camın içinde psi whell
Moderatör: Sai
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
camın içinde psi whell
ya psi whell 15 tur daha yapardım ama gözüm acıdı nese ama camın içinde yapamıyorum 1.5 metrede sallandırıyorum ama ya cam olmuyo ?? ne zaman cama geçmeliyim ha bide daha kontrolüm tam deil soldur sğdı çok zorlamayla ele alabiliyorum oda en fazla 5 tur :D nese cam olmuyo napıyım ne ediyim ?
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: camın içinde psi whell
Bak kardeşm o kdr konu açtın ve hala diyosun ki ne yapayım ne edeym..Adamların yazdıgı msjları tekrar dan oku bence.. :S
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- zxc512
hmm bi bakıyım

- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Sana dediğim tekniği yap. Aliminyum folyodan bir küçük top yap. Onu çekmeye veya itemeye çalış.zxc512 yazdı:ya psi whell 15 tur daha yapardım ama gözüm acıdı nese ama camın içinde yapamıyorum 1.5 metrede sallandırıyorum ama ya cam olmuyo ?? ne zaman cama geçmeliyim ha bide daha kontrolüm tam deil soldur sğdı çok zorlamayla ele alabiliyorum oda en fazla 5 tur :D nese cam olmuyo napıyım ne ediyim ?
İMZA
- zxc512
ok hadi bakalım :D

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
o nun için biraz erken degil mi?Ben bile yapmadım daha gerçi denemedim ama..Msa yazdı:Sana dediğim tekniği yap. Aliminyum folyodan bir küçük top yap. Onu çekmeye veya itemeye çalış.zxc512 yazdı:ya psi whell 15 tur daha yapardım ama gözüm acıdı nese ama camın içinde yapamıyorum 1.5 metrede sallandırıyorum ama ya cam olmuyo ?? ne zaman cama geçmeliyim ha bide daha kontrolüm tam deil soldur sğdı çok zorlamayla ele alabiliyorum oda en fazla 5 tur :D nese cam olmuyo napıyım ne ediyim ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bu aralar herkes camın içinde niye psi wheel döndüremiyor buna kafayı takmış durumda.Ya bikere düz mantık gidelim detaylara takılmadan.Birşeye engel koyasan ne olur ? Zorlaşır değilmi ? İşte bu da aynı mantık.Cam kap sen ile psi wheel arasında bir engel.Başka bir örnek verecek olursam yine düz mantıktan.100 metre düz koşu çok rahat 25-30 saniye de yaparsın mesela değil mi ? Ama engelli koşuda zorlanırsın.Niye ? Engel vardır çünkü.İşte psi wheelin camın içinde dönmemesinin sebebi bu.Engel var.Bu kadar basit. :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- zxc512
olmadı itip çekemedim nese daha erken :D