Telekinezi ve basit PSI WHEEL Tekniği
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
Telekinezi ve basit PSI WHEEL Tekniği
Telekinezi Konusunda kendim bazı Deneyler yapıp anlamaya çalıştım. Be deneyler ve testlerim hala devam ediyor.
Bu deneyleri yapmaktaki amacım Sadece telekinezi yapmak değil bunun nasıl ve neden olduğunu anlamaya çalışmak.
Şimdi kendi kullandıgım bu yontemi anlatmadan once bilmeniz gereken birşey var Telekinezi nedir.
Bunu bilerek yaparsanız yaptıgınız seyi biliçli yaptıgınızda işiniz biraz kolaylaşıcaktır.
Bu yazdıklarım belkide yanlıştır ama benim ulaştığım sonuç bu.. iyi veya kötü yorumlarınızıda yazabilirsiniz. Eleştirileriniz veya düşündükleriniz benim için önemlidir..
Telekineziyi Anlayabilmeniz açısından basit olarak Telekinezi "Statik elektrik" tir diyebilirim.
Statik enerjiyi bir obje uzerine yogunlastırdıgınızda o objeyi etkiler.
Ayrıca her maddenin rezonans frekansı vardır. Bir ornek vermek gerekirse herkes gormus veya duymustur opera sanatcılarının cıkardıgı sesten camın kırıldıgını.. veya bir çoğunuz görmüştür indiksiyon ısıtıcılarını..(Artık çogu evlerde indiksiyon bobinli set ustu ısıtıcılar kullanılmaya baslandı) indiksiyon ısıtıcılarının çalışması içine konan maddenin rezonans frekansında bobinlere yuksek voltaj verilir. bobinler arasındaki madde frekanstan dolayı bir kaç saniyede eriyebilir.google ve Youtube den indiksiyon ısıtıcılarına bakabilirsiniz. herneyse çok fazla detay ile sizi sıkmak istemiyorum
Kısacası Telekinezi Vucuttaki statik elektrigi toplayıp objenin rezonas frekansına getirmektir.
Fakat bunu yapabilmek kolay degil.
sizlere onerim once statik elektrigi ellerde yogunlastırmayı ogrenin
Siz bunu yapmaya calıstıkca beyin kendiliginden ogrenme ile siz farkında olmadan bunu ogrenecektir.
Tıpkı bir bebegin konusmayı ogrenmesi veya yurumeyi ogrenmeesi gib.
Şimdi PSI Whell nasıl dondurulur .
1 Psi Whell hazırlayın
2 Sakinleşin ve işaret ve yuzuk parmağınızı PSİ whell 'e yaklastırı (Burda sadece işaret parmağı, yada Butun elde kullanabilirsiniz, ama Parmak kullanmanızı oneriyorum )
3 PSI whell ellerinizi yanastırdıgınızda olusan hava akımından hareket edecektir. durmasını bekleyin
4 PSI whell durduktan sonra Nefes almadan Parmaklarınızı elinizi oynatmadan biraz bekleyin ve bu sırada sadece beyninizi boşaltın. Konsantre olmaya ,imagine etmeye gerekyok..
5 Nefesinizi tutma esnasında artık nefes alma ihtiyacı olustuysa ellerinizi basınızı kımıldatmadan yavasca nefesinizi verin mumkunse kagıda uflemeden ... ve tekrar 4-5 adımları 5 veya 6 kez uygulayın
6 şimdi elinizi oynatmadan statik elektrigin elinizde biriktigini dusunun ve elinizde degisik bir şey hissedene kadar devam edin dusunmeye Bunu kolaylastırmak amacıyla elinizdeki bazı kısımlardaki kasları kasın. ve arada bir serbest bırakın
7 kagıdın olusan statik elektrikle hareket ettigini goruceksiniz.
8 kagıdı ard arda 2-3 kez hareket ettirebiliyorsanız simdi Parmaklarınızı PSI whellden yaklasık 0.5mm uzaklastırın ve tekrar deneyin
9 Bu adımları 4ten 8 kadar tekrarlayın bir sure sonra elleriniz psi whelden 10 cm kadar uzaklasmıs olucaktır
10 artık psi whell i hava almayan bir Cam kavanoz icine koyun 4 ile 8 arasını cam kavanoz ile uygulayın (cam kavanozun 10cm den buyuk olmasın)
11 bir sure sonra cam kavanoz icindeki PSI whelli 20 cmden uzaklıktan cevirecek duruma geleceksiniz.
Arkadaslar hepsi bu...
Bunu Denedim oluyor ama yaklasık 20 cm ye kadar oluyor daha fazla yapamadım.
butun yukarıda yazdıklarımı 1 gunde yapın eger sıkılırda ara veriseniz 10 -15 dk araverin daha fazla araverirseniz herşeye sıfırdan başlamanız gerekebilir. Bu birazda Sizin vucut ve beyin yapınıza kalmış birşey..
Kolaylıkla yapabileceginiz dusunuyorum. Biraz sabır gerektiriyor cunku biraz sıkıcı.
Bu deneyleri yapmaktaki amacım Sadece telekinezi yapmak değil bunun nasıl ve neden olduğunu anlamaya çalışmak.
Şimdi kendi kullandıgım bu yontemi anlatmadan once bilmeniz gereken birşey var Telekinezi nedir.
Bunu bilerek yaparsanız yaptıgınız seyi biliçli yaptıgınızda işiniz biraz kolaylaşıcaktır.
Bu yazdıklarım belkide yanlıştır ama benim ulaştığım sonuç bu.. iyi veya kötü yorumlarınızıda yazabilirsiniz. Eleştirileriniz veya düşündükleriniz benim için önemlidir..
Telekineziyi Anlayabilmeniz açısından basit olarak Telekinezi "Statik elektrik" tir diyebilirim.
Statik enerjiyi bir obje uzerine yogunlastırdıgınızda o objeyi etkiler.
Ayrıca her maddenin rezonans frekansı vardır. Bir ornek vermek gerekirse herkes gormus veya duymustur opera sanatcılarının cıkardıgı sesten camın kırıldıgını.. veya bir çoğunuz görmüştür indiksiyon ısıtıcılarını..(Artık çogu evlerde indiksiyon bobinli set ustu ısıtıcılar kullanılmaya baslandı) indiksiyon ısıtıcılarının çalışması içine konan maddenin rezonans frekansında bobinlere yuksek voltaj verilir. bobinler arasındaki madde frekanstan dolayı bir kaç saniyede eriyebilir.google ve Youtube den indiksiyon ısıtıcılarına bakabilirsiniz. herneyse çok fazla detay ile sizi sıkmak istemiyorum
Kısacası Telekinezi Vucuttaki statik elektrigi toplayıp objenin rezonas frekansına getirmektir.
Fakat bunu yapabilmek kolay degil.
sizlere onerim once statik elektrigi ellerde yogunlastırmayı ogrenin
Siz bunu yapmaya calıstıkca beyin kendiliginden ogrenme ile siz farkında olmadan bunu ogrenecektir.
Tıpkı bir bebegin konusmayı ogrenmesi veya yurumeyi ogrenmeesi gib.
Şimdi PSI Whell nasıl dondurulur .
1 Psi Whell hazırlayın
2 Sakinleşin ve işaret ve yuzuk parmağınızı PSİ whell 'e yaklastırı (Burda sadece işaret parmağı, yada Butun elde kullanabilirsiniz, ama Parmak kullanmanızı oneriyorum )
3 PSI whell ellerinizi yanastırdıgınızda olusan hava akımından hareket edecektir. durmasını bekleyin
4 PSI whell durduktan sonra Nefes almadan Parmaklarınızı elinizi oynatmadan biraz bekleyin ve bu sırada sadece beyninizi boşaltın. Konsantre olmaya ,imagine etmeye gerekyok..
5 Nefesinizi tutma esnasında artık nefes alma ihtiyacı olustuysa ellerinizi basınızı kımıldatmadan yavasca nefesinizi verin mumkunse kagıda uflemeden ... ve tekrar 4-5 adımları 5 veya 6 kez uygulayın
6 şimdi elinizi oynatmadan statik elektrigin elinizde biriktigini dusunun ve elinizde degisik bir şey hissedene kadar devam edin dusunmeye Bunu kolaylastırmak amacıyla elinizdeki bazı kısımlardaki kasları kasın. ve arada bir serbest bırakın
7 kagıdın olusan statik elektrikle hareket ettigini goruceksiniz.
8 kagıdı ard arda 2-3 kez hareket ettirebiliyorsanız simdi Parmaklarınızı PSI whellden yaklasık 0.5mm uzaklastırın ve tekrar deneyin
9 Bu adımları 4ten 8 kadar tekrarlayın bir sure sonra elleriniz psi whelden 10 cm kadar uzaklasmıs olucaktır
10 artık psi whell i hava almayan bir Cam kavanoz icine koyun 4 ile 8 arasını cam kavanoz ile uygulayın (cam kavanozun 10cm den buyuk olmasın)
11 bir sure sonra cam kavanoz icindeki PSI whelli 20 cmden uzaklıktan cevirecek duruma geleceksiniz.
Arkadaslar hepsi bu...
Bunu Denedim oluyor ama yaklasık 20 cm ye kadar oluyor daha fazla yapamadım.
butun yukarıda yazdıklarımı 1 gunde yapın eger sıkılırda ara veriseniz 10 -15 dk araverin daha fazla araverirseniz herşeye sıfırdan başlamanız gerekebilir. Bu birazda Sizin vucut ve beyin yapınıza kalmış birşey..
Kolaylıkla yapabileceginiz dusunuyorum. Biraz sabır gerektiriyor cunku biraz sıkıcı.
-
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi ve basit PSI WHEEL Tekniği
Ben yeni başladım bugun 3. günüm dün biraz titrettim fakat hemen durdu gözlük takıyorum bazı kaynaklarda gzluk etkılıyormus dıyor sızcede oylemı?birde nasıl kendımı gelıstırebılırım
- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
bende gözlük takıyomda istediği kadar zorlaştırsın ki zorlaştırdığını sanmıyom benim gözüm 4 numara ama psi whell dönüo :)canalem yazdı:Ben yeni başladım bugun 3. günüm dün biraz titrettim fakat hemen durdu gözlük takıyorum bazı kaynaklarda gzluk etkılıyormus dıyor sızcede oylemı?birde nasıl kendımı gelıstırebılırım
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

-
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Eline saglık kardeş bişey sormak istiyorum yani kafam karıştı beyin gücüylemi döndürüyoruz yoksa elimizdeki enerjiylemi cünkü bu telekinezi ve beyinin bunu nasıl döndürdügünü nöronlarla ilgili felan okumuştum yanlış anlama sadece kafam karıştı biraz sormak istedik tekrardan tşk
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
arkadaslar benim ikinci gunum ama nedense hic hareket etmiyor
- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
herkes ikinci gününde döndürseydi bu kadar psi wheel için(çoğu)gereksiz konular açılmazdı.Sabretmeyi ve sonucunu almayı bilin bu size yeter, çalış kardeşim baktın dönmüyor biraz daha üstünde dur çalışma süreni uzat vs..
-
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
öncelikle yazan arkadaşa doğru bilgilerinden ötürü teşekkür ediyorum.. her insanın vücudunda genelde 2 watt statik elektrik vardır. ama bu insan bünyesine göre değişir kimi insanda bu fazladır sonradan farkeder kimi insanda dahada fazladır telekinezideki amaç, bu elektriği beyin gücü ile kontrol altına alıp vucudun istediği yerde toplamasıdır. toplayıp hafif cisimleri oynatabilmektir. bir diğer amacı ise vucuttaki bu statik elektriği artırmaktır mesela sende 2 watt ise bunu geliştirip 8 9 10 diye çıkarabilirsin öyle gider yani... e doğal olarak nekadar çok elektrik okadar büyük cisim demektir :) ben daha psi wheel aşamasındayım şuan geldiğim aşama ile ilk başladığım aşamaya baktığımda aradaki büyük farkı görebliyorum. arkadaşın dediği gibi rahatlayıp iyice konsantre olup en az 30 sn beklemek gerekiyor. ben döndürmeye çok az kaldığını hissedebiliyorum :)
-
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Yani demek istedigin vücutta bulunan bu statik enerjiyi bu şekilde calışmalarla artırabilir? Yani bnde 1 bucuk haftadır calışıyorum söyledigin gibi farkı oldugunu hissedebiliyorum ama bazen artık onu öyle düşündüğümdenmi öyle görüyorum yoksa hafif döndürebiliyormuyum tam anlamadm ve ellerimi yakınında deyil uzagında tutup(hatta ellerimi hiç kullanmadan )düşünmeye düşünmeye çalışıyorum inş olacak
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
ya ben ilk denediğimde gayet güzel dönüyordu.belki soğuktandır ama bugün biraz döndürdüm şimdi dönmüyor ellerim ve hava çok soğuk bi alakası olabilir mi?
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
http://www.youtube.com/watch?v=2GunSYPY2MU benim psi whell videom henüz ikinci gümdeyim yorumlarınızı bekliyorum
-