Bende Şöyle Birşey Var Tek Tek Sevmiyorum Birşey Tek Birşey Olunca Da Sevmiyorum Birsürü Olacak Ki Ne Kadar Çok Olursa Çabamda O Kadar Fazla Oluyor Benim Düşüncem Ve Gayretim Buna Göre.carnim_rama yazdı:Tavsiyemi dinlememi oneririm. Ilerleme yerine gerileme kaydetme ihtimalin buyuk. Butun sorunlar birden gelecek cunku. Senin bunlari tek tek kesfetmen daha hayirli. Kisisel gelisimdede kendini kesfetmis olursunUchiha Sasuke yazdı:Zaten Unuttuğum Düşünmediğim Şeyleri Sorup Duruyor Kaldırabilirim Sanırım.
Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Re: Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Ben bunun sorumlulugunu almam. Ve beni dinlemeni oneriyorum. Ilkinde dinlemedin ne oldu gene ben hakliydik degilmi? Hepsi ust usteykdn gorduk konusmalarinida benle. Ve halledemedin tekrar su altina ittin onlari sadeceUchiha Sasuke yazdı:Bende Şöyle Birşey Var Tek Tek Sevmiyorum Birşey Tek Birşey Olunca Da Sevmiyorum Birsürü Olacak Ki Ne Kadar Çok Olursa Çabamda O Kadar Fazla Oluyor Benim Düşüncem Ve Gayretim Buna Göre.carnim_rama yazdı:Tavsiyemi dinlememi oneririm. Ilerleme yerine gerileme kaydetme ihtimalin buyuk. Butun sorunlar birden gelecek cunku. Senin bunlari tek tek kesfetmen daha hayirli. Kisisel gelisimdede kendini kesfetmis olursunUchiha Sasuke yazdı:Zaten Unuttuğum Düşünmediğim Şeyleri Sorup Duruyor Kaldırabilirim Sanırım.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
kafama takmıyorum ki hatta düşünmüyorum da bilmiyom niye oluyo bende sorun olduğunu düşünmüyorumki ne anlatayım adam öyle diyo test uygulamıştı 90 soruluk :DUsTr yazdı:Uchiha depresyondan çıkman için rehberliğe veya psikoloğa ihtiyacım yok.Özelden gel ne derdin varsa söyle konuşan insan depresyondan çıkar zaten.Daha önce de birkaç kere böyle olmadın mı zaten ? Nerelerden döndün.Depresyon kelimesi olayı biraz abartıyor o kesin.Kısa tabiri ise kafana çok takıyorsun hepsi bu. :)
o zaman psikolog yok tu ki :)carnim_rama yazdı: Ben bunun sorumlulugunu almam. Ve beni dinlemeni oneriyorum. Ilkinde dinlemedin ne oldu gene ben hakliydik degilmi? Hepsi ust usteykdn gorduk konusmalarinida benle. Ve halledemedin tekrar su altina ittin onlari sadece
- carnim_rama
Olsada dediklerim degismiyor. Ogudumu dinle bu seferUchiha Sasuke yazdı:kafama takmıyorum ki hatta düşünmüyorum da bilmiyom niye oluyo bende sorun olduğunu düşünmüyorumki ne anlatayım adam öyle diyo test uygulamıştı 90 soruluk :DUsTr yazdı:Uchiha depresyondan çıkman için rehberliğe veya psikoloğa ihtiyacım yok.Özelden gel ne derdin varsa söyle konuşan insan depresyondan çıkar zaten.Daha önce de birkaç kere böyle olmadın mı zaten ? Nerelerden döndün.Depresyon kelimesi olayı biraz abartıyor o kesin.Kısa tabiri ise kafana çok takıyorsun hepsi bu. :)
o zaman psikolog yok tu ki :)carnim_rama yazdı: Ben bunun sorumlulugunu almam. Ve beni dinlemeni oneriyorum. Ilkinde dinlemedin ne oldu gene ben hakliydik degilmi? Hepsi ust usteykdn gorduk konusmalarinida benle. Ve halledemedin tekrar su altina ittin onlari sadece
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Yardım Etmiyosunuz Ki Zaten :Dcarnim_rama yazdı: Olsada dediklerim degismiyor. Ogudumu dinle bu sefer
- carnim_rama
Bu yaptigim sen daha kotu olma diye. Tecrubelerimdem ve bilgimden bunu soluyorum. Ve sen yardim etmiyorsunuz diyosun. Sana asil yardim bu anlasanaUchiha Sasuke yazdı:Yardım Etmiyosunuz Ki Zaten :Dcarnim_rama yazdı: Olsada dediklerim degismiyor. Ogudumu dinle bu sefer
Yok Öğüdümü Dinle Dedinde Bende Zaten Yardım Etmiyorsunuz Mecbur Dinliyicem Anlamında Yazmıştım. :) Tamam Sağol Yardımın İçin İşe Yaramazsa Psikolog Ne Olacak Olumsuz Düşünmüyorum Ama Bende Kahraman Olmak İstemiyorum Ki Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz Diyim Kendime :Dcarnim_rama yazdı: Bu yaptigim sen daha kotu olma diye. Tecrubelerimdem ve bilgimden bunu soluyorum. Ve sen yardim etmiyorsunuz diyosun. Sana asil yardim bu anlasana
Sonumuda Düşünmem Lazım :)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Uchiha suya konuş diyordum ya çok ciddiydim. :)
Şimdi Su Da Acaip Olmaz Mı Ki :)UsTr yazdı:Uchiha suya konuş diyordum ya çok ciddiydim. :)
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bak duvara bile konuşsan emin ol rahatlarsın.Hani karşımızda sanki bir ivarmış gibi kendi kendimize konuşuruz ya bazen.İşte sen ister suya,ister duvara konuş.Suyun yada duvarın yada herhangi birşeyin seni anladığını yada senin dediklerini duyabildiğini düşün.hareket etmese de,konuşamasa da belki onun da bir ruhu vardır ihtimaliyle konuş.O zaman faydasını görürsün.Bak bu anlattıklarım en son ihtimal.Ben her zaman ne diyorum: içinde en ufak bir sıkıntı bile olsa kimseye anlatmazsan büyür.Suya,duvara konuşacağına özelden bana anlat.Ne zaman hangi konuda olursa olsun her zaman seni dinleyecek biri var burda demiyor muyum ben ? Ki bu sadece senin için değil herkes için geçerli.Su ya konuşmak garip mi olur ? Özelden yaz.Konuşalım.Çözüm bulamasakta onu senin gözünde,kafanda küçültür önemsiz birşey haline getiririz.Zaten konuşabilecek biri varkenb gidip te cansız bir varlıkla konuşmak garip olur evet.Bu yüzden ne sıkıntın olursa olsun özelden yaz.Sadece yaz.Rahatlarsın.Hep böyle olmadımı zaten. :)Uchiha Sasuke yazdı:Şimdi Su Da Acaip Olmaz Mı Ki :)UsTr yazdı:Uchiha suya konuş diyordum ya çok ciddiydim. :)
-