Biyokinezi ile burun, dudak vs güzelleştirme ?
biyokinezi ile burun güzelleştirme, biyokinezi ile dudak güzelleştirme, biyokinezi ile yüz güzelleştirme
- TheSoldier
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Biyokinezi ile burun,dudak vs güzelleştirme ?
Göz rengi için söylüyorum her gün yatmadan önce yarım saat olmasını istediğin rengi hayal ediosun kalıcı değil ama sürekli yaparsan geçmez
Asla yalnız yürümeyeceksin
yaw tamam kanat çıkarması saçma glebilir tamam bugünlerde olamaz adamlar hala psi wheel uğraşıyo bende dahil başka birşeye gücümüz enerjimiz yetmiyo ama ilerde 200-300 yıl sonra bunların olabileceği saçma gelmiyo ban byakugan ney kardeşim yaw ben susanoo çıkarırım bykugan birşey yapamaz hem bende sharingan değil mangekyou sharingan var daha beter :)dokunarakkustururum yazdı:Birisi kanat çıkarsın tükürdüğümü yalayacam söz Uchiha Sasuke :D. Ayrıca Sharinganın var diye artistlik yapma bizde de Byakugan var ona göre :DUchiha Sasuke yazdı:bana kanıtlayabilir misin sınırı olduğunu tamam sınırı vardır ama kanat çıkarmak o kadar zor olmasa gerek ilerde olacak birşey tamam sınırı varda sizde insanız be kardeşim bu kadarda mütevazi olunmazki Allah kendi ruhundan üfürdüğü tek varlıksınız meleklerden bile üstünüz yeri gelince ne neyin kafasını yaşıyonuz siz :Ddokunarakkustururum yazdı:Yapamazsınnnnnnn :). Yüz ve burun şekilleri kemik yapısıyla alakalı. Kemiklerini büyütüp küçültüp şeklini değiştiremezsin. Biyokinezi daha maddesel birşey. Yani gözünün renginin pigmentleriyle falan oynayabiliyorsun veya hücre yenilenmesini hızlandırabiliyorsun ama kalkıpta vücudunun şeklini değiştiremezsin. O zaman ben de kendimi 5 metrelik bir ucubeye çeviririm ve sırtımdan kanat çıkartırım :D. Böyle bir saçmalık olabilirmi sence ?
Açmayın artık şöyle konular yahu. İnsan gücünün bir sınırı var. Yaratıcı ona göre yaratmış işte kaşını gözünü niye değiştirecen hastamısın be insan :D
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
bu söyledikleriniz ne ya susanoo falan
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
naruto animesi varya orda sasuke karaktwri var oda uchiha yani soyadı uchiha onların özelliğide sharingan özel bir göz çeşidi o göz ile susanoo çıkarıyorsun susanooda böyle kalkan gibi değişik birşey :Dstarscream936 yazdı:bu söyledikleriniz ne ya susanoo falan
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Evet kardeşim bu dediğin her şeyi yapmak mümkündür. Bunlari ancak kendine sınır koyarsan yapamazsın. Psi weel dönüyor, geliştiren kaşığı büküyor. Bunda da göz rengi değiştiriliyor, geliştiren senin dediklerini de yapar. Sende yaparsın
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
her şeyi parapsikolojiye bağlamak zorunda değiliz.doktor var yaw :-D
Ayrıca kemikle alakalı bence de.zor ve hatta mümkünsüz.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Mümkünsüz? Asıl bu kelime bizim için Mümkünsüz. Kaşıkta bir madde kemikte. Burda kikit nokta ne istediğin bilinmesi ve istenilmesi.geller yazdı:her şeyi parapsikolojiye bağlamak zorunda değiliz.doktor var yaw :-D
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla 

- RomantiKTKP
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Benim gözlerim küçüktü Ben gözlerimii büyüttümm :)
RomantiKomünist
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Gözler doğumdan ölüme kadar hiç büyümez.büyüyen göz bebekleri ya da deri ve göz kapaklarıdır Romantik kardeşim.
EVET,doğru söyledin ESP .mesela burnunu büyütmeye kalkarsan nasıl olur?suratının ön kısmının bir çok kemiği burun kemiğine birleşmiş.yani olmaz.ama burnunun rengini değiştirmek olsun(buruna bundan başka bir mutasyon düşünemedim :-D )ola bilir.
EVET,doğru söyledin ESP .mesela burnunu büyütmeye kalkarsan nasıl olur?suratının ön kısmının bir çok kemiği burun kemiğine birleşmiş.yani olmaz.ama burnunun rengini değiştirmek olsun(buruna bundan başka bir mutasyon düşünemedim :-D )ola bilir.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- RomantiKTKP
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
evet olabilir ama büyük görünüyoda :)
saol
saol
RomantiKomünist
-