Zamanı yavaşlatma! Zaman nasıl yavaşlatılır?
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Zamanı yavaşlatma! Zaman nasıl yavaşlatılır?
Selam arkadaslar...konuya geciyorum..
bildiyimiz gibi buyuk boylu insanlar icin normal boylu insanlar kucuk gorunur...kucuk boylu insanlar icin de normal insanlar buyuk gorunur...
Zamani yavaslatmak icin beynimizi hizlandirirsak Zaman normal hizi ile giderken biz hizli beynimizle etrafimizdaki seyleri daha cok hizla algilar ve hareket ederiz...hizli beynimizle bedenimize emrler gondererek hareketlerimizi hizlandira biliriz...ayni zamanda beynimizi yavaslatirsak zaman daha hizli gitmeye baslar...[sadece bizim icin!]
yani zaman normal hizi ile giderken diyer insanlar normal hiz ile hareket ederken biz hizimizi deyistirip zamani kendimize gore yavaslata biliriz...ama beynimizi nasil hizlandirip yavaslatabiliriz,bilmiyorum...
hizli hareket eden bir duzenek kurup ona odaklana biliriz...ama cok yoruluruz...
bilemiyorum...
baska teknik onerecek olan varsa yazsin...
bildiyimiz gibi buyuk boylu insanlar icin normal boylu insanlar kucuk gorunur...kucuk boylu insanlar icin de normal insanlar buyuk gorunur...
Zamani yavaslatmak icin beynimizi hizlandirirsak Zaman normal hizi ile giderken biz hizli beynimizle etrafimizdaki seyleri daha cok hizla algilar ve hareket ederiz...hizli beynimizle bedenimize emrler gondererek hareketlerimizi hizlandira biliriz...ayni zamanda beynimizi yavaslatirsak zaman daha hizli gitmeye baslar...[sadece bizim icin!]
yani zaman normal hizi ile giderken diyer insanlar normal hiz ile hareket ederken biz hizimizi deyistirip zamani kendimize gore yavaslata biliriz...ama beynimizi nasil hizlandirip yavaslatabiliriz,bilmiyorum...
hizli hareket eden bir duzenek kurup ona odaklana biliriz...ama cok yoruluruz...
bilemiyorum...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
- Execker
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Zamani yavaslatma!
Bu konu hakkında bilgim yok ama adı chrokineziydi sanırım araştırırsan bulabilirsin. .

Kağıt Döndürme %100
Kaşık Bükme %100
Pyrokinezi %100
Aerokinezi %90
Biokinezi %85
Levitasyon %25

- Execker
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
bu konuyla ilgili olanlar bilenler yani birşey sorucam 1 ay önceydi sanırım bir mesajı okudum forumda ve üye oldum Chrokinezi ::
Bunu Bir kişi top oynarken mesela hava topuna kalktıgını söylüyor ve böle 1-2 dakikanın agır çekimde geçtigini söylüyor ..
kısaca böyle birşey varmı .
Bunu Bir kişi top oynarken mesela hava topuna kalktıgını söylüyor ve böle 1-2 dakikanın agır çekimde geçtigini söylüyor ..
kısaca böyle birşey varmı .

Kağıt Döndürme %100
Kaşık Bükme %100
Pyrokinezi %100
Aerokinezi %90
Biokinezi %85
Levitasyon %25

- Lord_of_Hackland
Olabilir...ama yalan da yaza bilir...ve hatta video cekip bin defa montaj yapa bilir...ki,olmustu :D
belki de bayilipp ruya falan gormustur...ama havada kala bilmesi icin az once soylediyim gibi beynin daha hizli calistigi bir duruma gelmesi gerekiyor...
belki de bayilipp ruya falan gormustur...ama havada kala bilmesi icin az once soylediyim gibi beynin daha hizli calistigi bir duruma gelmesi gerekiyor...
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Ben tam bu konuyu açıcaktım haklısın bunu ben yapabiliorum biraz derslerde çok işime yarıyo :DD Malum 45 dklık dersler bekle bekle bitmiyo... :D Ama yanlış anlaşılmasın tüm insaların hareketlerini yavaşlatma yada hızlandırma söz konusu bile degil ama beynimizi sanki uyuşturup sanki zaman hızlı yada yavaş geçmiş gibi oluyosunuz ben bunu bazen çok iyi yapıyorm..Lord_of_Hackland yazdı:Selam arkadaslar...konuya geciyorum...:
bilemiyorum...
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ChaTLacK
Ya da şöyle diyebiliriz hani mesela rüya da 1-2 sn aslında 3-4 gün gibi geçiyomuş gibi oluyodu bu da onun bi 5-10 kez alt versionu gibi bişey :DD (Naruto daki uchiha itachinin tsukuyomi si nde oldugu gibi :D)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Chonch
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
ben geçmişi görmeyi biliyorum!!!,,
Biraz garip gelecek ama biraz düşününce mantıklı :D
elinize bir kalem alın ve baş ve işaret parmaklarınızın aransında hızlıca sallayın kalemi bir an içinde 10-20 farklı noktada birden göreceksiniz bunların sadece biri gerçek kalem diğerleri ise 0.01 saniye önceki kalem/ler işteee geçmişi gördünüzzz
elinize bir kalem alın ve baş ve işaret parmaklarınızın aransında hızlıca sallayın kalemi bir an içinde 10-20 farklı noktada birden göreceksiniz bunların sadece biri gerçek kalem diğerleri ise 0.01 saniye önceki kalem/ler işteee geçmişi gördünüzzz
En son Admin tarafından 10 Kas, 19:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Gereksiz karakterler kullanmayın
Sebep: Gereksiz karakterler kullanmayın
http://gizli-dosya.blogspot.com/
BLOGUMU ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN
BLOGUMU ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN

- ChaTLacK
Sen bunu gerçek anlamda mı söledin yoksa şaka olaraakmı..Chonch yazdı:ben geçmişi görmeyi biliyorum!!!,,
elinize bir kalem alın ve baş ve işaret parmaklarınızın aransında hızlıca sallayın kalemi bir an içinde 10-20 farklı noktada birden göreceksiniz bunların sadece biri gerçek kalem diğerleri ise 0.01 saniye önceki kalem/ler işteee geçmişi gördünüzzz :D:D:D:D:D:D:D::D:D::DD
:SD:FA:DA:SD::SAD::F:SD:FG:AS:D:AS:D:A:SD:A:SD::AS:D.asd.A:SD:AS:D:AS:D:AS:D:ASD:A:SD:A:SD:AS:D:AS:D:ASD:AS:DASD:A:SD:ASD:
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Lord_of_Hackland
Beynin Kalem hizli hareket ettiyi icin ve beynin normal zaman ayarinda calisiyor oldugu icin kalemi dogru duzgun goremiyorsun...
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Zaman sınırı madde için vardır. Ruh için böyle bir sınır yoktur. Zamanın gerisinde ve ilerisinde gidip gelebilir. Bunu aslında hepimiz yaşıyoruz..
Girdiğimiz bir ortama daha önce girdiğimizi hatırlarız, Orası bize yabancı değildir. Bir yerlerden hatırlarız ama daha önce oraya gelmediğimizi de biliriz.
Daha önce hiç görmediğimiz bir insan için "Ben seni bir yerlerden tanıyorum" deriz... Bu ve benzeri günümüzde "dejavu" diye tabir edilen durumlar aslında biz uykuda, hatta narkozlu ve baygın iken Ruhun bu durumları daha önceden görmüş olmasıyla da ilgilidir.
Allah dostları bu ve benzeri durumları keramet olarak yapabiliyorlar, Hızır aleyhisselam Zamanda seyahat edebiliyor ve hala görevinin başında. Eğer bu dünyada bir şeyler yapılabiliyorsa herşey bir ilim çerçevesi içerisindedir. Hiçbir şey tesadüfi ve rastgele değildir.
Günümüz koşullarında bu ve benzeri konuların eğitimi var mı?
Girdiğimiz bir ortama daha önce girdiğimizi hatırlarız, Orası bize yabancı değildir. Bir yerlerden hatırlarız ama daha önce oraya gelmediğimizi de biliriz.
Daha önce hiç görmediğimiz bir insan için "Ben seni bir yerlerden tanıyorum" deriz... Bu ve benzeri günümüzde "dejavu" diye tabir edilen durumlar aslında biz uykuda, hatta narkozlu ve baygın iken Ruhun bu durumları daha önceden görmüş olmasıyla da ilgilidir.
Allah dostları bu ve benzeri durumları keramet olarak yapabiliyorlar, Hızır aleyhisselam Zamanda seyahat edebiliyor ve hala görevinin başında. Eğer bu dünyada bir şeyler yapılabiliyorsa herşey bir ilim çerçevesi içerisindedir. Hiçbir şey tesadüfi ve rastgele değildir.
Günümüz koşullarında bu ve benzeri konuların eğitimi var mı?
Aramak, güzel bir çabadır.
-