Telekinezi Kapsamlı Anlatım

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
baraka52324
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi Kapsamlı Anlatım

Okunmamış mesaj gönderen baraka52324 »

Kapak Çalışması

1-Nedir?
Kapak çalışması pet şişe kapağının iç tarafındaki çıkıntıya odaklanmaktır.

2-Faydaları Nelerdir?
Faydaları saymakla bitmez. Telekinezi'yi başarabilmenizde büyük rol oynar. Kendinizi Telekinezi alanında geliştirebileceğiniz en iyi çalışmadır. Yine de bir kaç örnek isterseniz başım üzerine;
- Konsantrasyon eksikliğini giderir.
- Odaklanma problemi yaşamazsınız.
- Telekinezi sizi için çocuk oyuncağı olur.

3-Nasıl Yapılır?
"Nedir?" başlığı altında da belirttiğim gibi pet şişe kapağının ortasındaki çıkıntıya odaklanmaktır. Bunu yaparken zihininizin boş yani 0 durum da olması gerekmektedir. Aklınıza gelen her düşünceye kapıyı göstermeniz lazım.
4-Kaç Dakika Yapmalısınız?
Başlangıç olarak 15 dakika idealdir. Ama "Ben daha hızlı gelişme kaydetmek istiyorum!" derseniz bu süreyi 30 dakika ya ya da daha fazlasına çıkarabilirsiniz.
5-Kaç Günde Bir Yapmalıyım?
Her gün yapmalısınız. Aksatmamaya çalışın. Başlangıç olarak verdiğim 15 dakikaya her 5 günde bir 5 dakika daha ekleyin. Yani 15. günde 30 dakika yapın. Bunu 45 dakikaya kadar çıkarttığınızda bırakabilirsiniz(çalışmayı değil süre artırmayı).
7-Yapmazsam Telekinezide Gelişme Gösteremezmiyim?
Tabiki de gösterebilirsiniz. Bunun amacı bu süreci hızlandırmaktır.
NOT: 0 düşünce denen bi duruma geçeceksiniz. Bu durum nesnelerle falan oynamak için en ideal durum .Bu durumda beyniniz bir süre bisi düsünmek istemiyecek aklınız bom boş olacak sanki yeni doğmus gibi gereksiz bilgiler bir süre sizi zorlamıcak.
PSİ WHEEL
Malzemeler: 1 adet silgi bir adet iğne ve en önemlisi 5x5 bir kağıt
Hazırlanışı:
1-iğneyi alıyoruz silginin tam ortasına saplıyoruz .
2-kağıdımızı ilk yataylardan katlayıp açıyoruz 4 tane kare veya + oluscak katlama izlerinden artık nasıl görürseniz.
3-kağdı simdi çaprazlardan katlıyoruz aynı sekilde katlayıp açınca x ile + karısımı veya natonun sembolüne benzer bisi oluscak.
4-iğne sapladığımız silgiyi alıyoruz ve kağıdın merkez noktasın iğnenin üstüne koyuyoruz (dikkat koyuyoruz saplarsak dönmez.)
Amaç: dokunmadan kağdı döndürmek
Ortam: hava akımı olmıcak bi odaya geçin emin olmak için kapısını kapatıp kapının altında kalan bosluğada bisiler tıkayın.
İmajinasyon(hayal etmek benzeri bisi): bir çok şekilde imajine edilebilir ama ben en çok gördüklerimi yazayım
1.imajinasyon: her nefes alısınızda içinizde bir nerji ibirkitğini düsünün ve enerji maksimuma ulastığında elinizden hortummu olur street fighterdaki gibi hadokemi olur bilemem bi sekilde döndürdüğünüzü imajine edin
2İmajinasyon:lunaparktaki balerinler varya ona bindiğinizi düsünün ama sekli pis whelle aynı biraz içinde döndükten sonra dev oluduğunuzu düsünün ve balerin önünüzde duruo ve onu parmağınızla itiyorsunuz ama sadece imajine edin gerçektende itmeyin yani.
Ya da sadece emir vermeyide deneyebilirsiniz mesela saat yönünde dön dön dön gibi.
Merak etmeyin 1 hafta içinde döndürmeye baslarsınız en kötü ihtmalle 2 hafta.
döndürmeleriniz düzene girene kadar yön vermeye çalışmayın.
2 hafta geçti hala yapamıyorum neden acaba : sorun içinizde şüphelerinizi atmadan baslamıycaksısınz yoksa böle olur.
İnanıyorum ama yine de olmuyor : dikkat dağnıklığı olma ihtimali çok yüksek bundan da kapak çalışmasıyla kurtulabilirsiniz.
İlk baslarda çok iyi dönüyordu artık dönmüyor veya yavaş dönüyor: bu sefer sorun sizde ama tam değil nasıl mı? : bu çoğu kişiye olur. acaba nasıl yaparım/ hangi alt dala gitsem/ pisi dışında dur şunu da bir deneyim/ bunlar enerjinizi çok tüketir bu yüzden 1 hafta falan telekinezi hakkında hiçbir şeyle uğraşmayın. Sadece kapak yaparsanız yapın.Sonra daha iyi dönecektir.
Psi Wheeli çok iyi yapıom artık sıkıldım: bir sürü seçeneğiniz var şişe- pipet ikilisi/sarkaç/clairvoyant arkadaşımızın fikri 3 ayak /Buz kıpırdatma
Bunlarıda Telekinezi Kapsamlı Anlatım 2 konumda anlatcağım.
Alıntılar da var Kendi yazdıklarımda var içinde Yeni gelen arkadaşlarımız benim ilk basladığımdaki gibi bütün konuları okumak zorunda kalmasın diye.
Sabitlenmesi dileğimdir.
Bir Teşekkürü Çok Görmeyin.
"gitmek, çoğaltmıyor hiç bir masalı" diyorum...
Susuyor...
"kalmak ölümü yaşatmıyor" diyorum...
Gülümsüyor...
"gitmeliyim" diyorum...
"kalmalısın" demiyor... !

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Telekinezi Kapsamlı Anlatım

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Çok yorucu okuması. Renklendirseydin keşke.
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Bi de daha ilk günlerden böyle öğretme amaçlı şeyler yapman biraz abes kaçar böyle eğitim verme gibi konuları kendin baya bi ilerledikten sonra açmalısın..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

yeni olmadığım halde hepsini okudum güzel biran önce 2. yi çıkar :)
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

chatlackta haklı ama :)
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

zxc512 yazdı:yeni olmadığım halde hepsini okudum güzel biran önce 2. yi çıkar :)
Yeni değilmisin :(( :DD Sen kaç aydır uğraşıyosun ki yeni degilsin..:)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Ya şu yeni eski muhabbetini bıraksak artık.Ne tecrübeliler gördüm telekineziyi bilmemiş ama tecrübesinin arkasına saklanarak laf kalabalığı yapıyorlar.Ne yeni başlayanlar gördüm telekineziyi berrak bir denizin altındaki kum gibi okuyabiliyor.Tecrübe meselesi değil.Düşünce meselesi.BENCE. :)
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

UsTr yazdı:Ya şu yeni eski muhabbetini bıraksak artık.Ne tecrübeliler gördüm telekineziyi bilmemiş ama tecrübesinin arkasına saklanarak laf kalabalığı yapıyorlar.Ne yeni başlayanlar gördüm telekineziyi berrak bir denizin altındaki kum gibi okuyabiliyor.Tecrübe meselesi değil.Düşünce meselesi.BENCE. :)
Ya ilk geldiğim zamanda bana aynı muameleyi yapıolardı bende geleneği bozmayayım dedim :DD
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Çok şükür bana öyle bi muamele yapmadılar teşekkürler herkese :)
Kullanıcı avatarı
Carmen25
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen Carmen25 »

UsTr yazdı:Ya şu yeni eski muhabbetini bıraksak artık.Ne tecrübeliler gördüm telekineziyi bilmemiş ama tecrübesinin arkasına saklanarak laf kalabalığı yapıyorlar.Ne yeni başlayanlar gördüm telekineziyi berrak bir denizin altındaki kum gibi okuyabiliyor.Tecrübe meselesi değil.Düşünce meselesi.BENCE. :)
Haklı. Bence de. Sonuçta sen istediğin kadar eski ol öğrenmedikten sonra neye yarar. Çocuk burada yeni diye bu işte de yeni diye bir şey mi olacak? :)
Ellerine sağlık. Çoğu yazının birleşmiş hali gibi, ikinci yazıyı bekliyorum. ;)
Artık aranızdayım :))