Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
Etkinlik bugün akşam 23de başlayacaktır bilginize...
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
herkese slm ederim sayın hocam enim de bu sıralar hazırlanmakta olduğun bir sınav var ama dikkatimi bir türlü toplayamıyorum tam ders çalışmaya niyet ettiğimde daha kitabın kapanığını açamadan başım ağrıyor araya bir şeyler giriyor saatler geçiyor bu ve benzerlerine de faydası olacaksa benim adımıda yazıverin ..şimdiden teşekkürlerturab yazdı:Evet arkadaşlar Cumartesi saat 23.00 da Enerji Yollamayı düşünüyorum. Hastalığı olanlar ,birkaç haftadır kendisini yorgun hissedenler bana ulaşıp belirtsin.
İlinizi - Adınızı Soy Adınızı Yazarsanız Sevinirim ( İl Şart Değil İsteyen Yazsın)
2 çeşit enerji sisteminden yollamayı düşünüyorum Kundalini Reiki Ve Gümüş Mor Alev İle ;
GMA İle Çakraları Olumsuz Etkilerden Şifalandırmak ( Açmak değil Olumsuz Duygu , His ve anıların Gma İle Dönüşüme Uğraması)
Şifa ,Enerji, ve yine negatiflikten arınmak isteyenleri Kundaliniyle yapıcam
Gma ile uzaktan ilk çalışmam olacağı için Gmayı da İçine Kattım. Normal Şartlarda Kundalini Veriyorum.
Şimdiden uyarıyorum O Gün O saatte 30dk sessiz bir ortamda uzanacaksınız. İşim vardı uyuya kaldım ya da o tür şeyler istemiyorum başka olmayacak çünkü :)
Lütfen Öncelik Sırası Olanlar İsimlerini Yazsın ;)
SEVGİYLE....
BU ARADA AFRİKA İÇİN ŞİFA ÇALIŞMASI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARANIZDA REİKİ YA DA BAŞKA ŞİFA SİSTEMİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA Ö.M ATSINLAR .
bir de bu enerji aktarımının uygulanması sabitmidir bir int.sitesinde bu bilgiyi buldum yani nasıl uygulanması gerektiği hakkında sizin fikrinizi merak ediyorum..başarılar,
Uzak uyumlamada hocanın öğrencisini, öğrencinin de hocasını görmesi şarttır. Hayali birine asla uyumlama yapılamaz. Eğer mümkünse internet üzerinden görüntülü olarak yapılanı daha makbuldür. Bu mümkün olamıyorsa, hocanın bir resmi öğrencisinde, öğrencinin de bir resmi hocada bulunması gerekir. Hoca tam bir meditasyon halinde manevi olarak öğrencisinin yanına gider, yukarıdaki yakın inisiyede olduğu gibi aynı işlemleri manevi olarak öğrencisine uygular.
kaynak:http://www.reikiakademi.com bu ilgili kısmı sadece tamamınını yazmadım izin almak gerekli olabilir..
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Listeye sadece karanliks alinmistir. Hastalik yada rahatsizliktan bahsettik cunku. Yorgunluk icinde calismalarini azaltmaya uyku duzenini aksatmamaya dikkat et. Bedenin kendi enerjisini gene topluycaktir.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- carnim_rama
Bu bir uyumlama degildir. Bu bir sifa terapisidir. Bu yuzden yazdiklariniz konuyla alakasizdir. Konunuzla ilgilimetin29877 yazdı:herkese slm ederim sayın hocam enim de bu sıralar hazırlanmakta olduğun bir sınav var ama dikkatimi bir türlü toplayamıyorum tam ders çalışmaya niyet ettiğimde daha kitabın kapanığını açamadan başım ağrıyor araya bir şeyler giriyor saatler geçiyor bu ve benzerlerine de faydası olacaksa benim adımıda yazıverin ..şimdiden teşekkürlerturab yazdı:Evet arkadaşlar Cumartesi saat 23.00 da Enerji Yollamayı düşünüyorum. Hastalığı olanlar ,birkaç haftadır kendisini yorgun hissedenler bana ulaşıp belirtsin.
İlinizi - Adınızı Soy Adınızı Yazarsanız Sevinirim ( İl Şart Değil İsteyen Yazsın)
2 çeşit enerji sisteminden yollamayı düşünüyorum Kundalini Reiki Ve Gümüş Mor Alev İle ;
GMA İle Çakraları Olumsuz Etkilerden Şifalandırmak ( Açmak değil Olumsuz Duygu , His ve anıların Gma İle Dönüşüme Uğraması)
Şifa ,Enerji, ve yine negatiflikten arınmak isteyenleri Kundaliniyle yapıcam
Gma ile uzaktan ilk çalışmam olacağı için Gmayı da İçine Kattım. Normal Şartlarda Kundalini Veriyorum.
Şimdiden uyarıyorum O Gün O saatte 30dk sessiz bir ortamda uzanacaksınız. İşim vardı uyuya kaldım ya da o tür şeyler istemiyorum başka olmayacak çünkü :)
Lütfen Öncelik Sırası Olanlar İsimlerini Yazsın ;)
SEVGİYLE....
BU ARADA AFRİKA İÇİN ŞİFA ÇALIŞMASI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARANIZDA REİKİ YA DA BAŞKA ŞİFA SİSTEMİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA Ö.M ATSINLAR .
bir de bu enerji aktarımının uygulanması sabitmidir bir int.sitesinde bu bilgiyi buldum yani nasıl uygulanması gerektiği hakkında sizin fikrinizi merak ediyorum..başarılar,
Uzak uyumlamada hocanın öğrencisini, öğrencinin de hocasını görmesi şarttır. Hayali birine asla uyumlama yapılamaz. Eğer mümkünse internet üzerinden görüntülü olarak yapılanı daha makbuldür. Bu mümkün olamıyorsa, hocanın bir resmi öğrencisinde, öğrencinin de bir resmi hocada bulunması gerekir. Hoca tam bir meditasyon halinde manevi olarak öğrencisinin yanına gider, yukarıdaki yakın inisiyede olduğu gibi aynı işlemleri manevi olarak öğrencisine uygular.
kaynak:http://www.reikiakademi.com bu ilgili kısmı sadece tamamınını yazmadım izin almak gerekli olabilir..
Olarakmise once bir doktora sonra sifa icin gelmenizi oneririm. Sifa destekleyicidir. Tibbi tedavi yerine gecmez.o yuzden bu seferlik sizi almiyorum listeye
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
-
- Yeni Kullanıcı
carnim_rama yazdı:Listeye sadece karanliks alinmistir. Hastalik yada rahatsizliktan bahsettik cunku. Yorgunluk icinde calismalarini azaltmaya uyku duzenini aksatmamaya dikkat et. Bedenin kendi enerjisini gene topluycaktir.
sorum yayınlanmadı 23:00 ten önce cevap alabilirmiyim? birde 1 kişi çok az değilmi bu enerji faydanılan kişilerin sayısı arttıkça kaynağını daha güçlü yapmazmı ???
-
- Yeni Kullanıcı
Cevap beni tam olarak tatmin etmedi ama saygı duyarım.. çalışmalarınızda başarılar dilerim insanlığa yararı olacak her faaliyetin yanındayım..
- carnim_rama
Hastalik yada ciddi bir rahatsizliginiz yok.konu sonradan degistirilip sadece hastaligi olanlar olarak duzenlendi. Ve enerjiyi deneyimlemek isteyenleride almadigimizdan sadece tek kisi olarak kaldi listemiz. Bizde isterdik daha cok kisiye gercekten yardim edebilmek. Ama gercekten ihtiyaci olan bir kisi varmetin29877 yazdı:Cevap beni tam olarak tatmin etmedi ama saygı duyarım.. çalışmalarınızda başarılar dilerim insanlığa yararı olacak her faaliyetin yanındayım..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
metin29877 yazdı:Cevap beni tam olarak tatmin etmedi ama saygı duyarım.. çalışmalarınızda başarılar dilerim insanlığa yararı olacak her faaliyetin yanındayım..
Şöyle söyleyim uyumlanmada ya da şifa vermede kişinin görünmesi şart değildir. bu hocadan hocaya değişir. Enerji istenilen kişiye çalışır. bu niyetine bağlıdır. Allah senin kimi kastettiğini biliyordur.
Bu arada hastalığınızı tam olarak açarsanız sevinirim bence ilk önce doktora gidin baş ağrılarının bir sebebi olabilir. Allah korusun fakat baş ağrısı diye gitmeyip çok kötü şeyler yaşayanlar var.
Doktordan sonra size ek olarak yardım edebiliriz. Unutmayın biz burada hastalıkları geçirmiyoruz ya da teşhis koymuyoruz . Ek yardım sağlamak istiyoruz
uubam.com
- carnim_rama
Dun gece calismami tamamladim hayrina olsun karanliks
Carnim_rama Konusunu Açmayaydım İyiydi :D
Şey Ben Rehberlik Servisine Gidiyorumda Depresyon İçin Birşeyler Yapılıyor Mu Turab ?
Bende Depresyon Varmış Düzelmezse Ki Birşey Yaptıkları Yok Düzelmem İçin İlaca Başlayacakmışımda. ??
Şey Ben Rehberlik Servisine Gidiyorumda Depresyon İçin Birşeyler Yapılıyor Mu Turab ?
Bende Depresyon Varmış Düzelmezse Ki Birşey Yaptıkları Yok Düzelmem İçin İlaca Başlayacakmışımda. ??
-