Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun, üfleyerek döndür o şekilde psi-wheeli koy videosunu görelim?Batux1995 yazdı:Birincisi videodaki arkadaş kesinlikle üfleyerek döndürüyor psi-wheel'i.Ayrıca ben de bi psi-wheel yaptım şu anda da çok konstantre bir durumdayım ve kağıt 40-50 derecelik açılarla dönüyorAma bunun sebebi nefesim mi yoksa beyin gücüm mü bilmiyorum.
Telekinezi Pipet Çevirme & Psi Whell (Video)
telekinezi pipet çevirme, psi whell
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Re: Telekinezi Pipet Çevirme & Psi Whell (Video)
Geri döndüm
- fenomen
- Yönetici
Nefesle beyin gucunu bende ilk asamalarda ayir edememisdim ama sonralar yeter elle zevki yok dedim ve gozlerimle dondurmeye basladim yaklasik 1-2 metre uzakdan.Emin olun gozlerle dondurdukden sonra kisme size laf sokamayacak.Bir sozum daha var calisisin hic kim seye bu gibi seylerden bahs etmeyin.Suna bakin telekinezi sitesinde bile emeyi ile yapilmis seyi sahte dediler kaldiki baskasi ola deli cagirirlar vallah.tesekkurler
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- xxmustixx
bunu sen mi söyliyosun kusurabakma özürdilerim sakın yanlıuş anlama ama sen bile inanmıyosan demekki sen bu işi bırakmışsın benim videomu izle ordan görürsün son bölümünde yüzümüde görebilirsin !mentalist yazdı:arkadaşlar yünlü bir şeyiniz varsa ona 15 dk boyunca sürtün sonra yer pipet koyun elinizi üstüne getirin elinizi deydirmeden sonra elinizi yukarı kaldırın kafanıza çıkar pipet .....
o kağıt çevirme numarasıda üstten ağzı ile üflüyo kamera ağzını niye çekmiyo çünkü ağzından üflüyo yakışmıyo size böyle şeyler
FANİ DÜYA BIRAKS YANSIN
- ibrahimduygulu
ben gerçekten en az 20 tur döndürdüm ama gelişmem için bilen arkadaşların yardım etmesini rica ediyorum... ibrahim-duygulu@hotmail.com
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
- ibrahimduygulu
hemde 1 saat uğraştım ondan sonra oldu rica ediyorum bilen arkadaşlar yardım etsin ibrahim-duygulu@hotmail.com
İnanmak başarmanın yarısıdır...Bu her iş için böyledir...
-
valla kusura bakmayın ama ben de bu arkadaşa katılıyorum her ne kadar bu konu hakkında pek fazla bilgim olmasa da hiç denememiş olsam da bence bu kinetik enerjiyle alakalı özellikle dikkat ettim kinetik nerjisol elinin baş parmağında toplanmış onu yaklaştırmadan pipet dönmüyor eğer gerçekten telekinezi olsaydı iki elinde de güç birikimi olmuş olurdu ve iki elinle de pipeti çevirebilirdin diyorum ben ...S:elif yazdı:bu eldeki manyetik elektriğin etkisiyle olmamış mı? elinizi bir kumaşa sürtün balona yaklaştırın, yada bir plastiğe yaklaştırın... çeker.... buda ona benzemiş. başarısız buldum
- furkanunal14
YA KAYYUM ismiyle cisimler kontrol edilebilir...(tıpkı sylar ın yaptığı gibi)...(günde 5550 kere)
peki bunu kaç gün söyleyecez
peki bunu kaç gün söyleyecez
telekinezi içinde yeterki onu açığa çıkart
-
kardesm agızla olmaz o iş tamam mı? agzınla üflesende kagıt ole donmez saga sola aynı zamanda asagıya ve yukarıya ani bi hareketle ilerler...bilip bilmeden konusma istersen..mentalist yazdı:arkadaşlar yünlü bir şeyiniz varsa ona 15 dk boyunca sürtün sonra yer pipet koyun elinizi üstüne getirin elinizi deydirmeden sonra elinizi yukarı kaldırın kafanıza çıkar pipet .....
o kağıt çevirme numarasıda üstten ağzı ile üflüyo kamera ağzını niye çekmiyo çünkü ağzından üflüyo yakışmıyo size böyle şeyler
-
şöyle bir söz vardır (belki yoktur
) Olumsuz yaklaşan alır olumsuz sonucu, olumlu yaklaşan alır olumlunun kralını.
sanırım böyle bir söz yokben yazdım
ama bu bir gerçek..

sanırım böyle bir söz yokben yazdım

Psi-Wheel Titreme hesabı 

-
yaa bana da söyleyin daaa yapamıom ben konsantre de oluom inanıom da ama olmuoo
-