Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba. Telekinezi de başaramamanın en büyük etkeni herkesin başından geçen odaklanmaktır. Çoğu konularda hiç bişey düşünmemeniz söylenmektedir. Ama bu çok zor değil mi? Odaklanmak da aklınızdaki her şeyi silmeniz gerekir, bunun için bi çözüm var ben buldum (herkesde işe yarayacaktır demiyorum). İlk önce şunlardan bahsetmek istiyorum. Odaklanmaya çalışırken aklınız 2 aşamada olur:
a) Sizin düşünmeye çalıştığınız şey
b) Aklınız düşündüğü şey
A aşaması dünyadaki en kolay iştir. Birşeyi düşünmek ne kadar zor olabilir ki? Ama buna karşın bazen yapmanız gereken bir işte sadece düşünmek gerekir. Bu sırada devreye B aşaması girer. Siz düşünmeye çalışırken ya arka planda ezberiniz de olan ve bi türlü bırakamadığın şarkıyı çalar, yada aile meselelerini kafanıza sokmaya çalışır. İşte ben bugün B aşamasını nasıl geçeceğinizi anlatıcam. İlk olarak duyduğunuzda içinize rahatlık veren şarkı türü' nü seçmeniz gerekiyor. Mesela atıyorum türk halk müziği. Daha önce hiç dinlemediğiniz bi şarkıyı seçin (telekinezide kullanırken en fazla 5 kere kullanın bu şarkıyı çünkü 5 den fazlasında beyin ezberlemeye başlar hatta ben derimki her defasında değiştirin). Ve evet sırada uygulama var. Herşeyiniz hazırsa takın kulaklığınızı açın şarkıyı (ses fazla yüksek olmasın) alın yanınıza Psi-wheel'inizi diğer konularda gördüğünüz gibi çevirmeye başlayın. Bunla ne alakası var diyorsanız hala amaç şu: Siz psi-wheel'e odaklanırken artık B aşaması size karşı koymıyacak çünkü siz ona bilmeden de olsa bi görev verdiniz ve yapmak zorunda. Artık yapmanız gereken tek şeyi Psi-wheel'i döndürmeye çalışmaktır.

Lütfen bi teşekkürü fazla görmeyin. Herkese Başarılar!