Elektrokinezi mi yapıyorum ?
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Elektrokinezi mi yapıyorum ?
dün yaptım geceydi kameranın ısıgı yetersiz kaldı bugünde basım agrıyodu yapamadım 22x22 kagıttan bi psi-wheel kağıdı yaptım onu cevirmeye calısıyorum rüzgarla gelistiriyorumki belirgin olsun :D
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Yav arkadaşım senin amacın ne ya :DDD Her gün bi şey oluyo sana ne iş arkadaş :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Onun yerine kağıdı masaya biraz katlayıp dik koyupta devirmeye çalışsaydın daha iyi olurdu :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
hmmmppfffsssssssDerta yazdı:dün yaptım geceydi kameranın ısıgı yetersiz kaldı bugünde basım agrıyodu yapamadım 22x22 kagıttan bi psi-wheel kağıdı yaptım onu cevirmeye calısıyorum rüzgarla gelistiriyorumki belirgin olsun :D
pixies forever <3<3
- Derta
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
çektim beyler sen düzenlemesini yapınca upload ediem bekleyin az kaldı bayagı bi belirgin oldu bildigin agacı salladım cevredeki agacların sadece yaprakları sallanırken hafif hafif ben önümdeki agacı sallıyodum (ses düzenlemesi yapıyorum çünkü okul yanında oturuyorum acaip ses vardı :D
Cesaretle dolu bir insan, inançla dolu bir insandır.
-