Dün dönen psi-wheel zor dönüyor
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Dün dönen psi-wheel zor dönüyor
Arkadaşlar daha dün fırıl fırıl dönen psi-wheel i anca 1-2tur oynatabildim sizce neden olabilir ?
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Re: Dün dönen psi-wheel zor dönüyor
ben psi wheeli siyaha boyadım hızlı dönüyor ama o dönerken başımda dönüyor :D
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Psi-wheel çok gıcık bişey olur arada sırada kafana takma. Çalışmaya devam..kimsetutamaz yazdı:Arkadaşlar daha dün fırıl fırıl dönen psi-wheel i anca 1-2tur oynatabildim sizce neden olabilir ?
- kimsetutamaz
Peki teşekkürler arkadaşlar :) içime sanki su serptiniz artık yapamıyomuyum filan diye korktum
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
aynı konu ya arkadaşım şimdi en aşşağı iniyosu oradaki arama motoruna dün dönüyodu bu gün dönmüyo diye yazıp benim konuyu açıp okuyosun ve iyice rahatlıyosun :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
zxc512 yazdı:aynı konu ya arkadaşım şimdi en aşşağı iniyosu oradaki arama motoruna dün dönüyodu bu gün dönmüyo diye yazıp benim konuyu açıp okuyosun ve iyice rahatlıyosun

- kimsetutamaz
:D

- cnegn
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Aynı sorun bendede var hatta forumda videomda var fırıl fırıl dönen wheel anca 2 cm oynuyor benmde kapak çalşması yapmayı düşünüyorum önerirm..
Cahil insan her sözünde kendini aklar. Kamil insan her sözünde kendini yoklar.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
İlk denemelerde şartlanma olmaz sonraki denemelerde beyin otomatiktan normal olmayan bu uygulamayı durdurmak için istem dışı geribildirimlerde bulunmaya başlar. Döner fakat kısa aynı anda dönmemesi içinde enerji gider veya sağa dönecekse sola dönmesi için de mesajlar gider.
Bir kaç gün ara verin sonra tekrar deneyin düzelecektir
Bir kaç gün ara verin sonra tekrar deneyin düzelecektir
Aramak, güzel bir çabadır.
- kimsetutamaz
Çok teşekkürler...

-