Doksan günüm ??

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Darklord321
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 68 Aksaray

Doksan günüm ??

Okunmamış mesaj gönderen Darklord321 »

Telekineziye başlamak istiyorum.Yaz tatili döneminde hem vaktimi ayırmam kolay olur.Telekinezi gerçek mi cidden soruyorum.Doksan günümü boşa harcamak istemiyorum.Biraz araştırma yaptım , cisimleri çevirme itme,çekme gibi hareketler,voltaj kontrolu gibi nasıl bir çalışma yapmalıyım.Vakit acaba yeterli mi? gibi gibi sorularım var.

Kullanıcı avatarı
Waltor
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Doksan günüm ??

Okunmamış mesaj gönderen Waltor »

Telekinezi gerçektir. Vaktin yeterli olup olmadığı sana bağlı. Bazıları 10 dakikada bazıları aynı şeyi 10 günde yaparlar. Psi Wheel den başla derim. Sabırlı ol ve herşeyden önce inancın tam olsun. Psi wheeli nasıl yapacağını da forumdan öğrenebilirsin. Başarılar. :)
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Hangisi Sana Daha Güzel,Hoşuna Gidiyorsa Yapamadığında Daha Çok Hevesleneceğin Bir Konuyu Seçmeni Öneririm, İlk Psi Weel Başla Felan Hikaye.. İstediğinden Başla Onda Ustalaş. Sanki Ömür Boyu Psi Weel Çevircekmiş Gibi Ondan Başlıyorlar Aradan 1 Sene Geçiyo Hala Psi Weel Çeviyiro Adam O Kadar Bağlanmış :D ..
Kullanıcı avatarı
Waltor

Okunmamış mesaj gönderen Waltor »

Uchiha Sasuke yazdı:Hangisi Sana Daha Güzel,Hoşuna Gidiyorsa Yapamadığında Daha Çok Hevesleneceğin Bir Konuyu Seçmeni Öneririm, İlk Psi Weel Başla Felan Hikaye.. İstediğinden Başla Onda Ustalaş. Sanki Ömür Boyu Psi Weel Çevircekmiş Gibi Ondan Başlıyorlar Aradan 1 Sene Geçiyo Hala Psi Weel Çeviyiro Adam O Kadar Bağlanmış :D ..
Sadece kolay ilk ondan başla diye öneri verdim ben ona. Ve dediğin gibi öyle kişiler var. Psi wheeli yapabildikten sonra hemen başka şeylere geçmek lazım bence.
Kullanıcı avatarı
wolfman

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

Eğer kendin tam inanmıyosan başkası gerçek olduğunu söyleyince neden inanıyosun? Başkalarına sorma kendin karar ver buna.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..

Kullanıcı avatarı
TigerBro
Yaşadığınız İl: 59 Tekirdağ

Okunmamış mesaj gönderen TigerBro »

İlk çevirmeye çalıştığında inanmayabilirsin. Ama biraz sallandığını görünce mutlu olacaksın. Ondan sonraki birkaç gün içinde çevirebiliyor olursun. Bu senin çalışmana ve inancına bağlı. Ama çevirebildiğini görünce buna uzun zaman ayıracaksın, internetten araştırmaya başlayacaksın. Ve böylece 2-3 haftaya usta olacaksın.
Force will be with you. Always.
Darklord321
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Psi whel ile başlayayım o zaman vakit kaybetmeden teşekkürler :D
Kullanıcı avatarı
TeleLife
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen TeleLife »

Başta bu işe kendini inandırmalısın ve başaracağına inan sonra tüm kinezi çeşitlerine bak 24 tane çeşit vardır. Yanlışım varsa düzeltin ben 24 diye biliyorum :D sonra orda deneyebileceklerini dene hangisinde iyiysen onun üstüne git baktın olmuyo (Uchia Sasuke)'nin dediği gibi hangisi hoşuna giderse yapamadığında dahada hevesleneceğin bişey seç :)
Beyin, benim ikinci favori organım. (Woody Allen)
Darklord321
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Teşekkürler açıkcası yardımcı oldunuz.İnşallah başarırım
Kullanıcı avatarı
telekinezimeraklisi
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen telekinezimeraklisi »

ben bi telekinezide ustalaşıyım pyrokineziyle elektrokineziye başlicam ateşi oldum olası sevmişimdir .dedem yazın ateş yakıyodu biz atletle geziyoruz. ateşin başına gidiyoruz dedem diyo üzümüyosanız gelmeyin diypo ben oynamak için üşüyorum diyorum heleki atletle :D elektrik zaten bana hep garip geldi bk:chidori :D
http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem :)

“Telekinezi Nedir?” sayfasına dön