Hepimiz Bakış açılarına saygılı olmayı unutmayalım lütfen
Herkes edindiği tecrübeler ve birikimleri ile konuları değerlendirebilir. Konuya ben şu şekilde katkı yapayım. Carnim_rama namaz ve telekinezi arasında bir bağ kurulmasını doğru bulmamış. Yanlış anlaşılmaya müsait bir konu olduğu için ben açayım Sanırım demek istediği şu "Telekinezi'de başarılı olmak için namaz kılmak doğru olmaz"
Evet bu niyetle namaz kılınmaz doğru olmaz Bir çocuğun babasına "Bana para verirsen sana baba derim" demesi gibi bir şey olabilir imani çerçeveden büyük risk teşkil eder. Ancak normal olarak namazını kılan bir insan Telekinezi de daha başarılı olabilir mi? Evet. Yalnız Namazın insanı kıldığı bir namaz değil insanın doğrudan Allah'a yöneldiği ve asıl varlığı hatırladığı bütün ruhunun titrediği bir namaz... İnsanda çakrada denilen Tasavvufta Letaifler denilen enerji merkezleri vardır. İşte namazla bu letaifler açılır ve insan gerçekte ne ise ona döner. Enerji akışları sağlıklı bir hale gelir. Deneyin diye yazmıyorum ancak bizzat çevremde şahit olduğum durumlardan dolayı yazıyorum Sürekli ve kontrolsüz "La İlaha İllallah" diyen birisi ancak buz dolu bir küvete sokularak ateşi düşürülebiliyor. Bir tanesi görmemesi ve duymaması gerekenlerden kurtulabilmek için uzun süre uğraşmak zorunda kalıyor. İşte Namaz tüm bunların daha kontrollü olmasını sağlar. Sadece insana gerekli olanların ulaşması için Namaz mükemmel bir kanaldır.
Gelişim için bir dua
Moderatör: Sai
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Gelişim için bir dua
Aramak, güzel bir çabadır.
-