yıl olmuş 2013

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: yıl olmuş 2013

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ChaTLacK yazdı:Ya ozina kapanmış tartışmaları başlatmakla eline ne geçiyor bundan birkaç ay önce psi ball vardı ama fırlatılamaz diyodun şimdi de olmadıgını sölüyosun acaba 3-4 ay önce ne düşünüyodun..İnanmıyosan inanma arkadaşım yani tekrar tartışma çıkartmaya ne gerek var ...
elime ne mi geçiyor? oğlum buradan bir sürü üye faydalanıyor burada yazılanları okuyorlar çoğu da 12-13 yaşlarında. olmayan bir şeyi günlerce yapmaya çalışıp değerli vakitlerini harcamalarına göz mi yumalım yani? eskiden psi ball'un gerçek olduğunu fakat fırlatılamadığını söylüyordum çünkü öyle. bak, psi ball dediğin şey aslında ellerinde enerjinin biraz birikmesinden ibaret. enerji birikir sonra ellerini yaklaştırınca birbirini çok hafif itebilir veya ellerin arasında sıcaklık artabilir. bir arkadaş bunu hissetmiş. parapsikoloji sitesi falan varsa oraya yazmış adına da psi ball demiş. sonra olayı abartmış üye çekmek için yok yoğunlaştır yok renklendir yok fırlat vs vs bizim genç, her şeye inanan saf insanlarımız da bunu yutmuş. bunda yalancıların da payı var abi geçen bir yazı okudum. bu şimdi tiyatro izlerken sıkılmış psi ball yapayım demiş yapmış elinde oynarken yanlışlıkla kendine fırlatmış kafası hala ağrıyormuş falan filan işte millet bunları okudukça, yapan birilerinin olduğunu duydukça daha çok inanıyor ve yapmaya çalışıyor. psi ball'a kolay diyorlar bir de bu sebeplen rezil olmamak için herkes yaptığını iddaa ediyor. fırlattığını söyleyen herkes ya yalancıdır ya şizofrendir bu kadar basit. enerji ellerden fırlayamaz. enerjinin doğasına aykırı yani. ancak telekinezi yaparken ellerden uzağa ulaşabilir ki bunun da yapılması çok zor henüz cisim oynatıp da video koyan 1 kişi var koca forumda.
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ozina

Energyy yazdı:
ChaTLacK yazdı:Ya ozina kapanmış tartışmaları başlatmakla eline ne geçiyor bundan birkaç ay önce psi ball vardı ama fırlatılamaz diyodun şimdi de olmadıgını sölüyosun acaba 3-4 ay önce ne düşünüyodun..İnanmıyosan inanma arkadaşım yani tekrar tartışma çıkartmaya ne gerek var ...
Aynen psi ball yok diyenler oyle deme sebebi yapamamalari
he gülüm he biz yapamıyoz sDa:sD:FASD
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

ozina senin eline geçen farklı bişey bi kere bunu bil ...Yazılarını da zaten ancak 12-13 yaşındaki çocuklar zevkle okur...Galiba yavaş yavaş energy ye hak veriyorum yapamayınca böyle kıvırmalar felan...Enerji dogasıymışda şuymuş buymuş diyemezsin sen çünkü acaba enerjinin ne oldugunu biliyomusun ? ...İki konuda bir farklı konuşup duruyosunuz bi diyosunuz enerji gitmez bi diyosunuz video koymam benim egomu artırır bi diyosunuz niye video koymuyosunuz böyle bukalemun gibi renkten renge giren adamlarsınız(!)...
Son olarak...
Fırlattıgını söyleyen şizofrense senin gibi fırlatan nedir bunuda iyi bi düşün ;)
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ozina

ChaTLacK yazdı:ozina senin eline geçen farklı bişey bi kere bunu bil ...Yazılarını da zaten ancak 12-13 yaşındaki çocuklar zevkle okur...Galiba yavaş yavaş energy ye hak veriyorum yapamayınca böyle kıvırmalar felan...Enerji dogasıymışda şuymuş buymuş diyemezsin sen çünkü acaba enerjinin ne oldugunu biliyomusun ? ...İki konuda bir farklı konuşup duruyosunuz bi diyosunuz enerji gitmez bi diyosunuz video koymam benim egomu artırır bi diyosunuz niye video koymuyosunuz böyle bukalemun gibi renkten renge giren adamlarsınız(!)...
Son olarak...
Fırlattıgını söyleyen şizofrense senin gibi fırlatan nedir bunuda iyi bi düşün ;)
ahahahahaha inan bana enerjinin ne olduğunu senden çok daha iyi biliyorum. zaten bilmesem bile aklım ve mantığımla bu sonuca ulaşabilirdim. kıvırdığım falan da yok canım benim doğruları söylüyorum sadece. psi ball boş bir hayaldir o kadar. ayrıca "yazdıklarını 12-13 yaşında çocuklar okur ancak" demişsin de yazdıklarımı okuyup da anlamadığın çok belli. psi ball'un var olduğunu fakat fırlatılamayacağını söylerken bu kadar uçuk bir psi ball'a inandığınızı bilmiyordum. artık biliyorum ve aksini söylüyorum. psi ball sandığınız gibi bir şey değil. psi ball diye bir şey yok zaten de yazık üzülme diye psi ball demeyi sürdürüyorum. "neden video koyup egomu tatmin edeyim?" olayını da ben kötü eleştirmiştim zaten yazdıklarımı anlamadığın buradan belli. parantez içinde ünlem nerelerde kullanılır bir araştır bence. ayrıca her cümlenin sonuna, başına neden 3 nokta koyduğunu da anlamış değilim ya neyse.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Anlamayacagını tahmin ediyordum her cümleden çocuk çocuk şeyler çıkartmışsın :)
Siz zaten herşeyi biliyorsunuz ya hiç yanlış düşünürmüsünüz al bak bu sefer senin için "tek nokta koyuyorum(!)" .

(Gerçi yine anlamadın ya neyse :) )
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

İyi aman iyi siz yapın psi ballı daha hayatında psi whell döndürmeyen adamlar bize burda ders veriyor helal olsun
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
ozina

"Böyle bukalemun gibi renkten renge giren adamlarsınız" demişsin burada dalga geçme anlamı yok. Aksini de kastetmemişsin direk düşünceni söylemişsin. Anlamadı diyor bana ya te allahım. İmla kurallarını tam öğrenmeden iddaalaşma kimseyle bence. Ayrıca kimin kıvırdığı da belli.
neyse, seninle daha fazla muhatap olup değerli vaktimi ziyan edemem yapacak daha önemli işlerim var.
ama bu "psi ball" yalanını temizliycez emin ol.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Ben hani bukalemun gibi renkten renge giren adamlarsınız dedim ya peki neden adamlarsınız dan sonra koydugumu düşün bakalım neyle dalga geçmişim...
turab psi whell döndüremiyorum öyle mi :)
ALBERT EINSTEIN
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

turab yazdı:İyi aman iyi siz yapın psi ballı daha hayatında psi whell döndürmeyen adamlar bize burda ders veriyor helal olsun
kardeş sen girme araya bari. ne güzel zevkli zevkli okuyorum yazıları.
DİKKAT:ilk defa benim karışmadığım bi tartışma çıktı çok şaşırdım :D
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Ya bırak girsin araya sanki nolcak psi whell bile döndüremiyo diyo kendisi heralde uçuyo felan :D Çakma tschuchikage :D Yapabildikleri psi whell den ibaret sonrada gelip yıllarca bu işe emek vermiş hocalar gibi konuşuyolar zora geldiklerinde de siteden bi iki tane üyeyi hemen örnek gösterip kaçıyolar kendilerinin yapabildikleri bişey yok çünkü ve bilgileri olsa dahi geliştirme çabası içerisinde degiller...
ALBERT EINSTEIN

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön