Psi Wheel Yaparken Cogu Kisi Başının Agrıdıgını Falan Söylüyor .. B
Ben Son Derece İyi Döndürüyorum Ama Baş Agrısı El Karıncalanması Falan Yok Sizce Bu İyi Birşeymi Yoksa Degilmi :)
Ellerim Karıncalanmıyor - Başım Agrımıyor Kısaca = His Yok..
- Blods
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Ellerim Karıncalanmıyor - Başım Agrımıyor Kısaca = His Yok..
✈Yapabildiklerim
✔Psi Wheel ✔Kaşık Bükme ✔Pyrokinezi ✔Lucid Dream
✈Yapamadıklarım
► Levitasyon ► Biokinezi ► Aerokinezi ► Astral Seyahat
✈Deneniyor
► { Biokinezi }
✔Psi Wheel ✔Kaşık Bükme ✔Pyrokinezi ✔Lucid Dream
✈Yapamadıklarım
► Levitasyon ► Biokinezi ► Aerokinezi ► Astral Seyahat
✈Deneniyor
► { Biokinezi }
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Ellerim Karıncalanmıyor - Başım Agrımıyor Kısaca = His Yok..
Baş ağrısı genelde odaklanmaktan olur yada çok enerji kaybedersin vs vs..Enerjinle birşeyler yapmaya çalışırsan büyük ihtimalle ellerinde değişik bir his olur...Bu yüzden sorun yok yola devam..:))
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Konu kirliliğinin önüne geçmek adına böyle mesajları şahsıma atarsanız daha iyi olur. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) Ama madem açmışsın cevaplayalım. :)
Evet benimde ağrıyordu başlarda, özellikle sağ arka ve sol arka kısımları. Şu anda herhangi bi ağrı yok ve herkesde olması gerekmiyor merak etmemelisin.
Telekinezi'ye ne zaman başladın bilmiyorum ama galiba yenisin, iyi döndürmen güzel birşey baş ağrısı yapmıyorsa da buna sevinmen gerekir. Yalnız ben başım ağrırken daha iyi ve kesintisiz döndürebiliyorum o ayrı mesele tabi :) Umarım yardımcı olmuşumdur.
Evet benimde ağrıyordu başlarda, özellikle sağ arka ve sol arka kısımları. Şu anda herhangi bi ağrı yok ve herkesde olması gerekmiyor merak etmemelisin.
Telekinezi'ye ne zaman başladın bilmiyorum ama galiba yenisin, iyi döndürmen güzel birşey baş ağrısı yapmıyorsa da buna sevinmen gerekir. Yalnız ben başım ağrırken daha iyi ve kesintisiz döndürebiliyorum o ayrı mesele tabi :) Umarım yardımcı olmuşumdur.
- WaterLord
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Baş ağrısı tamamen vücudu fazla yormakla alakalı bişey , önemli olan psi-wheeli döndürmekden daha çok enerjiyi doğru kontrol edebilmektir ve sen enerjini gayet rahat ve güzel bir şekilde kullanıyosun.Bu işe yeni başlıyan arkadaşlardaki baş ağırısının sebebi ha döndü dönücek şimdi dönücek diye kendilerini kasmaları ve tripe girmeleridir =)
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Clairvoyant haklı kardeşim :D Adını düzgün yazabildim sonunda :DClairvoyant yazdı:Konu kirliliğinin önüne geçmek adına böyle mesajları şahsıma atarsanız daha iyi olur. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :) Ama madem açmışsın cevaplayalım. :)
İMZA
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık