inanılmaz sihirbaz Dynamo

İrtibat kurabileceğiniz telekinezi.com.tr temsilcileri

Moderatör: caryes

Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: inanılmaz sihirbaz Dynamo

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

No_99 yazdı:arkadaslar Dynamo'yu taniyomusunuz bilmiyorum bunun hakkinda video gonderemicem cunku nintendodan giriyorum ve video goremiyorum yani video gondermeyin.Dynamonun yaptigi seylerin bazisini biliyorum bazilarini bilmiyorum simdi dynamo sunlari yapiyor:levitasyon,telekinezi,tek ayakla arkaya yatiyor,yeni sezonunda yaklasik 2 metre ucuyor,yeni sezonunda bir binanin duvarindan assagi yuruyerek iniyor,camdan elini ve kendisini geciriyor ve maket kelebeği gerceğe donusturiyor.Bana bunlari aciklayabilen varmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
simdiden tesekkurler

Ben duydum arkadaşımdan . Gölde falan yürüdü ilginç bir akrobatik hareket yapıyor . İyi bir illuzyonist :) .
@Kuupa7

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Peki sence her illüzyonist denizde yürüyebilrmi yada uçma numaraları vs vs.. ??
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ChaTLacK yazdı:Peki sence her illüzyonist denizde yürüyebilrmi yada uçma numaraları vs vs.. ??
İşinde ustalaşan her illüzyonist bence yapabilir. :)
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

UsTr yazdı:
ChaTLacK yazdı:Peki sence her illüzyonist denizde yürüyebilrmi yada uçma numaraları vs vs.. ??
İşinde ustalaşan her illüzyonist bence yapabilir. :)
Sonuçta hepsi yapamıyo ki işte :) Dynamo bu tür gösterileri iyi yapıyor belki en iyisi belki sadece iyi :))
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
BALROG
Yaşadığınız İl: 60 Tokat
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen BALROG »

adam artizzz
ilizyonun en kötü tarafı :D
nasıl olduğunu öğrenince çok basit gelmesidir :D
Mızraklar Savrulucak Kalkan Parçalanıcak
Savaş Günü Kan Günü Güneş Doğmadan

Kerberos
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen Kerberos »

No_99 yazdı:sihirbaz ama bir sokak sihirbazi yani heryerde sihirbazlik yapiyor.Anlamadigim sey bir binanin duvarindan nasil yuriyerek iniyor,maket kelebeği nasil avcunun icinde gercek kelebeğe donusturduğunu ve nasil yaklasik 2 metre uctuğunu oğrenmek istiyorum
İlizyonun amacı budur zaten izleyenler anlam veremez. Büyük ihtimalle yaptıkları kendisine ve işin sırrını bilen varsa onlara çok basit geliyor. Sadece bilmeyene ve bilmeyeninde özel ders vb. almadığı sürece öğrenmesi gerçekten çok zor :)
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

Herkes yapabilir tabikide ( bence ) Önemli olan illuzyon olduğunu belli etmemekten geçer . Sunum falan da önemli .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Ama her illüzyonist bu şekilde sunmuyor yani ben bu şov anlamında daha iyi bi illüzyonist olarak söledim şimdi bu denizde yürüme olayını herkese gerçek gibi gösterdi sokakta felan uçma numarası vs vs.. bu şekilde en iyi illüzyonist gibi gözüküyo herkes bu şekilde yapamaz (bence)..:D
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm

ChaTLacK yazdı:Ama her illüzyonist bu şekilde sunmuyor yani ben bu şov anlamında daha iyi bi illüzyonist olarak söledim şimdi bu denizde yürüme olayını herkese gerçek gibi gösterdi sokakta felan uçma numarası vs vs.. bu şekilde en iyi illüzyonist gibi gözüküyo herkes bu şekilde yapamaz (bence)..:D
Chris Angel da su üzerinde yürüyor . Bir kaç türk te bunu yapabiliyor diye duymuştum . İyi olmasının zaten sebebi o fazla kişi yapmamıyor .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Nese tamam daha fazla uzatıp birbirimizi kırmayalım..:)
ALBERT EINSTEIN