Reiki Günah Mıdır?

Chi Energy Healing (Reiki). Yetkililer: Fenomen, healermaster, carnim_rama

Moderatör: fenomen

Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Reiki Günah Mıdır?

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Uchiha Sasuke yazdı:
carnim_rama yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:sen konuyu boşver 2 mesaj öncekine cevap arıyorum
insanların neyi çağırıp neyi çağırmadığı seni ilgilendirmez. o kişinin kendi çalışma düzenidir. sen otur kendi ne yaptığına bak
yapamıyom ki :)
o zaman konu açıp niye duruyosun? otur önce yapma yolunu öğren
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

bakıcam günah mı değilmi sonra yapıcam st germani yi felan yada st germanisiz
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Uchiha Sasuke yazdı:bakıcam günah mı değilmi sonra yapıcam st germani yi felan yada st germanisiz
st germain li bahsettiğin şey reiki değil ve sen reiki günahmı diye soruyosun farkındamısın hala? forumda dolu yazı var biraz oku ondan sonra sor. ilgilenmeyen bile günah olmadığını biliyor bak
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ne fark eder reiki veya öbür enerjiler ben genelini konuşuyorum.ve vet şuan gma dan bahsediyorum. ama konuda reikiyi sordum ve bütün enerjileri soruyorum ffffffff
Kullanıcı avatarı
carnim_rama

Uchiha Sasuke yazdı:ne fark eder reiki veya öbür enerjiler ben genelini konuşuyorum.ve vet şuan gma dan bahsediyorum. ama konuda reikiyi sordum ve bütün enerjileri soruyorum ffffffff
konu reikiyle ilgili açmışsın. genelini açsaydın sorunun yanıtını alırdın. ve bence aldında yeterince. kişinin ne yapıp ne yaptığıda seni ilgilendirmez onun özel yöntemidir bu. konu kilit.

Kullanıcı avatarı
healermaster

Okunmamış mesaj gönderen healermaster »

Uchiha Sasuke yazdı:Esselamu Aleyküm

Arkadaşlar Sizinle Bir Konuda İstişare Etmek İstiyorum Tartışmak Değil Ve Aşağıdaki Sınır Çerçevesinde Yazılarımızı Yazarsak Çok İyi Olur ;

Şimdi Bazı Hocalar Sorularla İslamiyet vs. Reikiye Günah Demiştir Dikkat Ben Demiyorum Onlar Diyor Benim %65 im Buna İnanmak İstemiyor
Bazı Reikici Arkadaşlar da Öyle Bir Dini Üslüpla Günah Değildir Demişlerdirki Ve Ben Bunun Ortasında Kalmışımdır. Hep Birlikte İstişare Edip Reiki Konusunu, Kimseyi Kırıp İncitmeden Ahlak Kuralları Çerçevesinde Çözüme Ulaştırmak Dileği İle..
Sai yazdı:Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı ileti yazmak.
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı ileti yazmak
ayriyetten cinsellik ve daha uygun olmayan konularda açmayınız.

- bunlara uymayanlar şiddetle uyarılacaktır.
teşekkürler
acıkcası bu soruya çok guzel bır cevap vermek ısterım eger ınsanlara enerjı yoluyla bedel almadan yardım etmekse gunah evet ınsanların ıyılıgı ugruna calısmak cabalamak demekse gunah evet bır bıtkıye bır hayvana reıkıyle ıyılesdırmek gunahsa evet ben gunah ıslıyorum
AYDINLANMA YOLU SİZİNLE OLSUNhttp://www.sunzmoonz.com/Reiki%20hands.gif

Kilitli