Naruto gerçek olabilirmi ?

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
DAHAILERISI
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Naruto gerçek olabilirmi ?

Okunmamış mesaj gönderen DAHAILERISI »

starscream936 yazdı:
DAHAILERISI yazdı:Bakın bunları bence boşa saymamalısınz..bakın telekinezi yada psiball çalışırken elinizin size hissettirdiği şeyin ne dkr gerçek oldugunu anlayamıormusnz ? tamda bunu anlamaya başlamışken vazgeçip bırakıorsunz..arkdşlar 1 kere elinizi yanlarınıza koyun ve sadece elinizde enerji hissedin..bakın bunu bile hissedebiliorsanz..herşey mümkün...size 1 örnek vermek istiorum..KUR'AN da ne yazar 'allhn kendi ruhundan üflenmiş..şimdi size sadece tek soru sorcam...SİZCE BUNCA BÜYÜK BİR ALEMİ YARATAN 'ALLAH' bizede ruhundan üflediyse..biz ondan 1 parçayız demektir..buda ne demektir...biz onun gbi olamayz ama..çabalarsak istediğimiz herşeyi yapabiliriz...bakın uyanmanz için 1 örnek daha vermek istiorum..bakın HZ İSA su üstünde yürüdüğü esnada PETRUSA sende yanıma gel der..bunun üzerine petrus biraz tedirgin olsada cesaretini toplayıp suyun üstünde yürümeye başlar...ama ne olur sonra ? birden batmaya başlar..bunun üzerine HZ İSA onu kolundan tutup yakalar ve sorar....'Ey imanı kıt olan adam! neden. şüpheye düştün?....der..ve bu olaylardan sonra HZ İSA ya 1 soru yöneltilir...Gerçekten insan isterse her şeyi yapabilirmi ?..HZ İSA cwp verir 'Eğerki kalbinde hiç şüpe kalmadan tamamen allahın varlıgına ve birliğine inanıorsa...şu karşıdan duran dağları bile yerinden oynatır....işte bu arkdaşlar.....bu lafı her duyduğumda tüylerim diken diken olur...Ve kesinlikle içinde bir gizli anlam oldugunu düşünürüm her zmn..kendimi hep bu lafla motive ederm..arkdaşlar HZ İSA bile bunları söylediyse bie laf düşmüor...sadece inanın ve çalışın..vede kmsenin laflarıyla sizi üzmesine izin vermeyin..hepinize iyi çalışmalar....

beni şu anda çok etkiledin seni tebrik ediyorum. en çok yapmak istediğim ama günah mı değil mi bilmediğim ve yapmaktan korktuğum şeylerden biri rasengen.bi filmde vardı adı sihirbazın çırağı onu izledikten sonra hep yapmak istedim ama 2 hafta falan oldu başlayalı psi-wheel deniyorum ilk denediğim gün döndürdüm sonra ne olduysa döndürememeye başladım

güzel lafların için teşekkür ederim :) sen inandıktan sonra herşey mümkün..kmseyi dinleme...

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

bazı yazıları okuduguma şahsen pişman oldum misal bi konuda yazıyordu elleriniz ve ortam sıcak olmalı soğuk olursa işiniz 2-3 kat zorlaşır.Hava zaten soğuk artık ısınırda şu anda soğuk hem kimseye görünmeden yaptığım için tek alternatif burası var ve bu yazı yüzünden yapamıyorum elimi ısıtıp geliyorum başladıktan 5-6 dk sonra ellerim soğumaya başlıyor bir türlü anlayamadım
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

narutocu yazdı:
dokunarakkustururum yazdı:Naruto gerçek olabilir ama bazı kısımları :D. Dev kurbağalar çağıramayız. Rasengan ve su üstünde yürüme yapılabilir. Zaten su üstünde yürümeyi evliyalar hep yapıyordu. Çakrayla alakası var. Açın tüm çakraları nirvanaya ulaşın rasenganda yaparsınız su üstünde de yürürsünüz ama o zaman pek takmazsınız rasenganıda su üstünde yürümeyide çünkü evliyalık bambaşka bir makam... ;)
Buna da katılıyorum :) ama evliyalar aynı anda birçok yerde olabildikleri için kage bunshinde olabilr :)
yok o minatonun Hiraishin no Jutsu susu ve Uzay-Zaman Bariyeri ile yapıyorlar kage bunshin değil :)
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Mesela Mevlana da Tschuchikage den öğrenmiş uçmayı..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

ChaTLacK yazdı:Mesela Mevlana da Tschuchikage den öğrenmiş uçmayı..
?
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Shrbz yazdı:
?
Sakın bana gerçek oldugunu düşündügünü söleme :OOOOOOO
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Shrbz

ChaTLacK yazdı:
Shrbz yazdı:
?
Sakın bana gerçek oldugunu düşündügünü söleme :OOOOOOO
Bir an için insan düşünmüyor değil XD
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Tschuchikage nin ne oldugunu biliyo musun ?
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
Shrbz

ChaTLacK yazdı:Tschuchikage nin ne oldugunu biliyo musun ?
Bilom tabiki şaka yapıyorum
narutocu
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen narutocu »

:D yarıldım