Nasıl yakılıo

Moderatör: Sai

duayen
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Nasıl yakılıo

Okunmamış mesaj gönderen duayen »

nerden bileyim enerjımın olduğunu :)
Garipten sesler duyunca normal olarak korktum.Ama şimdi gerçekten çok pişman oldum.

Kullanıcı avatarı
starscream936
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen starscream936 »

olsun tekrar başla bir kez yaptıysan ikinci daha kolay olacaktır
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
Kullanıcı avatarı
kimsetutamaz
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen kimsetutamaz »

turab yazdı:
duayen yazdı:2 ay boyunca hergün 25 dk boyunca kapak calısması yaptım ve o ilk baslarda elimi yanına koyduğum halde donmeyen psi whell sadece bir bakışta istedığim yöne çevirebiliyordum.Ama gâripten sesler duymaya baslıyınca bıraktım telekineziyi.

o garipten sesler aslında senin enerjin. enerjin yayılmaya başlıyor etrafında o yüzden çevrendeki şeyleri etkiliyor yani bu senin gücün bu sesleri duyduysan zaten sevinmen gerekir daha çok çalışman lazımdı :) Başın ağrıyacak burnun kırılacak gibi olacak kapak çalışması yaptıkça zamanla gececek. hatta benim burnum sabahları kanadığını hatırlarım. bunların hepsi senin enerjin. enerjin güçlendikce başlarda kontrol edemeyip heryere saçılacak bu yüzden çıtırtılar duyabilirsin sorun yok
Doğaüstü filmindeki telekinezici çocukların da arada burnu kanıyodu nedne ikide bir burunlarının kanadığını çözememiştim :) saol şimdi anladım :) enerji belirtisiymiş :)
Telekineziyle ilgilenmemin nedeni:Yüce Rabb'imizin bizlere vermiş olduğu yetenekleri keşfedebilmek.Ve onun yüceliğini her telekinetik çalışmamda bir kez daha hatırlamak. :)
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

enerji 3.gözden çıktığı için alın , burun çevresinden bir kişi odaklanma çalışmalarına başlayınca enerjisi düzensiz olarak alın bölgesinden sürekli saçılıyor bundan dolayı ağrı oluşturuyor enerji düzensiz ve çok fazla saçıldığı için.
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...