bedensiz varlıklar
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: bedensiz varlıklar
dualar korunmak içinde kullanılabilir nitekim Peygamber Efendimiz (sav) kullanmıştır..
::Welcome to home Bruce::
-
ya yanlız şöyle bişeyde var his hissetmediğim zamanlarda kendimi eksik hissediyorum yani bu tür varlıkları rüyamda görmek hoşuma gidiyo.gelecekten kesitler görmek felan .onlardan öğrenilcek çok şey var gerçekten ama ben pozitif enerji yayan varlıkları istiyorum çevremde yani tmm rüyamda olsunlar hissedeyim yeri gelsin göreyim ama çevremde bulunanların niyetinin iyi olmadığını biliyorum.benim astral seyahate çıkamamamdaki nedenlerden biride budur.gerçi birkaç deneyimim oldu ama onlarda lucidle astral arası bişeydi.tamamen bilincim yerinde olcak şekilde çıkma denememde tam çıkarken bir ses duyduydum ses neye ait bilmiyorum ama beni tehdit ediyordu bende bu safer geri girmek zorunda kaldım.ikincisinde çok yumuşak güzel bir ses bana hoş geldin dedi ama şansta bu ya bu sefer ben çıkamadım.belkide ilkindeki tehdit eden varlıktı belkide değildi.üçüncüsünde bedenimden müthis bir hızla çıkarken bir anda o varlığı hatırladım ve zinre bağlanmış köpek gibi bedenime bağlandım.bundan öncede değişik şeyler oldu aslında var birsürüde yani aslında ben çelişkiler içinde boğuşan bir insanım.nefsime bir türlü hakim olmayı başaramadım.potansiyelimin olduğunu biliyorum ama bir şekilde olmuyor yada ben oldurtmuyorum....
- ddemmahum
zaten bedenden çıkarken garip sesler duyman normaldir..bak benden tavsiye: astral yapmadan önce felak ve nas surelerini oku Allah'a beni koru diye dua et, çık.. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz..
- ddemmahum
zaten astrali kötü amaçla yapmaya çalışırsanız başarısız olursunuz.. Allah izin vermez 

- pandorina
belki de gerçekten onlardan kurtulmak istemiyorsundur..? baksana kendimi eksik hissediyorum falan demişsin. herneyse eğer gerçekten kurtulmak istiyorsan mutlaka abdestli gez böylece hem vücudundaki negatif enerjileri nötrlemiş olursun hemde Allah tarafından korunmuş olursun..( Allah her insan için yaklaşık 360 tane melek görevlendirirmiş insanlar ibadet ettikçe bu melekler onlara daha da yaklaşır ve onu korumaya başlarlarmış.) çelişkilere gelince emin ol her insan yaşar bunları şahsen ben de yaşıyorum çünkü biz kendimizi henüz tam geliştiremedik zamanla inşallah bu da olcak belki kendimize örnek aldığımız kişiler kadar olamıyoruz ama onların yolunda ilerliyoruz bu da güzel benceNeFs-İ DüŞmAn yazdı:ya yanlız şöyle bişeyde var his hissetmediğim zamanlarda kendimi eksik hissediyorum yani bu tür varlıkları rüyamda görmek hoşuma gidiyo.gelecekten kesitler görmek felan .onlardan öğrenilcek çok şey var gerçekten ama ben pozitif enerji yayan varlıkları istiyorum çevremde yani tmm rüyamda olsunlar hissedeyim yeri gelsin göreyim ama çevremde bulunanların niyetinin iyi olmadığını biliyorum.benim astral seyahate çıkamamamdaki nedenlerden biride budur.gerçi birkaç deneyimim oldu ama onlarda lucidle astral arası bişeydi.tamamen bilincim yerinde olcak şekilde çıkma denememde tam çıkarken bir ses duyduydum ses neye ait bilmiyorum ama beni tehdit ediyordu bende bu safer geri girmek zorunda kaldım.ikincisinde çok yumuşak güzel bir ses bana hoş geldin dedi ama şansta bu ya bu sefer ben çıkamadım.belkide ilkindeki tehdit eden varlıktı belkide değildi.üçüncüsünde bedenimden müthis bir hızla çıkarken bir anda o varlığı hatırladım ve zinre bağlanmış köpek gibi bedenime bağlandım.bundan öncede değişik şeyler oldu aslında var birsürüde yani aslında ben çelişkiler içinde boğuşan bir insanım.nefsime bir türlü hakim olmayı başaramadım.potansiyelimin olduğunu biliyorum ama bir şekilde olmuyor yada ben oldurtmuyorum....

- rapPRENS
Hımmm tam benlik bir konu ama ben fikirlerimi ,bilgilerimi sizin ile paylaşmıyacağım...
çünki benim bilgilerim düşüncelerim İslami içerik taşımıyor...
Eee zaten forumun genelide müslüman...
İster istemez bir münekaşa olur diğe düşünüyorum ve susuyorum...
Herneyse bu arada sitenin yeni hali çok güzel olmuş...
Lakin REKLAM olması beni çok üzdü...
Keşke reklam olmasaydı ve sade bir site olsaydı...
O zaman çok KALİTELİ bir site olurdu diğe düşünüyorum...
çünki benim bilgilerim düşüncelerim İslami içerik taşımıyor...
Eee zaten forumun genelide müslüman...
İster istemez bir münekaşa olur diğe düşünüyorum ve susuyorum...
Herneyse bu arada sitenin yeni hali çok güzel olmuş...
Lakin REKLAM olması beni çok üzdü...
Keşke reklam olmasaydı ve sade bir site olsaydı...
O zaman çok KALİTELİ bir site olurdu diğe düşünüyorum...
bir ışık bir işaret gönderyaRAP
-
ne yalan söylüyim mesajın bile ürkütücü 

- ddemmahum
- pandorina
zaten arkadaşın amacı da o... farklı görünmek...frenzied yazdı:ne yalan söylüyim mesajın bile ürkütücü