ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında ElektroManyetik Saldırı Şüphesi

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında Telekinezi Şüphesi

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

TriGonoMetri yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Tam anlamıyla telekinezinin ne olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor olabilir.Parapsikoloji deselerdi yine barındırıyor hepsini.. :)
Yani ben o zaman düzeltip başlığı değiştireyim.Parapsikolojik Müdahale daha doğru olur diye düşünüyorum
Affına sığınarak "ElektroManyetik Saldırı" olarak değiştirdim o daha uygun düşüyor.
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında Telekinezi Şüphesi

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

AkrepKral yazdı:
TriGonoMetri yazdı:
Uchiha Sasuke yazdı:Tam anlamıyla telekinezinin ne olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor olabilir.Parapsikoloji deselerdi yine barındırıyor hepsini.. :)
Yani ben o zaman düzeltip başlığı değiştireyim.Parapsikolojik Müdahale daha doğru olur diye düşünüyorum
Affına sığınarak "ElektroManyetik Saldırı" olarak değiştirdim o daha uygun düşüyor.
Estağfırullah Hocam düzelttiğiniz için teşekkürler
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

“Güncel Olaylar” sayfasına dön