Ülkemizin Telekinezi Tarihçesi...

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Ülkemizin Telekinezi Tarihçesi...

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Evet arkadaşlar bu sayfayı şöyle aşağı yukarı iyice karalamak isterdim ama telekineziyle hatta parapsikolojiyle geç tanışan ülkemiz için nasıl bir tarihçe oluştaracağımı bilemedim.Aslında asıl soru ülkemiz de parapsikoloji biliminin önemi sorgulamak olmalıydı.Dünya devletlerinden Rusya,ABD ve İsrail gibi devletler hükümet ve askeri çalışmalar bazında parapsikoloji için ayrı bir ödenek ayırırken ülkemizin neden bu bilimin gerisinde kaldığını anlamak mümkün değil.Diğer ülkelerin 60'a yakın üniversitelerinde kürsü edinmiş olan bu bilim,resmi alanda ülkemizde tam bir doğrultuda yer edinemedi.Ülkemize veya devlet kurumlarına nasıl faydası olur derseniz basit bir örnekle açıklıyayım;Parapsikoloji alanında uzmanlaşmış kişiler çalışma ortamında yüksek bir enerji yaydığından çalışma arkadaşlarına da etki edip motivasyonu ve iş hareketliliğini arttırabilir.Birçok üst düzey yetkiliye eğitim verip onların daha kuvvetli ve dayanıklı bir yapıda olmasını sağlayabilir veya belirli üst düzey yetkililere eğitim verip kendi üzerlerinde kalkan oluşturmasını ve bu vesileyle psikolojik saldırılardan kendisini korumasını sağlayabilir.Daha birçok örnek verebiliriz.Aslında bu konuda bir tarihçe yazılacaktır.Bu tarihçeyide bizim yazacağımıza inanıyorum.Peki Ülkemiz bu konuda ne zaman gelişir?Cevap belli...FİLM ADAMI DEĞİL BİZİM GİBİ UĞRAŞ GÖSTEREN BİLİM ADAMLARINA ÖNEM VERDİĞİ ZAMAN.
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Uchiha Sasuke

Re: Ülkemizin Telekinezi Tarihçesi...

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ben onu bunu bilmem tarihçe oluşturacaksanız Türkiyede tasavvufla telekineziyi bağdaştıran kişi olarak benim adımı verceksiniz :)
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

Ben inanıyorum ki ülkemizde telekinezide çok çok ilerlemiş insanlar var ancak bu inşalar bu işi tasavvufla başarmış oldukları için pek etrafa açıklamıyorlar onların zaten telekinezi yapmak gibi bir amaçları yok ama Allah bu insanlara böyle özellikler vermiş diye düşünüyorum çünkü Budistler olsun Hindular olsun fakirler olsun onlarda konsantrasyon çalışmasıyla parapsikolojik işler beceriyorlar ki bizim dinimizde tasavvuf ile uğraşan insanlar onlardan çok daha konsantre oluyorlar ayrıca işe Türkiye değil de İslam coğrafyası açısından bakarsak izlediğim bir belgeselde National Geographic yada BBC idi şeyhlere el vererek vücuduna şişler batırıp hiç bir kanama zarar olmadan çıkaran insanlar vardı
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Uchiha Sasuke yazdı:Ben onu bunu bilmem tarihçe oluşturacaksanız Türkiyede tasavvufla telekineziyi bağdaştıran kişi olarak benim adımı verceksiniz :)
: ) İşte bu doğru bu site telekinezi adıyla il Sende tasavvufi alanda ilk olursun : )))

"Ve şimdi sırada ülkemizde ilk Tasavvufi Telekinezi Üstadı Uchiha Sasukeeeee"
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Teşekkürler Trigonometri güzel bir yaklaşım olmuş
Aramak, güzel bir çabadır.

Uchiha Sasuke

AkrepKral yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Ben onu bunu bilmem tarihçe oluşturacaksanız Türkiyede tasavvufla telekineziyi bağdaştıran kişi olarak benim adımı verceksiniz :)
: ) İşte bu doğru bu site telekinezi adıyla il Sende tasavvufi alanda ilk olursun : )))

"Ve şimdi sırada ülkemizde ilk Tasavvufi Telekinezi Üstadı Uchiha Sasukeeeee"
:) Estağfirullah abi,hem telekineziyi hemde tasavvufi telekineziyi sen buldun :)
Uchiha Sasuke

Hem tasavvufi alanda ilk olmam için site açmam lazım ama yetiştiğim yere ihanet edemem :)
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

AkrepKral yazdı:Teşekkürler Trigonometri güzel bir yaklaşım olmuş
Rica ederim Hocam.Bilimi ülkemizin hizmetine açmaya aracı olduğunuz için asıl biz size teşekkür ederiz
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

Bence tasavvufla parapsikolojiyi bu sitede ilk bağdaştıran Fenomendir. Alınmasın kimse siz yapamadınız demiyorum sizde başarılısınız ben ilk önce ondan duydum onun için belirtmek istedim
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Uchiha Sasuke

turab yazdı:Bence tasavvufla parapsikolojiyi bu sitede ilk bağdaştıran Fenomendir. Alınmasın kimse siz yapamadınız demiyorum sizde başarılısınız ben ilk önce ondan duydum onun için belirtmek istedim
Estağfurullah, Fenomen'in son konusu merak ediyorduk paylaşmadı.Askerdemi hala ?