durugörü
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: durugörü
Gözlerini kapat ve düşün. En mantıklı çalışma bu olsa gerek. Yine de bi araştır ben bu konuda kapsamlı bir bilgiye sahip olmadığım için yorum yapmaktan kaçınmak zorundayım. :)
- telekinezimeraklisi
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
bu geçen gğnlerde daha çok oldu güne iki üç kere gördüm . sonra geçti bunun psikolojik durumla ilgisi olabilir mi ?
http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem 

- HokusPokus
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Bendede Olmuştu.Bir İnsanın Geçmişini Gördün Heralde.Ben Okula Yeni Bir Kız Gelmişti.Sonra Okuldan Çıktık.Arabadaydım O da kırtasiyedeydi.Annesi öğretmen onu bekliyordu.Bende ölesine gözümde bişeyler görmeye başladım.Odaklandım bir baktım o kızı ve eski okulunu gördüm.(Gerçekte okulunu görmedim ama hayalimde gördüm)Dışarda sandalyede oturuyordu.Sonra araştırdım.Baktım aynı canlandırdığım gibiymiş.Gerçekte böle bişi olmuş.Arkadaşlarını da görmüştüm.Bi baktım araştırdım aynısıydı.
Bende Durugörü yapıyorum.Renksiz görüyorum.Mesela parmağımı koluma değdiricem.Hemen Parmağımı görmeye odaklanıyodum.Çizgi halinde görüyordum.Koluma dokundurdum.Böyle masayı elledim.Sonra Gittim bisiklet sürmeye.Sürerken aynı şeyi yaptım.Böyle tümsekler vardı.Sürüyordum gözüm kapalıydı.Tümseği görüyordum ona gelince dönüyordum.Sonra denizde de yaptım.Denizdeki şöyle oldu kumlar vardı.Gözümü kapattım.Sonra kumların içinde yuvarlak çizgi gördüm ve elimi de gördüm.Onu aldım taştı o.
Ben Durugörüm iyi.Öngörü deniliyo.Oda gelişti bende.Hep dalıyorum.Birden( bana deilde )ortalığa soru soruluyo bende dalarken cevaplıyordum.Soru:İngilizce Sınavı Vardı.Öğretmen ayın 19 unda dedi.Bende dalmıştım. Hangi Güne Geldiğini Araştırıyorlardı Bende Dalarken İstemeden Dedimki Cuma Dedim Hiç Hesaplamadım Bir de baktımki doru çıktı Bazen Dalmadan aklıma birşey geliyo bir bakıyorum gerçek oluyo.
Bende Durugörü yapıyorum.Renksiz görüyorum.Mesela parmağımı koluma değdiricem.Hemen Parmağımı görmeye odaklanıyodum.Çizgi halinde görüyordum.Koluma dokundurdum.Böyle masayı elledim.Sonra Gittim bisiklet sürmeye.Sürerken aynı şeyi yaptım.Böyle tümsekler vardı.Sürüyordum gözüm kapalıydı.Tümseği görüyordum ona gelince dönüyordum.Sonra denizde de yaptım.Denizdeki şöyle oldu kumlar vardı.Gözümü kapattım.Sonra kumların içinde yuvarlak çizgi gördüm ve elimi de gördüm.Onu aldım taştı o.
Ben Durugörüm iyi.Öngörü deniliyo.Oda gelişti bende.Hep dalıyorum.Birden( bana deilde )ortalığa soru soruluyo bende dalarken cevaplıyordum.Soru:İngilizce Sınavı Vardı.Öğretmen ayın 19 unda dedi.Bende dalmıştım. Hangi Güne Geldiğini Araştırıyorlardı Bende Dalarken İstemeden Dedimki Cuma Dedim Hiç Hesaplamadım Bir de baktımki doru çıktı Bazen Dalmadan aklıma birşey geliyo bir bakıyorum gerçek oluyo.
- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
HokusPokus, Durugörüyü bayağı geliştirmişsin. Heleki bisiklette gözü kapalı gitmek çok büyük emek ister (Durugörü açısından)
Şimdi Ben Telepatiyi yapabiliyorum ama çok zorlanıyorum. Ama son birkaç ay birşey fark ettim.
Gözüm kapalı odamda çalışmalar yaparken içeri kardeşim girmişti. Dedim aklından bir sayı tut (kendisiyle telepati yaptığımız için) hemen tuttum dedi. Gözüm kapalıydı. Ama vücut hatlarını gözümün önünde seçebiliyordum. Birden ağzının kıpırdadığını seçebiliyordum görebiliyordum. Ama birşey de söylemiyordu. Sordum ama ağzımı bile kıpırdatmıyorum ne söylemesi dedi.
Tamam şimdi bir daha sayı tut içinde tekrar et dedim. Söyler söylemez ağzının oynadığını görüyordum. Aynı anda içimden sesler gelmeye başlıyordu. Tabi bana göre bu normaldi ama ağzının kıpırdadığını ilk kez görüyorum . Kardeşimin ağzını tutuyordum ama konuşuyor gibi ağzının kıpırdaması değişmiyordu. Bana 5 diyordu. Kardeşime 5 dedim doğru dedi. Bu sadece aklında sayı tut dediğimde değil herhangi bir şey düşün dediğimde de oluyordu. Sanki karşıdaki kişinin iç sesinin konuşmasının dışa yansımış halini görüyor gibiydim. Garip ama güzel :)
Bir de bu sadece ağız ile sınırlı olmadığını keşfettim. Şöyle söyleyeyim. Kardeşim ile karşılıklı oturduk. 5-10 dakika yoğunlaştım gözüm kapalı tabiki. Sağ elini yavaşça kaldır dedim sonra indirmesini söyledim. Sonra bunu hayalinde gerçekten yapıyormuş gibi düşle dedim. İlk başlarda olmadı ama sonra gerçekten de eli kalkmaya başlıyordu. Bu sadece bana bağlı değil birazda kardeşimin hayal kurmasına da bağlı çünkü Arkadaşım ile deneyince tam olmuyordu.
Bayaüı uzun olmuş neyse kendine iyi bak.
Şimdi Ben Telepatiyi yapabiliyorum ama çok zorlanıyorum. Ama son birkaç ay birşey fark ettim.
Gözüm kapalı odamda çalışmalar yaparken içeri kardeşim girmişti. Dedim aklından bir sayı tut (kendisiyle telepati yaptığımız için) hemen tuttum dedi. Gözüm kapalıydı. Ama vücut hatlarını gözümün önünde seçebiliyordum. Birden ağzının kıpırdadığını seçebiliyordum görebiliyordum. Ama birşey de söylemiyordu. Sordum ama ağzımı bile kıpırdatmıyorum ne söylemesi dedi.
Tamam şimdi bir daha sayı tut içinde tekrar et dedim. Söyler söylemez ağzının oynadığını görüyordum. Aynı anda içimden sesler gelmeye başlıyordu. Tabi bana göre bu normaldi ama ağzının kıpırdadığını ilk kez görüyorum . Kardeşimin ağzını tutuyordum ama konuşuyor gibi ağzının kıpırdaması değişmiyordu. Bana 5 diyordu. Kardeşime 5 dedim doğru dedi. Bu sadece aklında sayı tut dediğimde değil herhangi bir şey düşün dediğimde de oluyordu. Sanki karşıdaki kişinin iç sesinin konuşmasının dışa yansımış halini görüyor gibiydim. Garip ama güzel :)
Bir de bu sadece ağız ile sınırlı olmadığını keşfettim. Şöyle söyleyeyim. Kardeşim ile karşılıklı oturduk. 5-10 dakika yoğunlaştım gözüm kapalı tabiki. Sağ elini yavaşça kaldır dedim sonra indirmesini söyledim. Sonra bunu hayalinde gerçekten yapıyormuş gibi düşle dedim. İlk başlarda olmadı ama sonra gerçekten de eli kalkmaya başlıyordu. Bu sadece bana bağlı değil birazda kardeşimin hayal kurmasına da bağlı çünkü Arkadaşım ile deneyince tam olmuyordu.
Bayaüı uzun olmuş neyse kendine iyi bak.
-
durugörünün alıştırmaları yada çalışmaları nedir?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Durugörü gibi görünüyor.Bunun gibi olaylar yaşadınmı daha başka.
-
bende bir şey anlatmak istiyorum başıma uzun süre önce geldi otobüse bindim en arkalara doğru yürüyordum tam yoldada aklıma egemen diye bir arkadaşım geldi neden bilmiyorum hiçte gelmez aman aman yakında değiliz yani birden oturdum egemeni gördüm yanıma geliyordu yani o aklıma geldi onu düşündüm 10 saniye sonra yanımdaydı çok ilgincime gitti ve görmediğime kesinlikle eminim görmem olanaksızdı onun duruşu ve benim giriş bölgem cok farklıydı imkansızdı kısacası. birde arkadaşlardım tavla oynuyordu izliyordum oyunu bir anda aklımdan 5-3 geçti zarlar o sırada dönmeye devam ediyordu bir anda tamamen gayri ihtiyari aklıma geldi saniyenin yarısında falan cat diye söyledim hiç üstünde durmadan çat diye 5-3 geldi. Bide ben yazı tura oyununda çok iyiyim kardeşim benimle yazı tura atmaz mesela 100de960 70 tutturuyorum yani belki şanstır ama bilemiyorum. poker oynuyorum birde ben toplam 30 oyun oynadıysam sonunda 1 kez falan kaybetmisimdir 29 unu kar yapıp cıkmışımdır sizce bu nedir bilen var mı ?
- telekinezimeraklisi
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
yeni bi olay geldi başıma . babamın bir dükkanı var orada bir müşteri domates istedi . bende kafadan tartmadan doldurdum ilk önce fiyatına baktım sonra hiç hesaplama yapmadan aklımdan fiyat geçti tamamen sallama . sonra tatıya koydu ve hesapladı tam o salladığım sayı tuttu . :D
http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem 

- rolex
- Yaşadığınız İl: 42 Konya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Söylediğin gibi bu gibi düşünceler(görüntüler) aniden geliyorsa buna telepati denir ama bir televizyon izler gibi bir vizyon görüyorsanız buna durugoru denir.telekinezimeraklisi yazdı:yeni bi olay geldi başıma . babamın bir dükkanı var orada bir müşteri domates istedi . bende kafadan tartmadan doldurdum ilk önce fiyatına baktım sonra hiç hesaplama yapmadan aklımdan fiyat geçti tamamen sallama . sonra tatıya koydu ve hesapladı tam o salladığım sayı tuttu . :D
Bu sinamalarda filmlerde de hep yanlış yorumlanıyor. Mesela filmde adam aniden annesini gordüğünü hissediyor içinde ve o anda telefon çalıyor, bakıyorki annesi aramış. buna durugörü diyorlar. yanlış tabiki.
- meselesiz
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Evet durugörüdür bence. Ama eğer dejavu oluyorsan pek üstünde durma. Dejavu apayrı bir şey. Resim kabiliyetini geliştir. Aklına öyle bir şey geldiğinde resmetmeye odakla kendini programla. Bazen odaklan ve çiz. Birde Heroes dizisini sormuşsun,sana şunu söyleyeyim bu güne kadar izlediğim en iyi dizi o. Sonrada Prison Break. :D Belki izlersin.
-