Peki kim ?? :D:DShrbz yazdı:Bilom tabiki şaka yapıyorumChaTLacK yazdı:Tschuchikage nin ne oldugunu biliyo musun ?
Naruto gerçek olabilirmi ?
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Naruto gerçek olabilirmi ?
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Dielimki bilmiyorum seniçkandırıyorum googleden bakıpçsöyleyemezmiyi :)ChaTLacK yazdı:Peki kim ?? :D:DShrbz yazdı:Bilom tabiki şaka yapıyorumChaTLacK yazdı:Tschuchikage nin ne oldugunu biliyo musun ?
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- ChaTLacK
Eger iş oraya kalıyosa ben google den bulamayacagın ve sordugum şeyle ilgili ayrı birşeyde sorabilirim ? :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Shrbz
Biz ne için uğraşıyoruz eğer narutoyu izlediğimi soruyarsan izlemiyorum ama karakterleri vs. Kısmen biliyorumChaTLacK yazdı:Eger iş oraya kalıyosa ben google den bulamayacagın ve sordugum şeyle ilgili ayrı birşeyde sorabilirim ? :D
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- ChaTLacK
Biz ne içi uğraşıyoruz derkenShrbz yazdı:Biz ne için uğraşıyoruz eğer narutoyu izlediğimi soruyarsan izlemiyorum ama karakterleri vs. Kısmen biliyorumChaTLacK yazdı:Eger iş oraya kalıyosa ben google den bulamayacagın ve sordugum şeyle ilgili ayrı birşeyde sorabilirim ? :D
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- Shrbz
Assdfghklikhfsulgyjdkyfutjsjdyfuk dkyöjötyörjdhrzhfçfdChaTLacK yazdı:Biz ne içi uğraşıyoruz derkenShrbz yazdı:Biz ne için uğraşıyoruz eğer narutoyu izlediğimi soruyarsan izlemiyorum ama karakterleri vs. Kısmen biliyorumChaTLacK yazdı:Eger iş oraya kalıyosa ben google den bulamayacagın ve sordugum şeyle ilgili ayrı birşeyde sorabilirim ? :D
- ChaTLacK
Assdfghklikhfsulgyjdkyfutjsjdyfuk dkyöjötyörjdhrzhfçfd[/quote][/quote]
Haa anladım...
Ne diyon olm :D
Haa anladım...
Ne diyon olm :D
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
mi ayrı , Bu ek gelenekleşmiş olarak ayrı yazılır ve kendisinden önceki kelimenin son ünlüsüne bağlı olarak ünlü uyumlarına uyar: Kaldı mı? Sen de mi geldin? Olur mu? İnsanlık öldü mü?
Soru ekinden sonra gelen ekler, bu eke bitişik olarak yazılır: Verecek misin? Okuyor muyuz? Çocuk muyum? Gelecek miydi? Güler misin, ağlar mısın?
Bu ek sorudan başka görevlerde kullanıldığında da ayrı yazılır: Güzel mi güzel! Yağmur yağdı mı dışarı çıkamayız.
UYARI: Birleşik fiillerde mi soru eki iki kelimenin arasına da gelebilir: Vaz mı geçtin?
Soru ekinden sonra gelen ekler, bu eke bitişik olarak yazılır: Verecek misin? Okuyor muyuz? Çocuk muyum? Gelecek miydi? Güler misin, ağlar mısın?
Bu ek sorudan başka görevlerde kullanıldığında da ayrı yazılır: Güzel mi güzel! Yağmur yağdı mı dışarı çıkamayız.
UYARI: Birleşik fiillerde mi soru eki iki kelimenin arasına da gelebilir: Vaz mı geçtin?
-