Telekinezi, gözler ve yön
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- sadaqatsiz
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi, gözler ve yön
Kardeşlerim forumda yeniyim 2 gündür psi-whell yapmaya çalışıyorum oluyor yapabiliyorum ama istediğim yöne dönderemiyorum 4 denememin hepside başarılı oluyor ama 5. de 1 saatte uğraşssam olmuyor ve Tk diye bahsettiğiniz nedir psi-whell mi önce yapmalıyım psi-ball mı? ve bunları yaparken gözlerimiz açıkmı kapalımı aklımdaki sorular bunlar Telekineziye gerçekten inanıyorum ve yapmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. 

En son Admin tarafından 05 Ara, 19:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık düzenlendi
Sebep: Başlık düzenlendi
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
WwW.TwiTTeR.Com/regaipzdal
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
- sadaqatsiz
- Yaşadığınız İl: 58 Sivas
Re: Tk , gözler , yön
Bana gelincemi susuyosunuz arkadaşlar :S
Kuldan Belâ Gelmez,
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
Hak Yazmadıkca.
Hak Belâ Yazmaz,
Kul Azmadıkca.
WwW.FaCeBooK.CoM/hylazs
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
ben psi ballı daha önce öğrendim telekinezi yapamazken şimdi yelekinezi yapabiliyorum
Anime <3
- Maximum
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
tk=telekinezi :)
Genelde herkes önce psi-wheel'i yapıyor
Genelde herkes önce psi-wheel'i yapıyor
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
psi ball yapılacak birşey olsa yap derdim
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Maximum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Tahmin etmediysem ne olayım birazdan gelecek anti-ball'cılar diye :)
Ya ha enerji top şeklinde oluyor ha olmuyor bunu öğrenene kadar bunu psi-ball olarak adlandırılacak
Ben ellerimin arasındaki manyetiklenme ve karıncalanmayı hissediyorum buna yeni bir ad bulsunlar bir daha psi ball demem :)
Ya ha enerji top şeklinde oluyor ha olmuyor bunu öğrenene kadar bunu psi-ball olarak adlandırılacak
Ben ellerimin arasındaki manyetiklenme ve karıncalanmayı hissediyorum buna yeni bir ad bulsunlar bir daha psi ball demem :)
- kimsetutamaz
Re: Telekinezi, gözler ve yön
Ben döndüremiyorum :( olmuyor dönmüyor bit rürlü banada biraz anlatır mısın ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Telekinezi, gözler ve yön
Sen önceki gün döndürüyodun bugün ne oldu ?? Galiba hafıza kaybı felan oldu sende geçici..kimsetutamaz yazdı:Ben döndüremiyorum :( olmuyor dönmüyor bit rürlü banada biraz anlatır mısın ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-