Elecktrokinezi yapabilen varsa bi yardım edebilir mi?

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Elecktrokinezi yapabilen varsa bi yardım edebilir mi?

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

O nasıl bir espriksel anlam 150 yıldan 2 yıla düştün :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
krebk
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen krebk »

Kimine 150 yıl kimine 2 yıl orası kendisinin bileceği iş :D çalışma oranına göre.elektrokinezi zor bir kinezi türü.toprak bükmek kadar zor olduğunu düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
fire
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen fire »

Arkadaşlar ben elecktrokineziyle uğraşıyorum fakat bir türlü elecktro ball yapamıyorum
elecktro ball nasıl yapılır nasıl hayal kurulur bi anlatırsanız çok memnun olurum...
Mutlu olmanın iki yolu vardır: Ya isteklerini azaltacaksın,Ya da imkanlarını zorlayacaksın..