Nasıl yakılıo

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Nasıl yakılıo

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Elements yazdı:Daha fazlası var ama kapağın yanında çalışma ve pratik yapmazsan sadece kapak bir işe yaramaz. :)
Sonuç olarak bana 5 ay sonra kağıt yakabileciğim bir program hazırlarmısınız (5 ay yaklaşık olarak)[/quote]
Fitness salonuna gidersin sana bilmem kaç ayda şu kadar kilo vereceğin yada şu kadar kas yapacağın program çıkarırlar.Afedersinde bu yaptığımız şeyin kesin diyebileceğimiz bir programı olabilir mi sence ? Yapma süren senin çalışmalar sırasında gösterdiğin performansına ve çalışmaları yapma düzenine,disiplinine bağlıdır.Çalışmalar sırasında göstereceğin performans derken konsantrasyon ve odaklanma yoğunluğu gibi şeylerden bahsediyorum.Bir de unutmaman gerek nokta çalışmaya ayırdığın zaman değil çalışmadan aldığın verim önemlidir.Bunlara göre zaten kendi programını kendin hazırlaman lazım.[/quote]
Program derken mantık şu olsun 1 şey yap deyin onu başarınca diğerine geçeşm bu şekilde
İşte bazen onu başarınca bir sonrakine geçiyorsun baktın ki öncekini adam akıllı daha yapamamışsın.Biyerden gelişirken biyerden zayıflıyorsun bu sefer çalışma şevkin azalıyor.Bunun gibi daha sürüyle ihtimal ve olasılık.Yani sen kendine göre kendini geliştirecek birşey yapmalısın.Kimse senin yerine karar veremez ki bunu sen yapıyorsun başkası değil. :)

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

UsTr yazdı:
Elements yazdı:Turab yani bu sitede 4 ay günde 45 dk kapak çaılşan yok mu?
Daha fazlası var ama kapağın yanında çalışma ve pratik yapmazsan sadece kapak bir işe yaramaz. :)

her türlü iddaasına girerim bu sitede 45 dk 1 ay bile çalışan yok :D . kaldıki 45 dk çok bile değil. Ama bundan %100 eminim 45 yok. Belki Ustr çalışıyordur onu bilemem hiç sesi soluğu çıkmıyor :P :)
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
Elements
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Elements »

turab yazdı:
UsTr yazdı:
Elements yazdı:Turab yani bu sitede 4 ay günde 45 dk kapak çaılşan yok mu?
Daha fazlası var ama kapağın yanında çalışma ve pratik yapmazsan sadece kapak bir işe yaramaz. :)

her türlü iddaasına girerim bu sitede 45 dk 1 ay bile çalışan yok :D . kaldıki 45 dk çok bile değil. Ama bundan %100 eminim 45 yok. Belki Ustr çalışıyordur onu bilemem hiç sesi soluğu çıkmıyor :P :)
Ben çalışcam çalışırsam bı sitede benden ilerisi kalmicak mı yani ayrıca az önce parayı büktüm çok sevindim herkes ilk denemede yapabiliomu onu
Beni 3 şey güçlendirir. 3 şey ise zayıflatır
1-nefret etmek 1-merhamet etmek
2-acı çekmek. 2-sevmek
3-intikam. 3-borçlu olmak

M.E
duayen
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen duayen »

2 ay boyunca hergün 25 dk boyunca kapak calısması yaptım ve o ilk baslarda elimi yanına koyduğum halde donmeyen psi whell sadece bir bakışta istedığim yöne çevirebiliyordum.Ama gâripten sesler duymaya baslıyınca bıraktım telekineziyi.
Kullanıcı avatarı
turab

duayen yazdı:2 ay boyunca hergün 25 dk boyunca kapak calısması yaptım ve o ilk baslarda elimi yanına koyduğum halde donmeyen psi whell sadece bir bakışta istedığim yöne çevirebiliyordum.Ama gâripten sesler duymaya baslıyınca bıraktım telekineziyi.

o garipten sesler aslında senin enerjin. enerjin yayılmaya başlıyor etrafında o yüzden çevrendeki şeyleri etkiliyor yani bu senin gücün bu sesleri duyduysan zaten sevinmen gerekir daha çok çalışman lazımdı :) Başın ağrıyacak burnun kırılacak gibi olacak kapak çalışması yaptıkça zamanla gececek. hatta benim burnum sabahları kanadığını hatırlarım. bunların hepsi senin enerjin. enerjin güçlendikce başlarda kontrol edemeyip heryere saçılacak bu yüzden çıtırtılar duyabilirsin sorun yok
uubam.com

duayen

iyi güzel söyledinde uyurken, sessiz odadayken adımı birisi fısıldıyor.Bir şeyler duyuyordum.Bu mu enerjımden cıkan sesler.
Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

öncelikle abi sen namazını kılıyorsan duanı yapıyorsan korkma inşallah enerjindir başka bişeyse bişey olmaz korkma
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
duayen

evet kılıyorumda telekinezıyı bıraktıktan sonra o sesler de gitti.Başlamak istiyorumda çalısıyorum şuan ama sadece kapak calısması yapmayı dusunuyorum.
Kullanıcı avatarı
turab

duayen yazdı:evet kılıyorumda telekinezıyı bıraktıktan sonra o sesler de gitti.Başlamak istiyorumda çalısıyorum şuan ama sadece kapak calısması yapmayı dusunuyorum.

merak etme işte hepsi psikolojik etkilemiş seni sadece. Uyurken normal hatta uyandığında bile duyabilirsin hepsi olur
uubam.com

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

bence o senin enerjindi sen bir nevi insanlıkta rütbe atlamıştın ama bırakınca rütbede gitti keşke bırakmasaydın
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя