Astral hakkında biraz yardım ve deneyimleriniz ?
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Astral hakkında biraz yardım ve deneyimleriniz ?
Merhaba arkadaşlar
Bu konularda yeniyim 11eylülde Doğaüstü filmini seyrettikten sonra denemelere başladım ve siteye üye oldum.Filmdekiler gerçekleşebilecek şeyler bnce hayal gücüm biraz ileridir.Ayrıca küçüklükten beridirde beyin gücüne merağım vardır.Neyse konuma geçiyim
Arkadaşlar psiwheel çalışıyorum hala ve psiwheelde kabtan çeviriyorum sayılır yani kabı koyuyorum ama tam deil 2 parmağımı arasına koyup çevirebilyorum.Uzaktan filanda çeviriyorum hatta arkadaşıma göstermiştim o da başladı.
Şu sıralarsa astral seyehate merağım arttı.Çoğu sitede cin min takılır sana diyor fakat burada okuduğumda bir arkadaş çok iyi örnek vermiş astralde hayalet casper gibi olursun seni göremez ve zarar veremezler demişti.Gördüğümüz şeylerinde beyinin oyunu olduğunu söylemişti.Ayrıca astralde telekinezi filan daha kolay oluyormuş ve psişik güçlerin gelişmesine fayda sağlıyormuş diye duydum.Ve sanırım astraldeyken yapabileceğimz şeylerin tamamı bilinmiyor.Burada iş bize düşüyor bizim yapabileceklerimizi keşfetmemiz lazım.
Ayrıca bnce lucid rüyadaki şeyleri gerçek dünyada yapabiliriz.Ancak yaşadığımız devirde herkes mantığın kölesi.Ve mucize tabirine çok az kişi inanıyor.Fakat bn inanıyorum insan sadece etten kemikten ve düşünen varlık olamaz.İnsan en üstün canlıdır.Kuşlar uçabiliyor fakat biz hiçbir alet v.s. kullanmadan uçamıyoruz.Yani levitasyon diyorum peki ilk doğduğumuzda herkes levitasyon yapsaydı bnce bizde yapabilrdik.Öte yandan hepimiz ruha sahipiz ve ruh sonsuza kadar kalıcak ya cennet ya cehennemde islama göre böyle ve islam doğru olduğuna göre?Ayrıca kuranda bir ayette her şey insanoğlunun emrine verilmiştir diyor.Yani her şey emrimizde.Kısaca açıklamak istediğim şey mantıkla değilde akılla uğraşmamız böylelikle psişik güçlerimiz daha hızlı artar diye düşünüyorum.Mnatığın kölesi olmayalım.Mantığın köleliği ateistlik olur ki bu insanlara maymun bile der
Bu konularda yeniyim 11eylülde Doğaüstü filmini seyrettikten sonra denemelere başladım ve siteye üye oldum.Filmdekiler gerçekleşebilecek şeyler bnce hayal gücüm biraz ileridir.Ayrıca küçüklükten beridirde beyin gücüne merağım vardır.Neyse konuma geçiyim
Arkadaşlar psiwheel çalışıyorum hala ve psiwheelde kabtan çeviriyorum sayılır yani kabı koyuyorum ama tam deil 2 parmağımı arasına koyup çevirebilyorum.Uzaktan filanda çeviriyorum hatta arkadaşıma göstermiştim o da başladı.
Şu sıralarsa astral seyehate merağım arttı.Çoğu sitede cin min takılır sana diyor fakat burada okuduğumda bir arkadaş çok iyi örnek vermiş astralde hayalet casper gibi olursun seni göremez ve zarar veremezler demişti.Gördüğümüz şeylerinde beyinin oyunu olduğunu söylemişti.Ayrıca astralde telekinezi filan daha kolay oluyormuş ve psişik güçlerin gelişmesine fayda sağlıyormuş diye duydum.Ve sanırım astraldeyken yapabileceğimz şeylerin tamamı bilinmiyor.Burada iş bize düşüyor bizim yapabileceklerimizi keşfetmemiz lazım.
Ayrıca bnce lucid rüyadaki şeyleri gerçek dünyada yapabiliriz.Ancak yaşadığımız devirde herkes mantığın kölesi.Ve mucize tabirine çok az kişi inanıyor.Fakat bn inanıyorum insan sadece etten kemikten ve düşünen varlık olamaz.İnsan en üstün canlıdır.Kuşlar uçabiliyor fakat biz hiçbir alet v.s. kullanmadan uçamıyoruz.Yani levitasyon diyorum peki ilk doğduğumuzda herkes levitasyon yapsaydı bnce bizde yapabilrdik.Öte yandan hepimiz ruha sahipiz ve ruh sonsuza kadar kalıcak ya cennet ya cehennemde islama göre böyle ve islam doğru olduğuna göre?Ayrıca kuranda bir ayette her şey insanoğlunun emrine verilmiştir diyor.Yani her şey emrimizde.Kısaca açıklamak istediğim şey mantıkla değilde akılla uğraşmamız böylelikle psişik güçlerimiz daha hızlı artar diye düşünüyorum.Mnatığın kölesi olmayalım.Mantığın köleliği ateistlik olur ki bu insanlara maymun bile der
-
Re: Astral hakkında biraz yardım ve deneyimleriniz ?
Arkadalar sorum şu astrale çıkmayı 3 kere denedim bir tanesinde vucudum uyuştu çok az sonra konsantre filan oldum yukardan güm diye bir ses geldi ve her şey gitti.2. kez yaptığımda biraz uyku vardı ve bunu kulaklıkla bir frekans müzik karışımı bir şey dinleyerek yaptım ancak çok uykum gelmişti ve dayanamadım kapatıp yattım.3 kez denediğimdede 1.deki gibi oldu.Sizce nasıl yapmalıyım sadece vucudum uyuşuyor oda ayaklarım filan.Ayrıca çıktığımda varlık filan musallat olur mu gerçekten insan en üstün varlık ve bn kendimi onlardn üstün görüyorum yani musallat olmayı denerlerse dayağı yerler :DAyrıca başarınca psişik güçlerimizde nasıl bir artış oluyor.Tecrübeli arkadaşlar yazabilir ler mi ne yaşadıklarını filan
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
-
biliyorum fakat çıkınca ne oluyor bu akşam yine deneyeceğim
- Msa
- İletişim:
Çıkınca Astrale çıkmış oluyorsun :D Ne olucak :D
İMZA
- Msa
- İletişim:
Astral yerine Lucid i öneririm :D Daha zevkli daha güzel uçuyon pokemon oluyon ne istiyosan oluyo :D
İMZA
-
1. lucid sahte değil mi yani sadece kontrol edebildiğimiz rüya değil mi ayrıca astralde yaptıklarımız doğru oluyor mesela burada okumutum sanırım birisi astralle arkadaşının evine ışınlanmış ve ona evinin nasıl bir yer olduğunu anlatmış.Fakat lucidde böyle bir şey yok ayrıca astraldede düşüncemizle her şeyi kontrol edebiliyoruz diye biliyorum
2.Astrale çıktığımızı nerden anlıyoruz mesela konsantre filan olduk o uyuşmalar filan oldu kulak çınlaması filan sonra gözlerimiiz açınca astralde mi oluyoruz yoksa astrali rüya gibi mi görüyoruz anlamadım.Yani uykuya dalınca mı astral oluyor? Ayrıca sorumu yeniden tekrarlıyorum astralden sonra psişik güçlerimiz daha seri gelişiyormuş bu ne kadar seri yani çok mu hızlı yoksa normalde biraz daha mı hızlı
2.Astrale çıktığımızı nerden anlıyoruz mesela konsantre filan olduk o uyuşmalar filan oldu kulak çınlaması filan sonra gözlerimiiz açınca astralde mi oluyoruz yoksa astrali rüya gibi mi görüyoruz anlamadım.Yani uykuya dalınca mı astral oluyor? Ayrıca sorumu yeniden tekrarlıyorum astralden sonra psişik güçlerimiz daha seri gelişiyormuş bu ne kadar seri yani çok mu hızlı yoksa normalde biraz daha mı hızlı
- Msa
- İletişim:
Bana göre Lucid güzel sana göre astral zevkler tartışılmaz :D Astral hakkında fazla birşey bilmiyorum ben :SOROCHI69 yazdı:1. lucid sahte değil mi yani sadece kontrol edebildiğimiz rüya değil mi ayrıca astralde yaptıklarımız doğru oluyor mesela burada okumutum sanırım birisi astralle arkadaşının evine ışınlanmış ve ona evinin nasıl bir yer olduğunu anlatmış.Fakat lucidde böyle bir şey yok ayrıca astraldede düşüncemizle her şeyi kontrol edebiliyoruz diye biliyorum
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Astralden sonra psişik güçlerin gelişimi konusunda birşey bilmiyorum.Bir de astralde düşüncenle herşeyi kontrol etmeyi hiç duymadım.Ama düşünce hızında hareket edersin.Birde astrale çıktığını nasıl anlarsın demişsin.Bir kere astral bedeninin gözünden yatan fiziksel bedenini görürsün.Sonra zaten bedenin astral bedendir ordan anlarsın.Boyut atladığın için etraf çok daha farklı olur.Birde bir arkadaşımın deneyimine göre astralde konuşamıyormuşsun.Kendi kendine bile konuşamıyormuşsun. :)OROCHI69 yazdı:1. lucid sahte değil mi yani sadece kontrol edebildiğimiz rüya değil mi ayrıca astralde yaptıklarımız doğru oluyor mesela burada okumutum sanırım birisi astralle arkadaşının evine ışınlanmış ve ona evinin nasıl bir yer olduğunu anlatmış.Fakat lucidde böyle bir şey yok ayrıca astraldede düşüncemizle her şeyi kontrol edebiliyoruz diye biliyorum
- Msa
- İletişim:
İlginç miş :DUsTr yazdı:Astralden sonra psişik güçlerin gelişimi konusunda birşey bilmiyorum.Bir de astralde düşüncenle herşeyi kontrol etmeyi hiç duymadım.Ama düşünce hızında hareket edersin.Birde astrale çıktığını nasıl anlarsın demişsin.Bir kere astral bedeninin gözünden yatan fiziksel bedenini görürsün.Sonra zaten bedenin astral bedendir ordan anlarsın.Boyut atladığın için etraf çok daha farklı olur.Birde bir arkadaşımın deneyimine göre astralde konuşamıyormuşsun.Kendi kendine bile konuşamıyormuşsun. :)OROCHI69 yazdı:1. lucid sahte değil mi yani sadece kontrol edebildiğimiz rüya değil mi ayrıca astralde yaptıklarımız doğru oluyor mesela burada okumutum sanırım birisi astralle arkadaşının evine ışınlanmış ve ona evinin nasıl bir yer olduğunu anlatmış.Fakat lucidde böyle bir şey yok ayrıca astraldede düşüncemizle her şeyi kontrol edebiliyoruz diye biliyorum
İMZA
-