Buluşma

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
akrap341995
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Buluşma

Okunmamış mesaj gönderen akrap341995 »

Arkdaşlar bende en az 2 aydır telekinezi ile ilgileniyorum.Ama gözümün önünde yapabilecek kişi varmı genellikle istanbul'un anadolu yakasından biri benimle buluşa bilirmi ?

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Re: Buluşma

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

akrap341995 yazdı:Arkdaşlar bende en az 2 aydır telekinezi ile ilgileniyorum.Ama gözümün önünde yapabilecek kişi varmı genellikle istanbul'un anadolu yakasından biri benimle buluşa bilirmi ?
Neden böyle birşey istiyorsun ki ?
Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

Doğru bu şekilde düşünmenin sebebi bir gösteri seyetmekmi gerçikliğini kanıtlamaya çalışmak mı?
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.
Kullanıcı avatarı
Telekinezistm
Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Telekinezistm »

Telekinezi : Başarmadan inanmaktır .
@Kuupa7
Kullanıcı avatarı
akrap341995
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen akrap341995 »

Ya ben orda bahsettiğim söz ne bilim o zman güzel geldi bende yapmıyorum demiyorum zaten sadece buluşalım en azından fikir alış verişi bile işe yarar benim aklımca. Tabi herkesin düşüncesi farklı.

“Soru ve Cevaplar” sayfasına dön