Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
- ddemmahum
Re: Psi Pet Hakkında (a.k.a) Anpsi, Psi Animal
yok canım cevap yazabilirsin bana tabii.. ben enerjinize hayvan şekli veremezsiniz demiyorum ki ben şuna karşı çıkıyorum: bazıları diyorlarki yok o hayvanınızın gözünden dünyayı görüyorsunuz yok hayvanı gezdiriyorsunuz falan filan.. ben bunlara saçma diyorum..
::Welcome to home Bruce::
-
PEKİ PSİ PETİ GÖREBİLİYORMUYUZ :?:
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
ddemmahum un dediği psi pet sadece enerjinin şekillendirilmiş halidir onun kontrolden çıkması fln gibi olaylara olamaz enerjini yönlendirmey iöğrenirsen zaten şekillenmş enerjiyle psi wheel fln çevirebilirsindir ;)
şimdi psi pet enerji demek istediğimze göre eenerji 2 yolla görülüyomuş
1. kirlian kamerasıyla ( zor bulunurmu )
2. loş bir ortama geçip gözlerini kısarak aynaya bakarakmış
bende öğrendiklerimi söyledim saygılar ;)
şimdi psi pet enerji demek istediğimze göre eenerji 2 yolla görülüyomuş
1. kirlian kamerasıyla ( zor bulunurmu )
2. loş bir ortama geçip gözlerini kısarak aynaya bakarakmış
bende öğrendiklerimi söyledim saygılar ;)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
- ddemmahum
psi petle astral seyahata çıkılıyormuş.. psi pet'e ne gerek zaten kendin çıkabilirsin.. psi pet'le psişik korunma sağlanırmış ne gerek kendinle sağla.. yani demek istediğim psi pet'in özellikleri diye saydığınız herşeyi kendiniz yapabilirsiniz zaten ve yapıyorsunuz da .. sadece adına psi pet demişsiniz .. bu yüzden psi pet diye bir şey yok..
NOT:Lütfen yorumama saldırır gibi karşılık vermeyiniz güzelce düşüncelerinizi açıklayınız..
NOT:Lütfen yorumama saldırır gibi karşılık vermeyiniz güzelce düşüncelerinizi açıklayınız..
::Welcome to home Bruce::
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
asllında haklısın fakat dünyayı onun göüncen g örme olayı güzel gibi geldi eğer o varsa o güzel levitasyon daha yapamayanalr için bir kartalla uçarken bakabilmek hoş olurdu =)
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
By T€$
Timuçin €mre $en
By T€$
Timuçin €mre $en
- cgdsblc
peki bu kurdu bitek sen mi görebiliosun?
Çağdaş BALCI ccCgdsblCcc
- cgdsblc
nasıl yani sen psi pet yok mu diyorsun?ddemmahum yazdı:alpiasker yazdı:Dostum bizzat benim onlarca psi petim var...
Psi pet ile ilgili soruların cevaplarını da direk veriyorum...
1-Yaratmak yok enerji şekillendirmek var
2-Psi ball'ı ileri seviyede yapabilen herkes yapabilir...
3-Görmek isteyenlerin enerjisi çok yoğun olmalı ve 3.gözleri açık olmalıdır...
4-Uydurma bilmemney diyenler sadece BECERİKSİZ kabiliyetsiz insanlardır... Kimseyi kafadan direkman UYDURMA DİYEREK KANDIRMAMALIYIZ... İNANMAYAN HERKES EKLEYEBİLİR MSN
airbending@psiturk.com
5- İlk başta enerjimiz ham olduğu için 20dk gibi bi sürede ancak yapabiliyorduk... Fakat şimdi kendimizi geliştirdiğimiz için saniyeler içinde yapabiliyoruz...
6-Psi Pet tekniği bi websitesi'ne aittir şimdi burdan veremem isteyenler özelden ulaşsın...
onlarca psi pet'in mi var? hadi bir tane desen neyse de onlarca deyince anladım olayı.. evet benim de var hemde bin tane falan.. ayrıca benimkiler ağzından alev falan da püskürüyorlar.. biraz modifiye ettim de ondan. :D :D Allah'ım Yarabbi her şeye inanan şu kullarına akıl ver..
Çağdaş BALCI ccCgdsblCcc
- ddemmahum
- Burak AYDIN
Yaratmak kelimesi Kur'an-ı Kerim 'de de geçmiştir. Yaratıcıların en hayırlısı Allah'tır benzeri bir cümle bulunur.
Ancak yaratmak ve yoktan yaratmak farklı kavramlardır. İnsan yaratabilir, ressam yaratabilir, ama bunun için boya kullanır fırça kullanır. Bu yüzden insanın bir enerjiyi dönüştürmesi yaratması manasına gelmez.
Bütün bunlar dışında psi-pet ve tulpa gibi konular bizleri aşan ve yıllarımızı boşuna harcatabilecek parapsikoloji kurgulamaları olabilir. Gerçekliğini ispat edemeyeceğimiz ve hayal ürünü olması olasılığı çok yüksek konulardır. elbette teoriktir. Tulpada telekinezi gibi bilimsel değildir ancak tulpa telekinezi gibi deneylerle ispatlanmamıştır. ispatlanamazda çünkü çok uzun dönemlerden bahsedilir.
Ancak bizim burada parapsikoloji fenini paylaşmamızın sebebi gözlemlenebilen yada gerçekten hissedilebilen şeyleri deneyimleme, anlatma, halkın deneyimlemesinde yardımcı olma çabasıdır.
Bahsi geçen ve forumda uzun süre bize vakit kaybettiren psi-pet olayları gerçekliği video ve resim gibi materyallerle ispatlamayacak şeylerdir. Yaptığını ve bu hayvanın birşeyleri oynattığını söyleyen varsa bunu ispat etmek zorundadır. Muhtemelen kimse bunu bu şekilde ispat edemeyecektir. ve yine muhtemeldir ki bunu internette iddia edenlerin çoğu maleseft egolarını tatmin etmeye çalışan kısmi şizofrenlerdir.
Lütfen bu olayları videolarla ispat edip beni de mutlu edin. Aksi halde bu konularla vakit kaybederken telekinezi gibi güzel ve basit bir deneyimden de mahrum kalacağız.
Tüm bu sebeplerden ötürü psi-pet ve tulpa gibi ispatlanamayacak hayali deneylerin tartışılmasını doğru bulmuyorum. bizim için daha iyisi olacağını umarak yasaklanmasını talep ediyorum. Bu konuyu site kurucumuza bildireceğim.
sevgi ve saygılar..
Ancak yaratmak ve yoktan yaratmak farklı kavramlardır. İnsan yaratabilir, ressam yaratabilir, ama bunun için boya kullanır fırça kullanır. Bu yüzden insanın bir enerjiyi dönüştürmesi yaratması manasına gelmez.
Bütün bunlar dışında psi-pet ve tulpa gibi konular bizleri aşan ve yıllarımızı boşuna harcatabilecek parapsikoloji kurgulamaları olabilir. Gerçekliğini ispat edemeyeceğimiz ve hayal ürünü olması olasılığı çok yüksek konulardır. elbette teoriktir. Tulpada telekinezi gibi bilimsel değildir ancak tulpa telekinezi gibi deneylerle ispatlanmamıştır. ispatlanamazda çünkü çok uzun dönemlerden bahsedilir.
Ancak bizim burada parapsikoloji fenini paylaşmamızın sebebi gözlemlenebilen yada gerçekten hissedilebilen şeyleri deneyimleme, anlatma, halkın deneyimlemesinde yardımcı olma çabasıdır.
Bahsi geçen ve forumda uzun süre bize vakit kaybettiren psi-pet olayları gerçekliği video ve resim gibi materyallerle ispatlamayacak şeylerdir. Yaptığını ve bu hayvanın birşeyleri oynattığını söyleyen varsa bunu ispat etmek zorundadır. Muhtemelen kimse bunu bu şekilde ispat edemeyecektir. ve yine muhtemeldir ki bunu internette iddia edenlerin çoğu maleseft egolarını tatmin etmeye çalışan kısmi şizofrenlerdir.
Lütfen bu olayları videolarla ispat edip beni de mutlu edin. Aksi halde bu konularla vakit kaybederken telekinezi gibi güzel ve basit bir deneyimden de mahrum kalacağız.
Tüm bu sebeplerden ötürü psi-pet ve tulpa gibi ispatlanamayacak hayali deneylerin tartışılmasını doğru bulmuyorum. bizim için daha iyisi olacağını umarak yasaklanmasını talep ediyorum. Bu konuyu site kurucumuza bildireceğim.
sevgi ve saygılar..
-
arkadaslar su soruya bi cvp vrrmsnz psi peti biz gorebiliyormuyuz/baskaları gorebiliyor mu?
-