__YeNi BiR TeKNiK__

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

__YeNi BiR TeKNiK__

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Bu tekniği ben kendim düşündüm başka bir yerde yazıldıgını görmedim...Hiç uzatmadan tekniğe geçeyim..Bakın arkadaşlar bu teknik özellikle acemiler için işe yarayabilir diye düşünüyorm ve çok pratik :))

Psi whell düzenegini hazırlıyorz..Sonra düzeneğin üstüne koyduğumuz kagıdın ortasına 3 - 10 mm arası olmak üzere :D bir nokta karalıyorz artık sadece o noktaya odaklanıyorz ve psi whell otomatik dönüyor ;)) Boş yere kapağa ve psi whelle ayrı ayrı zaman ayırmamıza da gerek kalmıcak ayrıca bu şekilde kişi kendini geliştircek( Enerjisi,odaklanması,konsantresi falan filan işte... :D )..Eğer yanlış düşünüyorsam düşüncelerinizi düzgün bi şekilde paylaşmanızı rica ederm..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: __YeNi BiR TeKNiK__

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Kapak bir başkadır :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Psi wheel dödüğü anda dikkatin noktadan ayrılıp psi wheele yönelir.Sonra psi wheelin yönünü filan kontrol etmeye çalışırsın.Psi wheelin dönmesini düşünürsün.Kısacası psi wheelin en küçük titremesinde odaklanman ve konsantrasyonun yerlebir olur.Bence ikisi ayrı ayrı daha iyi. :)
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

UsTr yazdı:Psi wheel dödüğü anda dikkatin noktadan ayrılıp psi wheele yönelir.Sonra psi wheelin yönünü filan kontrol etmeye çalışırsın.Psi wheelin dönmesini düşünürsün.Kısacası psi wheelin en küçük titremesinde odaklanman ve konsantrasyonun yerlebir olur.Bence ikisi ayrı ayrı daha iyi. :)
Bencede UsTr haklı. Psi zaten her türlü döner. Ben makale okurken bile dönüyor önemli olan onu kontrol etmek. 2'si çok ayrı şeyler. Sen sadece Psi'yi döndürme tekniklerine bir yenisini daha ekledin.
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Ama bu teknik acemilere bence iyi moral verir ve bu işe inanma oranları artar gibime geliyor..Ama döndügü sırada konsantreleri felan bozulabilr gerçektende fakat zaten normal çevirdikleri zamanda bozulacaktır kons.leri :D Bi de böyle ilk başlayanlar kapak çalışmasını pek yapamıyor sıkıcı oluyo, belki bu şekilde döndürünce sıkılmazlar :))
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Clairvoyant yazdı:
UsTr yazdı:Psi wheel dödüğü anda dikkatin noktadan ayrılıp psi wheele yönelir.Sonra psi wheelin yönünü filan kontrol etmeye çalışırsın.Psi wheelin dönmesini düşünürsün.Kısacası psi wheelin en küçük titremesinde odaklanman ve konsantrasyonun yerlebir olur.Bence ikisi ayrı ayrı daha iyi. :)
Bencede UsTr haklı. Psi zaten her türlü döner. Ben makale okurken bile dönüyor önemli olan onu kontrol etmek. 2'si çok ayrı şeyler. Sen sadece Psi'yi döndürme tekniklerine bir yenisini daha ekledin.
Psi whell her türlü döner diyosunda hani ilk başlayanlar felan hemen çeviremeyebiliyorlar çünkü görüyorz böyle bin tane mesaj..Ayrıca pekde farklı şeyler oldugunu düşünmüyorm mesala psi whell çevirirken herkes farklı bi noktasına bakar sonra şurasınamı baksam daha iyi döner yoksa şurasına mı diye bin tane şey düşünür psi whell i unutur(zamanında bende çok yaşadım :)..) Bu şekilde en azından biraz daha rahat odaklanır diye düşünüyorum..Belki de ben önceden(Yeni başladıgım zamanlarda) böyle daha rahat yapıodum diye bu şekilde düşünüyor olabilrim o yüzden denemekte fayda var... :D
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

İyi bir şeye benziyor :) . Acemiler denemelide . UsTr de sanki doğru söylüyor .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Telekinezistm yazdı:İyi bir şeye benziyor :) . Acemiler denemelide . UsTr de sanki doğru söylüyor .
Ben zaten UsTr yanlış sölüyor demedim ki bu şekilde odaklanmak daha kolay olur diye düşündüm benm herkesin fikrine saygım var..Kağıt üstünde nokta yokken gözümüz kağıdın her zaman başka bi yerine kayar,bu da konsantremizi bozar.Ben de ortaya bişey karalarsak sadece o noktaya odaklandıgımız için enerjimizi daha kolay yönlendiririz diye düşündüm..Kağıdın hareket etmesi konsantremizi bozar haklısınız ama o normalde de oluyo zaten yeni başlayanlarda....
ALBERT EINSTEIN