nerden bileyim enerjımın olduğunu :)
Garipten sesler duyunca normal olarak korktum.Ama şimdi gerçekten çok pişman oldum.
Nasıl yakılıo
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Nasıl yakılıo
olsun tekrar başla bir kez yaptıysan ikinci daha kolay olacaktır
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- kimsetutamaz
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Doğaüstü filmindeki telekinezici çocukların da arada burnu kanıyodu nedne ikide bir burunlarının kanadığını çözememiştim :) saol şimdi anladım :) enerji belirtisiymiş :)turab yazdı:duayen yazdı:2 ay boyunca hergün 25 dk boyunca kapak calısması yaptım ve o ilk baslarda elimi yanına koyduğum halde donmeyen psi whell sadece bir bakışta istedığim yöne çevirebiliyordum.Ama gâripten sesler duymaya baslıyınca bıraktım telekineziyi.
o garipten sesler aslında senin enerjin. enerjin yayılmaya başlıyor etrafında o yüzden çevrendeki şeyleri etkiliyor yani bu senin gücün bu sesleri duyduysan zaten sevinmen gerekir daha çok çalışman lazımdı :) Başın ağrıyacak burnun kırılacak gibi olacak kapak çalışması yaptıkça zamanla gececek. hatta benim burnum sabahları kanadığını hatırlarım. bunların hepsi senin enerjin. enerjin güçlendikce başlarda kontrol edemeyip heryere saçılacak bu yüzden çıtırtılar duyabilirsin sorun yok
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. 

- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
enerji 3.gözden çıktığı için alın , burun çevresinden bir kişi odaklanma çalışmalarına başlayınca enerjisi düzensiz olarak alın bölgesinden sürekli saçılıyor bundan dolayı ağrı oluşturuyor enerji düzensiz ve çok fazla saçıldığı için.
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-