efenim ? :) ee astrala çıkınca gerçek hayatta olmuyor musun nasıl oluyo o iş ?the ULTIMATE yazdı:Astral Seyahatte insanlar Ruhlarıyla değil, Nefs'leriyle gezinti yaparlar . ;)Uchiha Sasuke yazdı:kardeşim boşver sorma hocaya bende soruyom astralı daha doğrusu arkadaşlar çıkıyo adamın moralini bozuyorlar diyo ruh çıkınca insan ölüyo sen hayal görüyon diyo :)
Telekinezinin Faydası Ne ? Sorusuna mantıklı cevap?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: Faydası Ne ?
- Whisper
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezinin Faydası Ne ? Sorusuna mantıklı cevap?
Ben Astral Seyahati sınıfataki tüm çocuklar vede başka sınıftaki çocuklar dahi tüm öğretmenler annem babama dedme halama kardşlerime daha doğrusu tüm akrabalarımada kabul ettirdim ama inanmayanlar çıkıtı bikaçtane onlara fazla takılma
Sen Allah'la beraber olunca o varlığının işaretini daima sana hissettirir.
MALCOLM X
MALCOLM X
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
peki bir sorum daha var şimdi astral ve telepati kesin olarak günah değil peki bu aerokinezi hidrokinezi onlar günah mı yönetiyorum falan diyen var?
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- İletişim:
Gerçek hayatta oluyorsun.Ama gezindiğin araç Ruh değil Nefs'tir. :)Uchiha Sasuke yazdı:efenim ? :) ee astrala çıkınca gerçek hayatta olmuyor musun nasıl oluyo o iş ?the ULTIMATE yazdı:Astral Seyahatte insanlar Ruhlarıyla değil, Nefs'leriyle gezinti yaparlar . ;)Uchiha Sasuke yazdı:kardeşim boşver sorma hocaya bende soruyom astralı daha doğrusu arkadaşlar çıkıyo adamın moralini bozuyorlar diyo ruh çıkınca insan ölüyo sen hayal görüyon diyo :)
------
Aerokinezi vs'nin günah olduğu sanmıyorum. ama Tabi bu yeteneklerin asıl kaynağının bilincin olmak gerekir. Bunu senin yapmana izin veren Yüce Yaratıcı'yı unutmamak gerekir :) Ve şükretmede de cimri olmamalıyız :) Bunların Hepsi Allah'ın birer ilmidir ve "Ben malı istediğime, ilmi ise isteyene veririm" buyurmuştur :) Nankörlük ve kibirden uzak durduğun sürece Günah değildir (bana göre).
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
- karanlks
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
turab yazdı:şimdi o yüzden biz telekinezi boş iştir sonsuz bir yoldur diyoruz. Eğer amacın telekinezi ise kaşık bükmek ise tamamen egodur egodan başka bir şeyini yükseltmez.
Ama enerjinle insana zarar vermekse(bu sitede Fenomenin yaptığı gibi yani dokunmadan dövüş) bu işine yarar.
Ya da şifacı isen insanları iyileştirebilirsin. Elementlerde de bu durum böyle fiziksel anlamdan çok kişinin ruhsal büyümesini hedeflemektedir.
Bana sorarsan bir insan aynı anda 2 sini yapabilir. Dokunmadan dövüş ,şifa. Yapanlarıda gördüm. Ha elementlere ilgim var o çalışmaları da yapabilirmiyim diyorsan onuda yapabilirsin. Önemli olan gerçekten çalışmandır. Gerisini ...Argo ve küfür kullanımı yasaktır. Biraz argo oldu ama bu sonuç .
Haa ben 3 şeyden bahsettim ama bunun diğer boyutuda var Astral seyahati Telepatisi vs.. Bunların hepsinin bir amacı vardır ama telekinezi yapmanın amacı yoktur diyelim kısaca konuyuda kapatalım
Turab haklı konuşmuş. Telekinezinin bi amacı yoktur. Telekineziyle insanlara zarar verebilirsin ki bende öyle kullanıyorum. :)
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
peki sifacı olmayı seçersem neler yapmam lazım ? bide elementleri?
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Araştırın arkadaşlar herşeyi ben söyleyemem :)
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-