Ampul patlatma hakkında
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ampul patlatma hakkında
Merhaba arkadaşlar, Ampul patlatma parlaklığını düşürmek için çalışmalar var mıdır? mümkünse link atar mısınız? arama yaparken bulamıyorum. Bu arada 20 gündür kapak çalışıyorum faydası olur mu?
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Ampul patlatma hakkında
Ne yalan söyleyeyim ben çok tecrübeli biri değilim.Fakat ' telekinezi ' kelimesini duyduğumdan beri fark ettiğim bir şey var.İnanmak her şeyin başı.Sen yeter ki iste, inandıktan sonra her şeyi gerçekleştirebilirsin.[ Herşey Allah' ın izniyle olur, tek yapamayacağın şey kötülüktür. ]
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Yapabileceğime inanıyorum ve kağıdı döndürebiliyorum fakat normal bir hızda dönüyor.
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Benim lambayla ilgili bi tecrübem olmuştu. Lambanın kendime geldiğini düşünürdüm. Sende de işe yarayacak diye bir şey yok ama.
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
isiga dikkatle bak ve butun dikkatini ona yonelt...o gozlerini ne kadar kamastirirsa kamastirsin sen onun isiginin icinde daha da cok girmeye calis gozlerinle...dusuncelerinle ustune git ve kendini lambanin karsisinda zayif bulma...fizik hakkinda hic bir sey dusunmemeye calis ve hatta dusunmemen gerektiyini bile dusunme...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Lord_of_Hackland yazdı:isiga dikkatle bak ve butun dikkatini ona yonelt...o gozlerini ne kadar kamastirirsa kamastirsin sen onun isiginin icinde daha da cok girmeye calis gozlerinle...dusuncelerinle ustune git ve kendini lambanin karsisinda zayif bulma...fizik hakkinda hic bir sey dusunmemeye calis ve hatta dusunmemen gerektiyini bile dusunme...
Gözüne hafifte olsa zarar veremez mi ? Işıktan dolayı ? Bide kapalı olursa olmaz mı ?
@Kuupa7
- Lord_of_Hackland
ben ack yaptim,sonra yarin gelip isiklari actigimda ampul bozulmustu...ama az watli isiklarla denesen iyi olur...yani kucuk ampuller ile...
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ben arkam dönükte yapabiliyorum. Lambanın sıcaklığını ve varlığını hissetmem yeterli oluyor.
- Lord_of_Hackland
Hmmm...bunu denicem tesekkurler Clairvoyant :)
-