Evet arkadaşlar şimdi ben parayı düşürmeye çalışıyordum sabahtan beri ve paranın dışardaki etkilerden rüzgar vs. etkilenmemesi için kavanozla üstünü kapatmamıştım.Düşürmeye çalışıırdum derken parayı dik olarak koydum ve bir şekilde düşmesine uğraşıyordum.Uğraştım uğraştım 2 saat başarılı olamadım sonra bu kez olacak dedim odaklandım ardından parada hafif bir titreşim oldu düşmedi ama ileri geri yaptı
sizce iyi gidiyormuyum?
Parayı Düşürmeye Çalıştım Ama...
-
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Parayı Düşürmeye Çalıştım Ama...
yeni başladıysan,kapak çalış sonra psi wheel.para metal oldugu için zihin onu kavrayamıyor.yani bilinçaltına göre o hala agır bir metal.zihninde onun agırlıgını hisset.ve ya enerjisini çek güçsüzleşsin düşer.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Teşekkürler :) Yeni başladım bu telekinezi işinde nesneyi havaaya kaldırmayi öğrenmek felan 1 yıl alıyomuş galiba?
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
1 yıl 1 ay veya 1 hafta.Tamamiyle senin çalışmalarına bağlı.Parapskolojide ki bütün konular için bu gereklidir.Levitasyon yapabilenler daha iyi bilir ama her koşul için bu senin azmine ve çalışma düzenine bağlıBerkpolat yazdı:Teşekkürler :) Yeni başladım bu telekinezi işinde nesneyi havaaya kaldırmayi öğrenmek felan 1 yıl alıyomuş galiba?
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- ESP
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Kardeşim sakın kendini 1 yılla sınırlama, beyin 1 yıl da yapıyorsa, 1 günde de yapar. Gellere katılıyorum bu tamamen senin çalışmanla alakalı.
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla