Yani program canlıydı programdaki video önceden çekilmişdi heralde Ya hani şu ömer çelakılla hayatın şifreleri diye bi program yokmuydu hah onda görmüştüm işte...:DTelekinezistm yazdı:Canlı yayındaysa büyük ihtimal illuzyondur .ChaTLacK yazdı:Ya arkadaşlar ben bu bölümünü canlı izledim ya adam kesinlikle illüzyonur bu yaptıgım diyodu hatta bulabilen varsa nasıl yaptıgımı mesaj atsın diyodu ..:D
Enis Talas
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Enis Talas
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Telekinezistm
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
ChaTLacK yazdı:Yani program canlıydı programdaki video önceden çekilmişdi heralde Ya hani şu ömer çelakılla hayatın şifreleri diye bi program yokmuydu hah onda görmüştüm işte...:DTelekinezistm yazdı:Canlı yayındaysa büyük ihtimal illuzyondur .ChaTLacK yazdı:Ya arkadaşlar ben bu bölümünü canlı izledim ya adam kesinlikle illüzyonur bu yaptıgım diyodu hatta bulabilen varsa nasıl yaptıgımı mesaj atsın diyodu ..:D
İzlemiştim bende 2-3 sene oluyor heralde :) . Süperdi .
@Kuupa7
- ChaTLacK
İzlemiştim bende 2-3 sene oluyor heralde :) . Süperdi .[/quote]
Ama çok yapmacık
Ama çok yapmacık
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
2-3 sene olmadı bu geçen sene gerçekleşen güzel bir illüzyon numarası. Ancak montajını hayatın şifreleri ekibine ait olacak ki en kötü görüntüleri birleştirip yapmışlar.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
weaz yazdı:Evet doğrdur küçük bir levitasyon gösterisi yapıyor.Küçük olmasına rağmen bu işle uğraşan milyonda bir insanın yapıcaği bir iştir.
bu tamamen illüzyon :)) ne beyin gücü var ne levitasyon
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
cem yılmazın bunla ilgili bi lafı var. "adam uçsa zaten peygamberliğini ilan eder"
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- İletişim: