Judo Sporunun Çalışmalarıma Etkisi Olur mu?
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Judo Sporunun Çalışmalarıma Etkisi Olur mu?
SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar bir süredir söylemek istediğim ama zaman bulamadığım bir sorum var şimdi ben bir süredir judo kursuna gidiyorum fakat benim için iyi olacakmı pek tahmin yürütemiyorum sizce iyi olurmu yoksa zararlı olabilir mi
ayrıca havas ne demek ?
ayrıca havas ne demek ?
Sadece İNAN
- Telekinezistm
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
-
Re: Soru
niye uğraşmayacakmış ?Telekinezistm yazdı:Havasla uğraşmaman dileğiyle .Bu arada konu yanlış yerde .
Cafer-i Sadık gibi büyük evliyalar uğraşmamış mı Allah Allah
Ne alakası var siteyi gezmedin herhalde.Salt01 yazdı:Forum Telekinezi ile ilgili forum Judo ne alaka onu çakamadım. ve havas ' google icad edildi ordan arayabilirsin
Öbür arkadaşlarda uyardınız tamam ama adamın sorusuna cevap vermeden yazı yazmayın kirlilik yapıyorsunuz.Cevap yazın sonra yanlış yerde başlık öyle açılmaz felan deyin.
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Judo sporu ile telekinezinin alakasını yada sakıncasını arkadaş şu şekilde kafasında bağdaştırmış olabilir.Şimdi judo sporu karşındaki bir kişiyi kendi ağırlığınca kaldırıp fırlatmaktır.Yani temeli bu.Ama bu sporda atmaktan çok düşmeye ağırlık veriliyor.Nasıl düşeceğini gösteriyorlar önce.Bunu yaparken telekinezi açısından beynimiz bir zarar görebilirmi gibi bir soru somak istiyor olabilir.Daha doğrusu benim çözebildiğim bu başka bir soru göremedim.Neyse bu sorunun cevabı bence bir sakıncası olmaz.Çünkü judoda nasıl düşeceğini öğrenirken vücuduna herhangi bir zarar vermemen için öğrendiğin için hiçbir şekilde telekineziye eksi bir zararı olmaz diye düşünüyorum ama tam emin değilim.
Havasa gelince.Bence Telekinezistm arkadaşımızın tavsiyesine uymanı öneririm ki benim dileğimde bu yöndedir.
Bu arada judo ve telekinezi sorusunu açarsan daha da yardımcı olacaklar çıkar bence...
Havasa gelince.Bence Telekinezistm arkadaşımızın tavsiyesine uymanı öneririm ki benim dileğimde bu yöndedir.
Bu arada judo ve telekinezi sorusunu açarsan daha da yardımcı olacaklar çıkar bence...
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Judo Sporunun Çalışmalarıma Etkisi Olur mu?
Günlük yaşantımızda sıkça duyduğumuz bir cümleyi cevap olarak verebilirim; 'Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur'.Judo veya başka bir sporla uğraşman sana zarar vermez bilakis vücudunu kuvvetlendirdiği için psikolojine de iyi etki eder.Fakat spor sonrası yorgunluk haliyle parapsikolojik çalışma yapmanı önermem.Diğer bir soruna gelince Havas;Kelimelerin,nesnelerin ve duanın,ayetlerin sırasının,sayıların,bilinen ve bilinmeyen birçok yöntem kullanılarak yapılan etki etme veya tedavi etme vb birçok isim verebileceğiniz hepsini bir anda kullanabileceğiniz bir ilimdir.İçinde vefk,ebced vb bir çok konuyu barındırır.Bu konu hakkında baya araştırma yapmıştım hatta ebced hesabı yapmasınıda öğrendim.Fakat konu hakkında teorik bilgilere sahip olmak o ilmi yapabileceğin anlamına gelmez.Havas ilminde ilerlemiş olan alimler ayetlerin,Esmaların ve sayıların esrarından faydalanırlar.Bu ilmi uygulamak için dini olarakta ilerlemiş olmanın faydalı olacağı kesindir.serons252 yazdı:SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar bir süredir söylemek istediğim ama zaman bulamadığım bir sorum var şimdi ben bir süredir judo kursuna gidiyorum fakat benim için iyi olacakmı pek tahmin yürütemiyorum sizce iyi olurmu yoksa zararlı olabilir mi
ayrıca havas ne demek ?
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
+ Tüm bedensel faaliyetler kaslardaki birikmiş enerjileri deşarj ettiği için (Aşırı olmaması kaydıyla) enerji sirkülasyonunu güçlendirir, kan akışını hızlandırır, enerjiyi çok daha yoğun ve verimli kullanırsın psikolojik etkisi ile güven verir güven de olmazsa olmazlardandır.
Aramak, güzel bir çabadır.
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
nefes alış tarzın bile etkiler çünkü telekinezi için chi gerekir chi de yaşam enerjisidir
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-