Yeniyim ve Yardıma İhtyacım Var

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
PsycCix
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Yeniyim ve Yardıma İhtyacım Var

Okunmamış mesaj gönderen PsycCix »

İlk olarak geçmiş bayramınızı kutlarım.İnşallah konuyu doğru yere açtım .
3-4 aydır forumu takip ediyorum ama bir türlü başlayamadım.İlgimi çekiyor ama bilmediğim şeyler çok.Yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.Bana telekinezi-aero gibi kavramları anlatırsanız sevinirim.Telekinezi nasıl yapılır ve gelişmek için ne yapmalıyım ?Psiball denedim ama yapamadım :( Bu olayda ilerlemek istiyorum ve bunu insanlara yardım etmek için istiyorum.Enerji çekmek felan bunları anlatıcak ve bana yol göstercek kişilere ihtiyacım var . Okuyana teşekkürler :)
En son Admin tarafından 19 Eki, 23:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu ilgili bölüme taşındı.
Destiny is all

Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: Yeniyim ve Yardıma İhtyacım Var

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

PsycCix yazdı:İlk olarak geçmiş bayramınızı kutlarım.İnşallah konuyu doğru yere açtım .
3-4 aydır forumu takip ediyorum ama bir türlü başlayamadım.İlgimi çekiyor ama bilmediğim şeyler çok.Yardım edeceklere şimdiden teşekkür ediyorum.Bana telekinezi-aero gibi kavramları anlatırsanız sevinirim.Telekinezi nasıl yapılır ve gelişmek için ne yapmalıyım ?Psiball denedim ama yapamadım :( Bu olayda ilerlemek istiyorum ve bunu insanlara yardım etmek için istiyorum.Enerji çekmek felan bunları anlatıcak ve bana yol göstercek kişilere ihtiyacım var . Okuyana teşekkürler :)
Enerji çekme aerokinezi vs. işin masal kısmı gerçekten bir şeyler yapmak istiyorsan
Günde 45 dk kapak çalışması
30 dk psi wheel
Bu programı 1 ay boyunca her gün yap sonra üstüne 30 dk da cisim oynatma ekle öyle yap cisim oynatmayı başarınca gerisi gelir
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
Kullanıcı avatarı
PsycCix

Saol . Yapıcam
Destiny is all
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

sana uygulamak kaldı...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

afroid tam açıklama yapmış bende uyguluyucam

Kullanıcı avatarı
PsycCix

Afraid sağol kardeşim.Bugün denedim : kapakta baktıkça renkler felan siyahlaşıyor odaklanmadan herhalde.Psi-wheel yaptım 1 saat : Tek elle döndüremiyorum bazen titriyor felan.Çift elle yaptığım zaman ise ben sağa gitmesini isterken sola gidiyor .bende sola gitmesine çalışıyorum bu sefer azcık sağ yapıp duruyor.Ellerimi koymadan 5dk bekledim rüzgar vb. varmı diye ama kımıldamadı . Normalmi bu şekilde hareketler ?
Destiny is all
Kullanıcı avatarı
NotAfraid
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen NotAfraid »

PsycCix yazdı:Afraid sağol kardeşim.Bugün denedim : kapakta baktıkça renkler felan siyahlaşıyor odaklanmadan herhalde.Psi-wheel yaptım 1 saat : Tek elle döndüremiyorum bazen titriyor felan.Çift elle yaptığım zaman ise ben sağa gitmesini isterken sola gidiyor .bende sola gitmesine çalışıyorum bu sefer azcık sağ yapıp duruyor.Ellerimi koymadan 5dk bekledim rüzgar vb. varmı diye ama kımıldamadı . Normalmi bu şekilde hareketler ?
Çok normal ayrıca ilk seferden 45 sk kapak çalışabildiysen helal sana sadece bırakma devam
ilk günden döndürebilmen bile yeter yön vermeye 4–5 gün sonra alışırsın muhtemelen
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
Kullanıcı avatarı
SAH1N
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen SAH1N »

Telekinezi için ciddi anlamda sabır gerekir ne derece sabır gerektiğinide ancak çalışınca anlarsın
İyi kinetik çalışmalar =)
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..
Kullanıcı avatarı
PsycCix

SAH1N yazdı:Telekinezi için ciddi anlamda sabır gerekir ne derece sabır gerektiğinide ancak çalışınca anlarsın
İyi kinetik çalışmalar =)
haklısın 45 dakika kapak çalışması adamı zorluyor :) .. Bir şey merak ediyorum psi-wheel de elimi koyunca kağıt hareket ediyor kendiliğinden, eskiden olmuyordu ? bu kontrolsüzlük felan mı ?
Destiny is all
Kullanıcı avatarı
SAH1N
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen SAH1N »

Ellere gerek yok bir kaç haftaya bakarak çevirirsin.45dk kapak zorluyosa 20dk 20dk böl ayarrla kendine göre.2-3 ay sonra çok sıkılırsan fazla zorlama ara ver kapağı bırakma ama.Ben 3. ayda kafayı yiyodum :p telepatiyle ugrasıyom simdi ama kapağı bırakmadım.Bırakırsan enerjin düser
Havada Karada Denizde FARKETMEZ
Çünk Biz Komandoyuz

KOMANDOLAR AFFETMEZ ..