Merhaba arkadaşlar 11 eylülde Doğaüstü filmini izlemiştim sonra bu işe iyice merak sardım küçüklükten beri hep vardı zaten merağım neyse uğraşmıyorum
Ben telekinezi yaparken mesela internetten gazete okuyim ya da ilginç hayallere dlaıyım öyle daha iyi dönüyor yani aklımı daha fazla kullanıyım öyle daha hızlı dönüyor birde yaparken alnımda göz varmış ve ondan beyaz ışık çıkıyor ve onu döndürüyor diye hayal ediyor ve öyle döndürüyorum bu çok döndürmüyor fakat bir keresinde bunu yaparken alnım hafif ağrıdı sanki.Mesela psiwheeli hazırlayayım ellerim onun yanında olsun sonra internetten bunula ilgili makaleler okuyim öyle dönüyor hatta öyle daha kolay yön veebiliyorum mesela dönerken bi anda zıt yöne dönmesini istedim ve ani bir şekilde durmuştu sizce bu teknik herkeste işe yarar mı
Telekinezide ilginç bir teknik daha önce hiç verilmedi!
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
-
- Rise
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezide ilginç bir teknik daha önce hiç verilmedi!
Dostum sende olan şeyler acemiliğin getirdiği psikolojik haller herkeste olmuştur merak etme.Bazıları kendini dünyanın başı sanar bazılarıda bu dünyayı kurtaracak tek kişinin kendisi olduğuna inanır.Tabii dönceine ne kadar inanırsan iyidir. Üçüncü göz dediğimiz normal bir göz değil :D yorulunca ağrıyan veya başımız ağrıyınca ağrısı ona vuran, yani sen normal bir gözün gibi düşündüğünden ağmıştır bence.Pc ye bakarken herkeste döner şu an yazarken bile dönüyor yani :) Dediklerinin bir teknik olduğunu düşünmüyorum ama herkes kendi tekniğini yapmakta özgürdür.Bu daha çok bir imge gibi olmuş.Olağanüstü şeyler düşünüpte çarkın dönmesi için fazla kafanı yormana gerek yok sadece odun gibi bak ona zaten o döner :)
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Beyin birşeyi anlamaya çalışırken etrafa daha fazla enerji salar. Sebebi bu. Ve herkeste işe yarar. Telekinezi ile ilgisi olmayan, bunun hakkında bi fikri bile olmayan annem tarafından denenmiştir :) Dönmeye başlayınca sordu niye dönüyo diye rüzgardandır deyip geçiştirmiştim :D
- Rise
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
haha çok güzel cevap :) Banada sorarsa söylerim :)Clairvoyant yazdı:Beyin birşeyi anlamaya çalışırken etrafa daha fazla enerji salar. Sebebi bu. Ve herkeste işe yarar. Telekinezi ile ilgisi olmayan, bunun hakkında bi fikri bile olmayan annem tarafından denenmiştir :) Dönmeye başlayınca sordu niye dönüyo diye rüzgardandır deyip geçiştirmiştim :D
-
Bazı teroriler daha eklemek istiyorum
Einsteının teorisine göre enerji maddeye maddede enerjiye dönüşür
Ve yine bir teoriye göre evrendeki her şey bir enerjidir madde de enerjinin yoğunlaşmış halidir.Bu biraz psipetle ilgili olucak yani insan enerjisine madde yapabilir psipet gibi.
Telekineziye gelince bazı teorilere göre yaptığmız şey maddeinin frekansıyla alaklıymış.Frekans ve manyetik alanla ilgi pek bir şey bulamadım ancak bnce bununla alakalı.Beyin çeşitli frekanslar yayar beta alpha filna bnları bilisiniz hz lerinide bilirsinz.Ve insan fiziksel bir şeyle ya da odaklanırken filan beta frekansını kullnıyormuş sanım.Bnce psiwheel yaparken psiwheelin atomlarını frekasnlarıyla alakalı.Beynimiz bir radyo gibi kendisini bunu ayarlıyor
Edit:Bu bilgileri çok arşatırmaıdm sadece düşüncelerim yani einsteınlık yapıp dalga geçmeyin ya da eleştirileriniz dalga geçme amaçlı olmasın ilginiz için teşekkürler.
Einsteının teorisine göre enerji maddeye maddede enerjiye dönüşür
Ve yine bir teoriye göre evrendeki her şey bir enerjidir madde de enerjinin yoğunlaşmış halidir.Bu biraz psipetle ilgili olucak yani insan enerjisine madde yapabilir psipet gibi.
Telekineziye gelince bazı teorilere göre yaptığmız şey maddeinin frekansıyla alaklıymış.Frekans ve manyetik alanla ilgi pek bir şey bulamadım ancak bnce bununla alakalı.Beyin çeşitli frekanslar yayar beta alpha filna bnları bilisiniz hz lerinide bilirsinz.Ve insan fiziksel bir şeyle ya da odaklanırken filan beta frekansını kullnıyormuş sanım.Bnce psiwheel yaparken psiwheelin atomlarını frekasnlarıyla alakalı.Beynimiz bir radyo gibi kendisini bunu ayarlıyor
Edit:Bu bilgileri çok arşatırmaıdm sadece düşüncelerim yani einsteınlık yapıp dalga geçmeyin ya da eleştirileriniz dalga geçme amaçlı olmasın ilginiz için teşekkürler.
-