Düzenli çalışmak Telekinezidede işe yarıyor
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Düzenli çalışmak Telekinezidede işe yarıyor
Nasıl yani hacı zaten plastik kapla kapattım artık dönmüyor kağıda boş boş bakayım mı ne yapayım ?
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Heisenberg yazdı:Ya hacı 2 gündür kaşık bükmeyi deniyordum bu gün 3. gün psi whell deniyeyim dedim sabahları olmuyordu bayağı denedim yorumu yaptıktan hemen sonra ellerimi tuttuğumda yarım santim sağa yarım santim sola oynamaya başladı ve devam etti 2-3 santim sağa veya sola birkaç kere döndürdüm İlk deneyimimdi ilk defa başardım döndürmeyi şimdi namazı kıldıktan sonra denedim şimdi oynamıyor 1-2 kere tık etti hafif oynadı o kadar neden acaba enerjimi bitti ne oldu :D Vede yarın tekrar deniyeceğim eğer hareket ederse nasıl kontrol edebilirim ?
ellerini koyunca hareket etmesinin nedeni ellerinin sıcaklığından dolayı kaynaklı alttaki hava ile üstteki hava yer değiştirince psi whellin harekete geçer. sen hergün yap ama sadece odaklan başka birşey düşünme zamanla gelişirsin. kaşık bükmek öyle kolay değildir en az 1-2 ay çalışma ister
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
-
Hacı aynen öyle ağabeyim de öyle söyledi fakat dediğim gibi cam bir kaba koydum şimdi gram oynamıyor sadece gözle bakıp alıştırma yapmaya çalışıyorum oynamadığı için sıkıcı geliyor eğer işe yarasa oynardı diye düşünüyorum ayrıca 2 dündür ki sorumun cevabı gelmiyor ya gözle kağıda bakarken sadece bakayım mı yoksa döndüğünü mü düşüneyim veya onun gibi bir şey ? son olarak en önemlisi sen ilk başladığında nasıl gelişti olaylar kaç günde gözünle döndürdün kabın içindede rahatlıkla döndürüyor musun bir cevap istiyorum bütün hepsine lütfen !turab yazdı:Heisenberg yazdı:Ya hacı 2 gündür kaşık bükmeyi deniyordum bu gün 3. gün psi whell deniyeyim dedim sabahları olmuyordu bayağı denedim yorumu yaptıktan hemen sonra ellerimi tuttuğumda yarım santim sağa yarım santim sola oynamaya başladı ve devam etti 2-3 santim sağa veya sola birkaç kere döndürdüm İlk deneyimimdi ilk defa başardım döndürmeyi şimdi namazı kıldıktan sonra denedim şimdi oynamıyor 1-2 kere tık etti hafif oynadı o kadar neden acaba enerjimi bitti ne oldu :D Vede yarın tekrar deniyeceğim eğer hareket ederse nasıl kontrol edebilirim ?
ellerini koyunca hareket etmesinin nedeni ellerinin sıcaklığından dolayı kaynaklı alttaki hava ile üstteki hava yer değiştirince psi whellin harekete geçer. sen hergün yap ama sadece odaklan başka birşey düşünme zamanla gelişirsin. kaşık bükmek öyle kolay değildir en az 1-2 ay çalışma ister
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
sadece baksanda olur ama bence dödüğünü düşün böyle şeylere takılma çalış sadeceHeisenberg yazdı:Hacı aynen öyle ağabeyim de öyle söyledi fakat dediğim gibi cam bir kaba koydum şimdi gram oynamıyor sadece gözle bakıp alıştırma yapmaya çalışıyorum oynamadığı için sıkıcı geliyor eğer işe yarasa oynardı diye düşünüyorum ayrıca 2 dündür ki sorumun cevabı gelmiyor ya gözle kağıda bakarken sadece bakayım mı yoksa döndüğünü mü düşüneyim veya onun gibi bir şey ? son olarak en önemlisi sen ilk başladığında nasıl gelişti olaylar kaç günde gözünle döndürdün kabın içindede rahatlıkla döndürüyor musun bir cevap istiyorum bütün hepsine lütfen !turab yazdı:Heisenberg yazdı:Ya hacı 2 gündür kaşık bükmeyi deniyordum bu gün 3. gün psi whell deniyeyim dedim sabahları olmuyordu bayağı denedim yorumu yaptıktan hemen sonra ellerimi tuttuğumda yarım santim sağa yarım santim sola oynamaya başladı ve devam etti 2-3 santim sağa veya sola birkaç kere döndürdüm İlk deneyimimdi ilk defa başardım döndürmeyi şimdi namazı kıldıktan sonra denedim şimdi oynamıyor 1-2 kere tık etti hafif oynadı o kadar neden acaba enerjimi bitti ne oldu :D Vede yarın tekrar deniyeceğim eğer hareket ederse nasıl kontrol edebilirim ?
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
-
- Yaşadığınız İl: 78 Karabük
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bi teknik kullan daha yenisin imajineye ihtiyacın var
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
al eline kalem kagıt ve ben bu gün psi wheel döndürdum yaz.turab ne dedi,yazı yazarken bi şey düşûnmeden yazıyon hani,bu da óyle bak ve döndür .ya hacı gaza gel git döndur yaaa
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
-
Olmadı gene yav 2 gündür uğraşıyorum sonuç yok yok yok yok bir anormallik yok mu bu işte ?
- NotAfraid
anormal olan 2 günde başarman olurdu herkes 2 günde psi wheel 1 haftada cisim oynatsa zaten herkes bu işle uğraşır sen benim dediğim programı yap hergün 2 haftaya yaparsın psi wheel i en geçHeisenberg yazdı:Olmadı gene yav 2 gündür uğraşıyorum sonuç yok yok yok yok bir anormallik yok mu bu işte ?
-
NotAfraid yazdı:anormal olan 2 günde başarman olurdu herkes 2 günde psi wheel 1 haftada cisim oynatsa zaten herkes bu işle uğraşır sen benim dediğim programı yap hergün 2 haftaya yaparsın psi wheel i en geçHeisenberg yazdı:Olmadı gene yav 2 gündür uğraşıyorum sonuç yok yok yok yok bir anormallik yok mu bu işte ?
Sorumu cevaplarsan sevinirim kapak çalışmasında orta çıkıntıya odaklanın diyor.Peki sadece odaklanacak mıyım ? Herhangi bir şey düşünmeden ?
- NotAfraid
Aynen hiçbirşey düşünmeden odaklanacaksınHeisenberg yazdı:NotAfraid yazdı:anormal olan 2 günde başarman olurdu herkes 2 günde psi wheel 1 haftada cisim oynatsa zaten herkes bu işle uğraşır sen benim dediğim programı yap hergün 2 haftaya yaparsın psi wheel i en geçHeisenberg yazdı:Olmadı gene yav 2 gündür uğraşıyorum sonuç yok yok yok yok bir anormallik yok mu bu işte ?
Sorumu cevaplarsan sevinirim kapak çalışmasında orta çıkıntıya odaklanın diyor.Peki sadece odaklanacak mıyım ? Herhangi bir şey düşünmeden ?