :ASD :AS: DAS: D>:SDF: ASDF:ASD: ASDgasdfhasıduohf aşsjfdasdF:as

Arkadaş o filmi izlemiştim Chronicles miydi neydi :D Yav bune heyecan böle heyecanla kağıdı uçurursun sen :D Gece gece güldürdün ya ALLAh ta seni güldürsün :D
O film telekinezi ve psişik güçler ile ilgili doğrudur.Yalnız abartıdır.Şunu belirtmek isterim ki telekineziyle o filmdekileri yapamazsınız.Adı üstünde film.Gerçek değil.Gerçek hayatta da zaten güç birden sana gelmiyo.Bir gece ansızın kendini kötü hissedip sabah süper güçlerle uyanmıyorsun.Böyle birşey olmasını hergün istiyorum ama olmuyor.Bu yüzden filmler gaz verir,motive eder,çalışma enerjisi yükler ama gerçek değillerdir.Kafanızda bu işi bir sınırlayın da sonra ilerde birgün psi wheel çevirdim araba kaldıramıyorum yardım edin filan diye başlıklar görmeyelim.Kendi hayal dünyamda yaşayan biri olarak bunu söylediğime inanamıyorum ama biraz gerçekçi düşünmekte fayda var. :)

UsTr haklı :D Bana demedin dimi :D
İMZA

Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Arkadaşlar Telekinezi yaptıktan Sonra Burnum KAnıyor İçeri..

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Beynini çok yoruyorsan kanama normaldir
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...