durugörü

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
telekinezimeraklisi
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: durugörü

Okunmamış mesaj gönderen telekinezimeraklisi »

teşekkürler bu aralar başıma gelmiyor :D
http://www.youtube.com/watch?v=NWNph6yPvhU ilk denemem :)

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

telekinezimeraklisi yazdı:arkadaşlar . ne kadar zamandır sınavlar vs. nedeniyle giremiyordum bugün girdim ve size bir sorum olucak . dün resim çiziyordum resim çizerken aklıma bir şey geldi hatırlamıyorum ama resimi çizdim ve bilgisayara geçtim ve o aklıma takılan şeyi gördüm . ve aynı şey bugünde oldu bizim bi komşumuz var o çocuğu hiç sevmezdim biz yaptığı huysuzluklar aklıma geldi ve . yarım saat -1 saat sonra kuzenime çıktım ve ordan mahalle çok iyi görünüyor . camdan dışarı bakarken o çocuğu gördüm . ve aynı şekilde sürekli dizilerden bir bölümü aklıma takılıyo ya o gün yada ertesi gün o bölüm çıkıyor . asıl sorum şu . bu durugörü mü tesadüf mü ? cevaplarsanız sevinirim :)

kalbin cok temiz dostum, sakın değişme.. seni değiştirmelerine izin verme. ve kalbini dinle o ne diyorsa onu yap
SIRUZ

bu arada sorunun cevabı: 2 side değil ESP bu, extra sensory perception = duyu ötesi algısı ,DDA ve 6. his olarak da bilinir.
SIRUZ

arkadaşlar çok deneyimli ben cok deneyimsizim ama yüzlerce km ötedeki kapalı zarftaki resmi ben çizdim.. çünkü ben hiçim sen de öyle ol geliştirmek istersen diye dedim.. yıllar ve yıllar