Telepati yapıyorum ama Psi-wheel ??

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telepati yapıyorum ama Psi-wheel ??

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

Clairvoyant yazdı:Sen farklı olmak için mi yapıyorsun Telekinezi'yi?
Sebeplerim arasında
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]

Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

O zaman üzgünüm dostum sen Telekinetik olduğunda(olabilirsen(inşallah olursun)) Telekinezi çok yaygın bi parapsikoloji dalı olacak. :) Bu site zaten Telekinezi'yi yaymayı prensipleri arasında görüyor ve sen de bu site sayesinde öğrendin ve geliştirdin kendini. Neden başkalarının da öğrenmesini istemiyorsun ki?
Kullanıcı avatarı
Secular
Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Secular »

dokunarakkustururum yazdı:Sakin :D sinirlenme. TK Kas gibidir bende ahizeyi sallamaya çalışıyorum ama sadece dönüyor bak ben sinirleniyormuyum :D
Ahize mii?? Masallah yakında evide yıkarsın sen .d.d evet sinirlendim bu ne kadar zor bir sey. Artık titremiyor bile.. Bu arada kimseye söylememin nedenini söyleyen arkadaslar evet gercekten haklısnz her ne kadar inansalarda kanıt istiyorlar buda beni daha da sinirlendiriyor :D Gerçekten hayret ediyorum size nasıl döndürebiliyorsunz, gerçekten tebrik ederim..
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

Secular yazdı:
dokunarakkustururum yazdı:Sakin :D sinirlenme. TK Kas gibidir bende ahizeyi sallamaya çalışıyorum ama sadece dönüyor bak ben sinirleniyormuyum :D
Ahize mii?? Masallah yakında evide yıkarsın sen .d.d evet sinirlendim bu ne kadar zor bir sey. Artık titremiyor bile.. Bu arada kimseye söylememin nedenini söyleyen arkadaslar evet gercekten haklısnz her ne kadar inansalarda kanıt istiyorlar buda beni daha da sinirlendiriyor :D Gerçekten hayret ediyorum size nasıl döndürebiliyorsunz, gerçekten tebrik ederim..
Yarıldım :D Başarılarının devamını dilerim eğer bir sorun olursa öm atabilirsin ilgilenirim sorularını cevaplarım. :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
Secular

Ahaha :D Teşekkürler kimsetutamaz :) Ama inanamıcaksınız dün 2 tur döndürdüm kardeşimde gördü şok oldu abla banada öğret falan dedi :D İsteyince oluyomuş gerçekten bu söze inanıyorum artık..

Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

Secular yazdı:Ahaha :D Teşekkürler kimsetutamaz :) Ama inanamıcaksınız dün 2 tur döndürdüm kardeşimde gördü şok oldu abla banada öğret falan dedi :D İsteyince oluyomuş gerçekten bu söze inanıyorum artık..
Tebrikler kapak çalışmayı ihmal etme
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Secular

Shrbz yazdı:
Secular yazdı:Ahaha :D Teşekkürler kimsetutamaz :) Ama inanamıcaksınız dün 2 tur döndürdüm kardeşimde gördü şok oldu abla banada öğret falan dedi :D İsteyince oluyomuş gerçekten bu söze inanıyorum artık..
Tebrikler kapak çalışmayı ihmal etme

Teşekkürler.. Sıkıcı olsada ihmal etmemeye çalışırım :)
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

TEBRİKLER :) BÖYLE DEVAM :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
Secular

kimsetutamaz yazdı:
TEBRİKLER :) BÖYLE DEVAM :)
Tabiikii :) ;)
Kullanıcı avatarı
dokunarakkustururum
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen dokunarakkustururum »

admine söyleyin sitenin anasayfasına Nal kadar KAPAK ÇALIŞIN yazsın :D
Kadınlar su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkek, hatayı kendi kalıbında aramalıdır.