Neler oluyor?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Neler oluyor?
evet arkadaşlar bendede zarlara hükmedebiliyorum her attığım olmasada 1/36 oranı olan bişey bende 4 zarda 1 falan gelio :) çok eğlenceli nasıl oldunu bilmiyorum istiyorum ve istediğim zar geliyor arkadaşlarımın hiçbiri benle tavla oynamaz telekineziyle ilgili hiçbir fikrim yok sadece cok şanslı oldumu düşünüyordum gercekten işe yarar bişeylerse geliştirmek isterim araştırdığım kadarıyla telekinezi konusunun asıl işe yarayan kısmı beyini çok daha verimli kullanabilme olayıymış bu tip fiziki şeylere hükmetmek gibi bir derdim yok ama geliştirilebilir bişeyse bu telekinezi bana yardımcı olursanız sevinirim...!
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
ben bilinçsizce bişeyler yapıyorum kardeşim :) o yüzden yardım istedim konsantrasyon sorunuda yaşıyorum cok ciddi :) kapak tekniğine başladık bakalım bi 3-4 ay sonra belli olur heralde gelişme vs. bide telekinesis toplantıları oluomuş eğlenceli çalışmalar yapılıyormuş onlara nasıl ulaşabilirim acaba :)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
bu konuda biseyler soyleyemem dostum...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Şans diye bir şey yoktur. Enerji istediğinde aktif hale gelir ancak insanların büyük kısmı bu enerjiyi açığa çıkaracak şekilde yaratılmamıştır. Bu durum herkeste varolsa yaşam katlanılmaz bir hal alırdı.temocan007 yazdı:evet arkadaşlar bendede zarlara hükmedebiliyorum her attığım olmasada 1/36 oranı olan bişey bende 4 zarda 1 falan gelioçok eğlenceli nasıl oldunu bilmiyorum istiyorum ve istediğim zar geliyor arkadaşlarımın hiçbiri benle tavla oynamaz telekineziyle ilgili hiçbir fikrim yok sadece cok şanslı oldumu düşünüyordum gercekten işe yarar bişeylerse geliştirmek isterim araştırdığım kadarıyla telekinezi konusunun asıl işe yarayan kısmı beyini çok daha verimli kullanabilme olayıymış bu tip fiziki şeylere hükmetmek gibi bir derdim yok ama geliştirilebilir bişeyse bu telekinezi bana yardımcı olursanız sevinirim...!
Bu durum iki şekilde açıklanabilir
Büyük ihtimalle sendeki bu durum istek+enerjinin serbest bir şekilde ulaşımı ile olabilir.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
bi lucid konusu acmistim...akkima obgeldi Akrep kral )))
Mucizeyi yaratan inanmakdir
-