Bir arkadaşı telekineziye başlattım ama...

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bir arkadaşı telekineziye başlattım ama...

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Bir arkadaşım astral seyahate çıktığını ve astral seyahatte konuşamadığını söylemişti.Yani diğer insanlarla konuşamadığını değil.Kendi kendine konuşamadığını söylemişti.Sesinin çıkmadığını söylemişti.Eğer astral seyahatte başka insanlarla konuşuyorum derse yalandır.Başka insanlara görünebiliyorum diyorsa yalandır.Kndi kendime konuşabiliyorum diyorsa yalan olma ihtimali olabilir. :)

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

UsTr yazdı:Bir arkadaşım astral seyahate çıktığını ve astral seyahatte konuşamadığını söylemişti.Yani diğer insanlarla konuşamadığını değil.Kendi kendine konuşamadığını söylemişti.Sesinin çıkmadığını söylemişti.Eğer astral seyahatte başka insanlarla konuşuyorum derse yalandır.Başka insanlara görünebiliyorum diyorsa yalandır.Kndi kendime konuşabiliyorum diyorsa yalan olma ihtimali olabilir. :)
Ama forumda ki bazı konularda başkalarının astral bedeniyle konuşabildiklerini sölüyolardı..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
UsTr

ChaTLacK yazdı:
UsTr yazdı:Bir arkadaşım astral seyahate çıktığını ve astral seyahatte konuşamadığını söylemişti.Yani diğer insanlarla konuşamadığını değil.Kendi kendine konuşamadığını söylemişti.Sesinin çıkmadığını söylemişti.Eğer astral seyahatte başka insanlarla konuşuyorum derse yalandır.Başka insanlara görünebiliyorum diyorsa yalandır.Kndi kendime konuşabiliyorum diyorsa yalan olma ihtimali olabilir. :)
Ama forumda ki bazı konularda başkalarının astral bedeniyle konuşabildiklerini sölüyolardı..
Vallahi zaten en sonda yanlış olma ihtimali olabilir dedim.Çünkü kendi tecrübem değil bir arkadaşımın söylediği birşeydi.Ama ilk iki yazdığımdan eminim.
dokimoki
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen dokimoki »

hadi ya belki senin arkadaşın yalan söylüyor ?
Kullanıcı avatarı
UsTr

dokimoki yazdı:hadi ya belki senin arkadaşın yalan söylüyor ?
Zaten bu yüzden olabilir diye yazdım.Kesin demedim.Olabilir dedim.