Aura görmek istiyorum
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Aura görmek istiyorum
beyaz kağıt altına elini koy . elinin tümüne odaklan zaman geçince görürsün
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ya kesin birşey olarak ne görülüp görülmediği söylenemez ama sonuçları iyi olmaz yinede.Maximum yazdı:Benim bir arkadaşımın babaannesinde var kalpgözü kadın geceleri yatmadan önce karaltılar tarafından ziyart edildiğini söylüyor...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
herkes istiyor :D
-
oooovvvv abi sen naptıın :(cnegn yazdı:Aura ne hacı :)
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Kalp gözünün açık olmasını her insan kaldıramaz.Yalnız kÂmil imanlı kişiler kaldırabilir çünkü başına gelecek kötü hÂdise karşısında yalnız Allaha sığınır ve her hÂdisatın karşısında titremekten korunur.Her canlının şerrinden de Allaha sığınır .Öleceğini bilse rabbine kavuşma arzusu daha da artar dünyaya ehemmiyet vermez ve yalnız kalbinde Allah korkusu olur..UsTr yazdı:Maximum haklı.Kalp gözü açılacak bir göz değil.Ayrıca aura görmek için üçüncü gözün tamamen açık olması gerekmiyor bildiğim kadarıyla.Aura görmek konusunda pek bilgim yok am kalp gözü olayı ile uğraşmamanız iyi olur.Bence.... :)
Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz. Bir harf kâtipsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu KÂİNAT hâkimsiz olur ? ( Bediüzzaman Said Nursi )
Kalp Gözü İlla Cin Başka Varlık Görmek Değidlirki Hemen Kafayı Yiyelim.
- UsTr
Kalp gözü açık olanlar genelde çoğu şeyi görür.Kulaktan duyma hikayelerden başka da bilgi kaynağı gösterilemez.Ama benim kulaktan duyduğum hikayeye göre kalp gözü açık olan biri başkalarının ölümlerini kendinin ölümünü sürekli gördüğünden bunu kaldıramamış ve çok kötü zamanlar geçirmiştir.Ben bunu duyduktan sonra şahsen bunun pek de iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.Bir de kalp gözümüz kapalı ise eğer yani öyle yaratılmışsak niye bunu kurcalayayım ki düşünüp şahsen ben kendi adıma kalp gözü ile hiç uğraşmadım.Kimseye de tavsiye etmiyorum. :)Uchiha Sasuke yazdı:Kalp Gözü İlla Cin Başka Varlık Görmek Değidlirki Hemen Kafayı Yiyelim.
sen herşeye ne gerek avr diyon kurcalayamayalım diyorsun da şimdi akşemseddinin vs. dincilerin açık yani kötü birşey değil ki yada kurcalamakla bi ilgisi yok bence kurcalamak lazım dinine düşkün onlanların bir sürü sonra açılıyor diye tahmin ediyorum ve ne zaman öleceğimi görmem benim için daha iyi olur ibadetide ona göre yaparım :D Allah hayırlıysa kaldırabileceksem Kalk gözümü açsın. Amin.UsTr yazdı:Kalp gözü açık olanlar genelde çoğu şeyi görür.Kulaktan duyma hikayelerden başka da bilgi kaynağı gösterilemez.Ama benim kulaktan duyduğum hikayeye göre kalp gözü açık olan biri başkalarının ölümlerini kendinin ölümünü sürekli gördüğünden bunu kaldıramamış ve çok kötü zamanlar geçirmiştir.Ben bunu duyduktan sonra şahsen bunun pek de iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.Bir de kalp gözümüz kapalı ise eğer yani öyle yaratılmışsak niye bunu kurcalayayım ki düşünüp şahsen ben kendi adıma kalp gözü ile hiç uğraşmadım.Kimseye de tavsiye etmiyorum. :)Uchiha Sasuke yazdı:Kalp Gözü İlla Cin Başka Varlık Görmek Değidlirki Hemen Kafayı Yiyelim.
-
kaldıracak olan için istemese de açılır o ;)
sen akşemseddinle kendini bir mi tutuyorsun
onun hayatını bir oku sonra gel de ki ben de açıcam
sen akşemseddinle kendini bir mi tutuyorsun
onun hayatını bir oku sonra gel de ki ben de açıcam
- UsTr
Vallahi ben bulaşma diyorum sen ne yapıyorsan yap.Sonra uyarmadı olmasın.Vicdanım rahat olsun. :)Uchiha Sasuke yazdı:sen herşeye ne gerek avr diyon kurcalayamayalım diyorsun da şimdi akşemseddinin vs. dincilerin açık yani kötü birşey değil ki yada kurcalamakla bi ilgisi yok bence kurcalamak lazım dinine düşkün onlanların bir sürü sonra açılıyor diye tahmin ediyorum ve ne zaman öleceğimi görmem benim için daha iyi olur ibadetide ona göre yaparım :D Allah hayırlıysa kaldırabileceksem Kalk gözümü açsın. Amin.UsTr yazdı:Kalp gözü açık olanlar genelde çoğu şeyi görür.Kulaktan duyma hikayelerden başka da bilgi kaynağı gösterilemez.Ama benim kulaktan duyduğum hikayeye göre kalp gözü açık olan biri başkalarının ölümlerini kendinin ölümünü sürekli gördüğünden bunu kaldıramamış ve çok kötü zamanlar geçirmiştir.Ben bunu duyduktan sonra şahsen bunun pek de iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.Bir de kalp gözümüz kapalı ise eğer yani öyle yaratılmışsak niye bunu kurcalayayım ki düşünüp şahsen ben kendi adıma kalp gözü ile hiç uğraşmadım.Kimseye de tavsiye etmiyorum. :)Uchiha Sasuke yazdı:Kalp Gözü İlla Cin Başka Varlık Görmek Değidlirki Hemen Kafayı Yiyelim.
-