Affına sığınarak "ElektroManyetik Saldırı" olarak değiştirdim o daha uygun düşüyor.TriGonoMetri yazdı:Yani ben o zaman düzeltip başlığı değiştireyim.Parapsikolojik Müdahale daha doğru olur diye düşünüyorumUchiha Sasuke yazdı:Tam anlamıyla telekinezinin ne olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor olabilir.Parapsikoloji deselerdi yine barındırıyor hepsini.. :)
ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında ElektroManyetik Saldırı Şüphesi
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında Telekinezi Şüphesi
Aramak, güzel bir çabadır.
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: ASELSAN' da görevli 4 personelin intiharında Telekinezi Şüphesi
Estağfırullah Hocam düzelttiğiniz için teşekkürlerAkrepKral yazdı:Affına sığınarak "ElektroManyetik Saldırı" olarak değiştirdim o daha uygun düşüyor.TriGonoMetri yazdı:Yani ben o zaman düzeltip başlığı değiştireyim.Parapsikolojik Müdahale daha doğru olur diye düşünüyorumUchiha Sasuke yazdı:Tam anlamıyla telekinezinin ne olduğunu bilmediklerinden kaynaklanıyor olabilir.Parapsikoloji deselerdi yine barındırıyor hepsini.. :)
Ne zaman şah desem herşey mat olur!