Reiki ile ilgili sorular ve cevapları

Chi Energy Healing (Reiki). Yetkililer: Fenomen, healermaster, carnim_rama

Moderatör: fenomen

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Reiki ile ilgili sorular ve cevapları

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Uchiha Sasuke yazdı:
turab yazdı:Reiki ile ilgili sorular ve cevapları

Reiki bir çeşit din midir?
Reiki enerjisi kutsal olmak ve yaratıcı tarafından gönderilmekle beraber dinle bir ilgisi yoktur, dine bağlı değildir. Reiki uygulayanlara inançları ile ilgili hiçbir soru sorulmaz, herkes inançlarında serbesttir.
Bunu Biraz Daha Açar Mısın Bizim Dinizmizde Yeri Nedir Acaba?
Birde Uzaktan Uyumlama Oluyor Mu İlla Yanına Gitmemiz Gerekmez Değil Mi?

Reiki bir inanış biçimi değildir.Reikide gelen enerji İlahi Kanaldan Gelmektedir.

Uzaktan uyumlama çok sık yapılan birşeydir
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

turab yazdı:

Reiki bir inanış biçimi değildir.Reikide gelen enerji İlahi Kanaldan Gelmektedir.

iyi o zaman tanıdıın var mı uzaktan uyumlayan parasını yollarım sorun değil yani güvenebileceğim ?
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Uchiha Sasuke yazdı:
turab yazdı:

iyi o zaman tanıdıın var mı uzaktan uyumlayan parasını yollarım sorun değil yani güvenebileceğim ?

maalesef :)
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

turab yazdı:

gizem ablayla bir oldunuz dışlıyorsunuz beni :( :D
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Uchiha Sasuke yazdı:
turab yazdı:

gizem ablayla bir oldunuz dışlıyorsunuz beni :( :D
Kimse seni dislamiyor. Senin yararina birseyler soyluyoruz sense yardim etmiyor anliyorsun. Sifa her zaman reiki degildir. Solmak uzere bi cicege su mu verirsin ilk reiki mi? Sifasi nedirr onun?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..

Uchiha Sasuke

carnim_rama yazdı: Kimse seni dislamiyor. Senin yararina birseyler soyluyoruz sense yardim etmiyor anliyorsun. Sifa her zaman reiki degildir. Solmak uzere bi cicege su mu verirsin ilk reiki mi? Sifasi nedirr onun?

o ayrı mesele şuan sorun benim yani ila reiki demiyorum düzelmem için başkalarına yardım için 1 senedir bunu anlatmaya çalışıyorum sana ama anlamıyorsun :D
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Uchiha Sasuke yazdı:
carnim_rama yazdı: Kimse seni dislamiyor. Senin yararina birseyler soyluyoruz sense yardim etmiyor anliyorsun. Sifa her zaman reiki degildir. Solmak uzere bi cicege su mu verirsin ilk reiki mi? Sifasi nedirr onun?

o ayrı mesele şuan sorun benim yani ila reiki demiyorum düzelmem için başkalarına yardım için 1 senedir bunu anlatmaya çalışıyorum sana ama anlamıyorsun :D
özelden yazdığım olay uyumlamadan sonra gerçekleşir psikolojin düzelmedikçe.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha.Şifa sadece reiki de yok ki reikiyi de şifa sisteminin en tepesinde görmene gerek yok.İstersen özelden sana başkalarına yardım etmen için çeşitli şifa yolları ve istersen reiki için de çeşitli kaynaklar önerebilirim.
Uchiha Sasuke

UsTr yazdı:Uchiha.Şifa sadece reiki de yok ki reikiyi de şifa sisteminin en tepesinde görmene gerek yok.İstersen özelden sana başkalarına yardım etmen için çeşitli şifa yolları ve istersen reiki için de çeşitli kaynaklar önerebilirim.
ben önermeleri ve nasiyatları çok severim dinlemeyi. bir gün boyunca 24 saat nasihat etseler yine bıkmam o derece seninki nasihat sayılmaz ama nasihatta edebilirsin farketmez reiki kaynakları felan hepsini yazabilirsin :D
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Bir şey sormak istiyorum.Reiki nasıl yapılır ? Reiki yapabilmek için illaki birisinden parayla eğitim almak zorunlu mudur ? Yani Çin'e gidip Sensei lerden eğitim alcak değilim :D Şöyle evde olsam yapabilir miyim ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)