daha kolay yapacağınızı düşündüğüm bir teknik bende hep oluyor
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
daha kolay yapacağınızı düşündüğüm bir teknik bende hep oluyor
Öncelikle merhaba adım doğukan yukarıda yazdığı gibi yeniyim siteye bi abi bana telekineziyi öğretti adı ozan barış eroğlu saolsun iyi öğretti şimdi gelelik tekniğe ilk önce bi kapak çalışması yapacaz ama illaki 10 dk değil siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz ondan sonra psi-wheeli hazırlıyoruz ardından tek elimizle veya çift elle bende tek elle oluyor neyse elimizi psi-wheelin yanına koyuyoruz ardında sağa döndüreceksek o tarafta olan psi-wheelin ucuna sanki elimizden bi enerji çıkıomuş gibi odaklanıyoruz allah izin verirse zaten bi yerden sonra dönüyor işte döndükten sonra artık açılıyorsunuz 2-3 gün içinde ben yaptığımda daha sağa dönerken içimden sola dönmesini emrediyordum ve anında duruyor sola dönüyordu inşallah işinize yarar.
- weaz
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: daha kolay yapacağınızı düşündüğüm bir teknik bende hep oluyor
Doğukan teknik iyi hoşta sen öğrendiğin için yapabiliyorsun.Yeni başlayan birisi bunu kolaylıkla yapamaz.Vede kapak çalışması min.45dk olmalı.Bu tekniği uyguayan kimse hazır olmayı beklmeze sabırsız olacağı için erkenden başlar.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: daha kolay yapacağınızı düşündüğüm bir teknik bende hep oluyor
Ama bende çok iyi yapamıyorum yani yapabiliyorum yazdımda bir fanus gibi birşeye koyduğumda olmuyor ayrıca kapak çalışması 45 dk olması zorunlu değil ben 15 dk duruyorum ardında gidiorum psi-wheelin yanına elimi koyuyorum biraz odaklandıktan sonra dönüyor başlayalı 4 gün oldu ama kapak çalışmasını hergün yapıyorum
-