Telekinezinin Faydası Ne ? Sorusuna mantıklı cevap?

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Re: Faydası Ne ?

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

the ULTIMATE yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:kardeşim boşver sorma hocaya bende soruyom astralı daha doğrusu arkadaşlar çıkıyo adamın moralini bozuyorlar diyo ruh çıkınca insan ölüyo sen hayal görüyon diyo :)
Astral Seyahatte insanlar Ruhlarıyla değil, Nefs'leriyle gezinti yaparlar . ;)
efenim ? :) ee astrala çıkınca gerçek hayatta olmuyor musun nasıl oluyo o iş ?

Kullanıcı avatarı
Whisper
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezinin Faydası Ne ? Sorusuna mantıklı cevap?

Okunmamış mesaj gönderen Whisper »

Ben Astral Seyahati sınıfataki tüm çocuklar vede başka sınıftaki çocuklar dahi tüm öğretmenler annem babama dedme halama kardşlerime daha doğrusu tüm akrabalarımada kabul ettirdim ama inanmayanlar çıkıtı bikaçtane onlara fazla takılma
Sen Allah'la beraber olunca o varlığının işaretini daima sana hissettirir.

MALCOLM X
Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

peki bir sorum daha var şimdi astral ve telepati kesin olarak günah değil peki bu aerokinezi hidrokinezi onlar günah mı yönetiyorum falan diyen var?
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

Uchiha Sasuke yazdı:
the ULTIMATE yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:kardeşim boşver sorma hocaya bende soruyom astralı daha doğrusu arkadaşlar çıkıyo adamın moralini bozuyorlar diyo ruh çıkınca insan ölüyo sen hayal görüyon diyo :)
Astral Seyahatte insanlar Ruhlarıyla değil, Nefs'leriyle gezinti yaparlar . ;)
efenim ? :) ee astrala çıkınca gerçek hayatta olmuyor musun nasıl oluyo o iş ?
Gerçek hayatta oluyorsun.Ama gezindiğin araç Ruh değil Nefs'tir. :)

------

Aerokinezi vs'nin günah olduğu sanmıyorum. ama Tabi bu yeteneklerin asıl kaynağının bilincin olmak gerekir. Bunu senin yapmana izin veren Yüce Yaratıcı'yı unutmamak gerekir :) Ve şükretmede de cimri olmamalıyız :) Bunların Hepsi Allah'ın birer ilmidir ve "Ben malı istediğime, ilmi ise isteyene veririm" buyurmuştur :) Nankörlük ve kibirden uzak durduğun sürece Günah değildir (bana göre).
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
karanlks
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen karanlks »

turab yazdı:şimdi o yüzden biz telekinezi boş iştir sonsuz bir yoldur diyoruz. Eğer amacın telekinezi ise kaşık bükmek ise tamamen egodur egodan başka bir şeyini yükseltmez.

Ama enerjinle insana zarar vermekse(bu sitede Fenomenin yaptığı gibi yani dokunmadan dövüş) bu işine yarar.

Ya da şifacı isen insanları iyileştirebilirsin. Elementlerde de bu durum böyle fiziksel anlamdan çok kişinin ruhsal büyümesini hedeflemektedir.

Bana sorarsan bir insan aynı anda 2 sini yapabilir. Dokunmadan dövüş ,şifa. Yapanlarıda gördüm. Ha elementlere ilgim var o çalışmaları da yapabilirmiyim diyorsan onuda yapabilirsin. Önemli olan gerçekten çalışmandır. Gerisini ...Argo ve küfür kullanımı yasaktır. Biraz argo oldu ama bu sonuç .

Haa ben 3 şeyden bahsettim ama bunun diğer boyutuda var Astral seyahati Telepatisi vs.. Bunların hepsinin bir amacı vardır ama telekinezi yapmanın amacı yoktur diyelim kısaca konuyuda kapatalım

Turab haklı konuşmuş. Telekinezinin bi amacı yoktur. Telekineziyle insanlara zarar verebilirsin ki bende öyle kullanıyorum. :)
Beni Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır... -Joker

Sorularını Ö.M den verebilirsiniz reiki haricinde rahatça cevap verebilirim...

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

peki sifacı olmayı seçersem neler yapmam lazım ? bide elementleri?
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Araştırın arkadaşlar herşeyi ben söyleyemem :)
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...