Telekinezi ve basit PSI WHEEL Tekniği
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Muggle
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi ve basit PSI WHEEL Tekniği
Şimdi be bugünkü 2 yada 3.cü denememdi. Enerji çektiğimi filan böyle bi güzel imaje ettim. Sonra elimden çıktığını hissettim ve kağıt bir anda dönmeye başladı fırıl fırıl. Hemde hızlıca. Nefesimden etkilenmemesi için kağıttan uzakta durdum ve az az nefes aldım. Üzerine koyduğum masayla hiç temasım yoktu. Sizce ben mi bi şeyi yanlış yaptım yoksa bu konulara yatkınlığım mı var? Sorumu cevaplarsanız sevinirim 

[img]http://media.tumblr.com/tumblr_m8uh96rrW41rrv9jy.gif[/img]
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
öncelikle herkese mrblar.Bugün merakımdan ötürü bu konulara girdim.Psiwheel düzeneğini hazırlayıp elimi koymamla beraber kağıt dönmeye başladı.Hava akımı söz konusu değil.Ellerimi çektiğimde kağıdın durduğunu gördüm.Yalnız ilk günümden acemiliğimden olsa gerek sağa yada sola dönüşünü ayarlayamıyorum.Kafasına göre takılıyor:)
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Merhaba arkadaşlar benim bir tavsiyem var yaklaşık 1.5 aydır telekinezi ile uğraşıyorum geçenlerde yeni bir teknik gelistirdim psi wheel e odaklanın birden başınız daki kasları serbest bırakın kasları hissetmek için kafanızı Kasın bende cok ise yaradı sizede tavsiye ederim saygılar
)

- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
Kafayı kasmanın bedende bir titreşim yarattığını bilirim ama bunu daha çok astral çalışmalarında kullanıyorum.Elimle beynimi bir defa sıktığımı imajine ediyorum.O an bedende bir titreşim yapıyor.ABD Astral Seyahat Eğitim Okulunun teknikler arasında önerdiği bir yöntemdir.Telekinezi çalışmalarına nasıl bir etkisi olur onu bilememWiRusSs yazdı:Merhaba arkadaşlar benim bir tavsiyem var yaklaşık 1.5 aydır telekinezi ile uğraşıyorum geçenlerde yeni bir teknik gelistirdim psi wheel e odaklanın birden başınız daki kasları serbest bırakın kasları hissetmek için kafanızı Kasın bende cok ise yaradı sizede tavsiye ederim saygılar :))
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
demek astral için faydalı haa..deneyeyim bi
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-