Yıldız Tohumları (İnsan görünümünde olanlar)
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Re: Yıldız Tohumları (İnsan görünümünde olanlar)
öyle özellikler yazılmış ki, zaten yalnız insanların çoğuna uyan özellikler. yalnız insanlar zaten bir arayış içindedir. burda bu yüzden yalnız insanlar hedef alınmış, burda ki amaçları nedir bilemem. kimse yıldız tohumu falan değil arkadaşlar hepimiz aynı güce, aynı zekaya, aynı kapasiteye sahibiz. sadece ilgi alanlarımız başka. yani kimse kendini yıldız tohumu zannedip yarın öbür gün katliam yapmasın diye yazıyorum. ayrıca yıldız tohumu olsanız ne yapacaksınız, galaksiler arası savaş mı yapacaksınız? biraz mantık.
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psik0z yazdı:öyle özellikler yazılmış ki, zaten yalnız insanların çoğuna uyan özellikler. yalnız insanlar zaten bir arayış içindedir. burda bu yüzden yalnız insanlar hedef alınmış, burda ki amaçları nedir bilemem. kimse yıldız tohumu falan değil arkadaşlar hepimiz aynı güce, aynı zekaya, aynı kapasiteye sahibiz. sadece ilgi alanlarımız başka. yani kimse kendini yıldız tohumu zannedip yarın öbür gün katliam yapmasın diye yazıyorum. ayrıca yıldız tohumu olsanız ne yapacaksınız, galaksiler arası savaş mı yapacaksınız? biraz mantık.
heee o dediğinden dostum
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- Lycanthropy
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Allahım ya :) he biz galaksiler arası katliam planlıyoruz var mısın :DPsik0z yazdı:öyle özellikler yazılmış ki, zaten yalnız insanların çoğuna uyan özellikler. yalnız insanlar zaten bir arayış içindedir. burda bu yüzden yalnız insanlar hedef alınmış, burda ki amaçları nedir bilemem. kimse yıldız tohumu falan değil arkadaşlar hepimiz aynı güce, aynı zekaya, aynı kapasiteye sahibiz. sadece ilgi alanlarımız başka. yani kimse kendini yıldız tohumu zannedip yarın öbür gün katliam yapmasın diye yazıyorum. ayrıca yıldız tohumu olsanız ne yapacaksınız, galaksiler arası savaş mı yapacaksınız? biraz mantık.
Dünya tarihine adımızı kazıyacağız. Yeryüzü ilk defa Luciferin korktuğuna şahit olacak.
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !
- turab
Lycanthropy yazdı:Allahım ya :) he biz galaksiler arası katliam planlıyoruz var mısın :DPsik0z yazdı:öyle özellikler yazılmış ki, zaten yalnız insanların çoğuna uyan özellikler. yalnız insanlar zaten bir arayış içindedir. burda bu yüzden yalnız insanlar hedef alınmış, burda ki amaçları nedir bilemem. kimse yıldız tohumu falan değil arkadaşlar hepimiz aynı güce, aynı zekaya, aynı kapasiteye sahibiz. sadece ilgi alanlarımız başka. yani kimse kendini yıldız tohumu zannedip yarın öbür gün katliam yapmasın diye yazıyorum. ayrıca yıldız tohumu olsanız ne yapacaksınız, galaksiler arası savaş mı yapacaksınız? biraz mantık.
bilmeyene dert anlatmak çok zor işte .)))
uubam.com
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
dünyayı kasıp kavuracağımmm
benimlemisiniz TOHUMLARR
TOHUM KARDEŞLİĞİ dünyadan sonra jüpiter... :D
benimlemisiniz TOHUMLARR
TOHUM KARDEŞLİĞİ dünyadan sonra jüpiter... :D
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
ona kısaca cahil de denebiliyor :Dturab yazdı:Lycanthropy yazdı:Allahım ya :) he biz galaksiler arası katliam planlıyoruz var mısın :DPsik0z yazdı:öyle özellikler yazılmış ki, zaten yalnız insanların çoğuna uyan özellikler. yalnız insanlar zaten bir arayış içindedir. burda bu yüzden yalnız insanlar hedef alınmış, burda ki amaçları nedir bilemem. kimse yıldız tohumu falan değil arkadaşlar hepimiz aynı güce, aynı zekaya, aynı kapasiteye sahibiz. sadece ilgi alanlarımız başka. yani kimse kendini yıldız tohumu zannedip yarın öbür gün katliam yapmasın diye yazıyorum. ayrıca yıldız tohumu olsanız ne yapacaksınız, galaksiler arası savaş mı yapacaksınız? biraz mantık.
bilmeyene dert anlatmak çok zor işte .)))
- turab
:)))
uubam.com
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
"onlara kısaca cahil denebiliyor" bi de gülücük koymuş sonuna.
"ben yıldız tohumuyum" de sonra saçma bulana da cahil de. siz anca hayallerinizde yıldız olun dünyayı değiştirin ama hep hayal bunlar.
"ben yıldız tohumuyum" de sonra saçma bulana da cahil de. siz anca hayallerinizde yıldız olun dünyayı değiştirin ama hep hayal bunlar.
- turab
merciless yazdı:"onlara kısaca cahil denebiliyor" bi de gülücük koymuş sonuna.
ok
uubam.com
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
kabullenmen güzelturab yazdı:merciless yazdı:"onlara kısaca cahil denebiliyor" bi de gülücük koymuş sonuna.
ok
-